Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 05 Kv. 22,2008 7:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveikuciai,

Jus tikrai mokat suprasti, paguosti ir pastiprinti, labai dziaugiuosi, kad isijungiau i Rugutes seima Smile mes su vyru nuolat paskaitome Dominykai uzveste temele, uz tai labai dekui Editai Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Grevelda

PranešimasParašytas: 05 Kv. 22,2008 9:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sako kai užsidaro durys, Dievas atidaro langą. Tad nepraraskit vilties Wink Bučkiai mažajam žvirbliukui, o jums stiprybės ir ramybės. Laikykitės.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 05 Pir. 26,2008 9:09 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laba ryta,

jau antra naktis iš eilės, kai nesudedam bluosto... Dominykai prasidėjo dažni epilepsijos priepoliai Sad kurie vis dažneja ir ilgėja. Šiandien gydytojai turėtu paskyti koki plana numato toliau Dominykai, tačiau ka jie besugalvotų, vilties neteikia... Vakar vyr. gydytojas pasikvietes mane išaiškino kokiu veiksmų jie imtųsi jei sustotų kvėpavimas, t.y. man reikėjo priimti sprendimą, turbūt patį sunkiausia gyvenime koks tik gali buti, kad jei sustotų kvėpavimas, jie nevežtų jos į intensyvios terpijos skyrių, nejungtų dirbtinio kvėpavimo aparato ir kt., nes tai neturėtų prasmės... Crying or Very sad Aš sutikau su tokiu spendimu, turbut dabar skaitydami daugelis mane pasmerksit... aš ir pati žiauriai jaučiuosi... Crying or Very sad bet aiškiai suvokiu, kad klausimas liko tik dėl gyvenimo kiekybės, nebe kokybės... Crying or Very sad
Atgal į viršų
Asta

Prisijungė: 2005 12 28

PranešimasParašytas: 05 Pir. 26,2008 10:22 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Brangi Agne,
Man atrodo, kad siame forume nebus nei vieno Jus smerkiancio zmogaus...vsisi puikiai suprantam kokia sirdgela, koks beviltiskumas slegia, kada reikia priimt tokius sprendimus.... o dar kai tie sprendimai susije su tai kas brangiausia ir nuostabiausia kiekvienos mamos gyvenime...
Visi padrasinantys ir paguodziantys zodziai siuo metu gali skambet labai banaliai... bet vis tiek ... jei tik butu tokia galimybe, noreciau atiduot Jums bent laseli stiprybes, kantrybes...ir bent maza kibirkstele vilties...
Asta
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jurggga

Prisijungė: 2007 10 29

PranešimasParašytas: 05 Pir. 26,2008 11:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

stipriai Jus apkabinu ir spaudziu kumscius...
Atgal į viršų
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 05 Pir. 26,2008 7:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kai labai labai sunku, kai vilties beveik nebėra- tuomet Dievas būna arčiausiai mūsų. Tai paradoksas, bet taip jau yra. Nes niekas, tik pats beribis Dievas- gali atlyginti mūsų mažiesiems už jų kančias. Viso pasaulio tam neužtektų. Mamos tai žino. Stiprybės ir vilties jums. Mantvydo ir Rūtos mama.
Atgal į viršų
Aida

Prisijungė: 2005 10 27

PranešimasParašytas: 05 Antr. 27,2008 7:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika Agne,
Kekviena minute, kekviena sekunde esame su jumis, ir koki spendima bepriimtumet - jis bus teisingiausiais, nes tai bus mamos sprendimas, o mes visada jus palaikysim.
Musu Pijukui, taip pat buvo epilepsijos priepuoliai, kurie ispradziu labai gasdino, taciau kai gydytojai pritaike tinkamus vaistelius, priepuoliukai pabegdavo ir negrizdavo po kelias savaites ar net menesius ir netrukdydavo mums dziaugtis savo dienelemis...
Tikiu, kad ir jus su jais susitvarkysit.
Sipriai apkabinu
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 05 Antr. 27,2008 10:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas Agne,
jau kur kur, bet sitame puslapyje susitikt tikejausi maziausiai. as Jurgita is tavo kurso. atpazinau tave pagal visas tavo pateiktas zinias ir dukrytes varda. apkabinu tave ir visa sirdim esu su tavim ,su Dominyka. kuo galiu padet? be maldos, paciu stipriausiu linkejimu. dieve, kaip skauda, kai rupesciai uzgula sava zmogu.
ai, bet cia kalba pirmas sokas. puikiai tave pazistu - tu labai stipri. o jei dar stiprybes ir palaikymo prireiks, turbut niekur nerasi geriau kaip cia. metai is metu skaitau si puslapi ir visa sirdim jauciuosi suaugusi su siais zmonem. mokausi is ju.
Agnule, stiprybes Smile) ir laiminancios Dievo rankos virs Dominykos ir Tavo galvos
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Kv. 29,2008 9:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laikykitės , stiprybės Exclamation Tikėjimas daro stebūklus.
Atgal į viršų
Jane

Prisijungė: 2008 04 30

PranešimasParašytas: 05 Kv. 29,2008 10:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Brangi Agnyte, niekas taves tikrai nepasmerks. Tik mamos širdis nusprendžia kaip elgtis. Aš pati esu buvusi panašioje situacijoje. Tik man nereikėjo priimti sprendimo. Monika krito į komą ketvirtadienį, o iškeliavo pas Dievulį tik pirmadienį. Visas tas keturias dienas prasėdėjau lakydama jos rankytę ir glostydama plaukučius. Širdis dar šnibždėjo turėtų atsibust, bet protas suvokė visą realybę. Ji buvo be galo skaudi. Agnute, tik nebandyk kaltinti sąvęs ir graužtis. Juk yra kažkas aukščiau, kuris retkarčiais mums šnibžda į ausį. Aš tikiu, kad Dominyka išsikapstys su tokios stiprios Mamytės pagalba. Apkabinu ir bučiuoju.
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Pir. 02,2008 8:53 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikučiai Rugučiai Smile

Noriu nuoširdžiai padėkoti už Jūsų žinutes, gera jausti, kad tave palaiko, kartu su tavimi per šį gyvenimo etapą eina visai nepažystami, tačiau puikiai suprantantys mano jausmus žmonės. Ačiū Jums, mielieji.

Pagaliau susikaupiau ir prisėdau parašyti kaip mums sekasi arba kaip nesiseka... Penktadieni grįžom iš Vokietijos su profesoriaus pasiūlymu pabandyti vieną bloką chemoterpijos Lietuvoje, nes vos tik stabilizavo Dominykos būklę, išsiuntė mus namo, nes laiko lieka vis mažiau ir kaip jie sakė - geriau kad mes butume namie, tarp savų kai tai nutiks...

Skydį Dominyka puikiai atlaikė, nors jau nebesėdėjo, suglebus kaip kokia šaltiena Sad Priepoliai epilepsijos nesiliauja ir vis ilgėja. Akytė viena kažkokia irgi neaiški, visa paraudus ir kaip drebučiai pasidarė kampelis... Nuo vakar jau beveik net neatsimerkia, maitinam jau antra turbūt savaitė per zondą... vienu žodžiu - guli, kvėpuoja ir širdis pašėlusiai daužosi, štai kas liko iš linksmos, jautrios, tvarkingos mano mergytės... Crying or Very sad labai sunku žiūrėti į gęstantį savo vaiką, labai... tik viena paguoda, kad gydytojai sako, jog jai neskauda.

Nebežinau ka daryti, gal reikia dar bandyt važiuoti į Kauno klinikas?... Gal pradėti chemiją?...
Galvoj kirba tik vienas klausimas - kaip miršta vaikai?
Atgal į viršų
vilmux

Prisijungė: 2006 03 16

PranešimasParašytas: 06 Pir. 02,2008 8:57 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

trūksta žodžių... Meldžiuosi... Mano širdelė su Jumis... Crying or Very sad
Sagne

PranešimasParašytas: 06 Pir. 02,2008 8:57 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgituute rašo:
labas Agne,
jau kur kur, bet sitame puslapyje susitikt tikejausi maziausiai. as Jurgita is tavo kurso. atpazinau tave pagal visas tavo pateiktas zinias ir dukrytes varda. apkabinu tave ir visa sirdim esu su tavim ,su Dominyka. kuo galiu padet? be maldos, paciu stipriausiu linkejimu. dieve, kaip skauda, kai rupesciai uzgula sava zmogu.
ai, bet cia kalba pirmas sokas. puikiai tave pazistu - tu labai stipri. o jei dar stiprybes ir palaikymo prireiks, turbut niekur nerasi geriau kaip cia. metai is metu skaitau si puslapi ir visa sirdim jauciuosi suaugusi su siais zmonem. mokausi is ju.
Agnule, stiprybes Smile) ir laiminancios Dievo rankos virs Dominykos ir Tavo galvos

Jugita, brangioji, ačiū tau už palaikymą. Tikrai nesitikėjau čia sutikti mane pažystančių žmonių. Buvau apstulbusi ir maloniai nustebinta Smile Gaila, kad neturiu tavo el.pašto - parašyčiau ...
Atgal į viršų
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 06 Pir. 02,2008 12:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mano telefonas 8 616 32 337, (nepasikeites). parasyk sms, parasysiu pasta ir galesim bendraut Smile
agnule, stiprybes Tau sunkiausiomis minutemis. laikykis uz minties, kuri Tave guodzia, kad but bent kiek lengviau Sad o Dieva, kad galeciau nors kuo padet
Atgal į viršų
Grevelda

PranešimasParašytas: 06 Pir. 02,2008 1:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pastoviai galvoju apie jus. ir taip liūdna skaityti tokias "žinias".. Crying or Very sad pačios geriausios mintys mažajam žvirbliukui.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 281

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume