Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Jane

Prisijungė: 2008 04 30

PranešimasParašytas: 06 Št. 07,2008 9:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikučiai. Aš tikriausiai jūsų vietoje išbandyčiau ir chemiją, kad po to nekiltų klausimų, kuriuos aš dabar uždavinėju sau. Kodėl šeštadienį neatvyko kviesta greitoji? Kodėl mūsų neišvežė į Vilnių sekmadienį? Daugelis kodėl, kodėl, kodėl...Sako, jei tiki likimu nereikia knaisiotis tuose kodėl. Tai, Agnute, ir noriu pasakyti-daryk viską- gal įvyks stebuklas. Aš to labai, labai norėčiau. Psichologai pataria bendrauti, neužsisklesti savyje. Kai man būna sunku tada aš važiuoju į nuošalę vietelę ir kalbu, kalbu, kalbu. Aišku garsiai. Man palengvėja. Nežinau ar kuo padėjau, nors labai norėčiau. Tebūna saldus jūsų visų trijų miegelis su Dievulio pagalba. Butukas ir labanaktukas.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 06 Sk. 08,2008 8:19 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miela Agne, Jūsų šeima yra puiki. Visada atminkite, kad vaiko išėjimas (tikiu, kad taip nenutiks, nors visame yra Dievo valia) nereiškia, kad jis nebėra tos šeimos narys. Tiesiog jis yra kitur ir kantriai laukia savo tėvelių, kurie kada nors ateis pas jį. Tas žinojimas galbūt sustiprins sunkų laikotarpį išgyvenančią Jūsų šeimą. Išsiskyrimai su mylimais žmonėmis mus dažnai priverčia išplėsti savo meilę už esamos visatos ribų,- tiek, kad pasiektume toli esančius savo mylimuosius. Stiprybės ir Dievo palaimos Jums. Mantvydo mama Gražina.
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 06 Pir. 09,2008 2:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Neringa rašo:
Sveiki, mielieji, laikykites! Cia Neringa, Naglio mama. Mes gydomes KMUK. Nezinau, ar jus ta pati sauni seimyna, kuria susitinkame besigydydami Kaune. Siunciam jums daug stiprybes. Viena mama yra pasakiusi, tokie isbandymai yra skiriami tik stipriems. O jus visi trys tokie ir esat. Mylim ir apkabinam.

Ta pati, ta pati Very Happy sv. Velykas sutikom tryse skyriuje, dar Evelina buvo Smile Manau pamenat gerai Very Happy Wink

Mes tai nestiprus, tik bandom vaidinti tokius Laughing va tu mane suzavejai nuo pat pirmuju dienu, kai tavo zuikuti atveze i priesais esancia vienute... as stebejausi, kai tu gali sypsotis, as tik verkiau ir raudojau tuo metu Embarassed
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Pir. 09,2008 2:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ech, musu palaikymo komanda - zuikiai broliai, jus tikri saunuoliai Laughing

Aciu... kaskart atsidarydama Dominykos tema vis dar stebiuosi kiek jusu palaikymo zodziu randu, dekui nuosirdziausiai jums...

Dideliausias aciu Editai, suskubusiai man paskambinti ir nuraminti... tikraja ta zodzio prasme... bei atsakyti i tiek daug klausimu... tikiuosi nebuvo per sunku Embarassed

Vis rasydama pamirsdavau viena labai svarbu dalyka - kad esu begalo dekinga ir suzaveta musu gyd. S. Argustaites profesonalumu, tai patvirtino ir vokieciu profesorius, bei supratingumu, nuosirdumu ir zmogiskumu. Iki gyvenimo pabaigos liksiu dekinga siai gydytojai. Ji mums labai daug padejo tvarkant dokumentus ministerijai, tiksliau praktiskai jos deka tik ir gavom ta finansavima.

Tai va, berods dabar jau vska pasakiau, kas ant sirdies gulejo Smile Tik va mano Dominyka tai jauciasi labai prastai... jau nelabai supranta kur prieolio pradzia, o kur pabaiga.... Taciau treciadieni vaziuojam i Kauno klinikas pasikalbeti su gyd. ir pasrodyti Dominykute... Tai tiek ziniu Wink
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 06 Antr. 10,2008 7:30 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labukas, mylimukes,
kazkaip gera ryta pradet nuo tokios zinutes. zinai, Agnule, apsidziaugiau radusi Tavo minti apie vaziavima i Kauna. zinosi, kad gavai dar viena nuomone Smile ir padarei viska, ka siam etape galima padaryt. ir aciu Editai uz palaikyma. turbut stipriau kaip Jusu zodziai siandien negali padeti mamai ir teciui niekas, nes mes, neprisiliete prie tokio skausmo galim tik sapaliot - laikykites, kantrybes, bet tai nebus tie zodziai, kuriu labiausiai zmogiu juodoj tamsoj reikia.
buckis Dominykutei ir daug daug jegu teveliams Wink
Atgal į viršų
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 06 Antr. 10,2008 4:22 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Agne!

as jus irgi dar is anksciau prisimenu Very Happy . Taip, "gyvenom" priesais. O Velykos buvo visai saunios Very Happy Tikiuosi, kad Dominyka jauciasi geriau, o ir jums jau ne taip neramu. Is tikruju labai gerai, kad turit su kuo pasidalint rupesciais ir gauti atsakymus i klausimus.
Zinai, negalejau nesisypsot ir apsistraubliavus rodytis, nes mano zuikiui to reikejo Smile Be to, susitikau skyriuje tokiu mamu, is kuriu ismokau nenuleisti snapo ir irkluoti toliau Very Happy
Stiprybe kartais gludi tame, kad moki pripazint, kad esi silpnas Wink

Linkejimai visai jusu seimynai, buckis Dominykai i nosi Very Happy

Jei noresi parasyti, mano el. pastas neringa.at.work@gmail.com
Atgal į viršų
Jane

Prisijungė: 2008 04 30

PranešimasParašytas: 06 Tr. 11,2008 10:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laukiam žinių iš Dominykos. Tikiuossi ir prašau dievulio, kad jos būtų geresnės.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Kv. 12,2008 6:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai štai tos mūsų žinios - mes namie... onkohemotologai vienbalsiai nutarė, kad Dominykai chemojis nebeverta skirti, nes ji jau komoje... smegenys jau visai mažai reaguoja... ji galėtų jausti tik stiprų skausmą, į silpną nereaguoja...
Ir visgi, esu sužavėta mūsų gydytoja, kuri labai ramiai ir aiškiai, be užuolankų išdėstė situaciją ir tai kam dar reikėtų pasiruošti... net Vokietijoje profesorius sunkiai dėstė žodį po žodžio tokioje situacijoje...
Taigi dabar liksim namuose, ir toliau maitinsim Dominyką geriausiais mišinukais, pirksiu geriausias sauskelnes, drėgnas servetėlės... visus reikalingus vaistukus, pasiruošim morfijaus pleistriukus, dar vieną zonduką, dar tiesa reikia deguonies aparato... vienu žodžiu suteiksiu jai viską kas įmanoma geriausia... ir dar... važiuosiu kokią dieną į Vilnių, paieškoti pačios gražiausios baltos suknelės, kuria pasipuošusią ją pasitiktų Dievulis...
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 06 Kv. 12,2008 7:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mieloji,

Labai laukiu rytojaus... Suku galvą, kaip atvežti ne tik atsiurbėją, bet ir deguonies aparatą. Tikiu, kad pavyks.

Apkabinu. Iki rytojaus...

P.S. O mano mintis, jausmus "kai ateina laikas išeiti" tu jau žinai...
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 06 Kv. 12,2008 7:58 pm    Rašyti temą: Dominyka Atsakyti su citata

Agne,

prisimenu, kai man gydytojas, nusukęs akis į šalį, linkėjo stiprybės...
Tokioje situacijoje jokie žodžiai negali paguosti.
Todėl stipriai, stipriai mintyse Jus apkabinu, žinokit - mes su jumis, o mūsų maldos - už Dominykutę...
Ramybės ir Dievo palaimos...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 06 Pen. 13,2008 7:58 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

stiprybes, mieloji, Jums visiems trims. ramybes laiko
Atgal į viršų
Jovita

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 06 Pen. 13,2008 8:03 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stiprybės Jums...
Atgal į viršų
Gintarė

Prisijungė: 2007 11 23

PranešimasParašytas: 06 Pen. 13,2008 8:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stiprybes Jums...
Atgal į viršų
Elze

Prisijungė: 2007 04 02

PranešimasParašytas: 06 Pen. 13,2008 8:53 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Stiprybes ir kuo daugiau graziu akimirku kartu.
O visa kita Dievo rankose...
Atgal į viršų
vilmux

Prisijungė: 2006 03 16

PranešimasParašytas: 06 Pen. 13,2008 10:15 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Apgaubki Angele sparnais
Vaikelį mano...
Ir kelią žiedlapiais nuklok baltais
Vaikeliui mano...
Kai laikas žengti bus
Keliu anuo...
Paimk už rankos...
Ir dar...
Labai prašau...
Kalbėki, pasakok, kartok
Vaikeliui mano...
Jog ten, kažkur žemai...
Mama gyvena...
Širdelėje ji saugo...
Vaikelį savo...

Stiprybės... Crying or Very sad
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 481

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume