Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Pir. 28,2011 5:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikrai Domantuk tu tikras šaunuolis . Very Happy Very Happy Very Happy O kad koncerte dalyvavai tai super . Norėčiau ir aš paklausyti Rolling Eyes Gal tikrai per Draugų salą pagrosi Very Happy
O ant broliuko nėr ko čia pykti mažas dar , o be to atsiprašo Rolling Eyes
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 04 Tr. 20,2011 7:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O kur musu draugas dingo? Kiap pavasarine saulyte, ar jau sildo? Ar jau planuoji marginti kiausinukus?
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 04 Tr. 20,2011 8:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audrone rašo:
O kur musu draugas dingo? Kiap pavasarine saulyte, ar jau sildo? Ar jau planuoji marginti kiausinukus?

Taip planuoju marginti kiausinius jau sestadieni ir kaip visada su svogunu lukstais ir be jokiu spalvotu dazu Laughing O zinai saulite biski viena diena per stipriai silde nes kai buvau isvaziaves i kaima ir kai pasedejau lauke nelabai ilgai tai man nudegino viena zanda ir nosi ir dar biski kakta.O kai kita rita atsikeliau tai mano visas veidas buvo istines o viena akis tai nedgi labai labai stiprei.Ir tada vaziavome pas daktaryte ir zinai ka ji man sake kad cia yra saules alergija.O ant nosies dar atsirado tokia pusle kaskokia irgi nuo saules.Bet jau baigia viskas praeiti.O dar vakar turejo man danti traukti bet nebetrauke nes reikia palaukti kol visai praeis.O dar zinai man jau paviksta ilipti i lova paciam jau tris kartus banziau ir visus tris kartus pavyko Very Happy cia mano kojos dar biski pastiprejo todel ir pavyko Very Happy As jau eisiu miegoti.Ate
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 04 Tr. 20,2011 8:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na, ir nudziuginai tu mane del savo kojyciu....O Saulute -reikia pabarti, kad ji taip vaikus skriaudzia. Man geroji Edita daug pasakojo apie tave, kai as buvau pas ja Vilniuje.
Sakyk, ka tu dar labiausiai megsti be knyguciu, kompiuterio....apie ka svajoji? As kai ka sugalvojau...
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 04 Kv. 21,2011 2:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O as dar ir zaidimus mekstu zaisti.Zinai o as noreciau kad tu pas manes atvaziuotum ir pazaistum kartu su manim manrods kad man butu labai smagu Very Happy labai daug turiu visokiu zaidimu nedgi mano mokitoja is manes pasijima koki nors zaidima ir nunesa i mokikla kitiem vaikam pazaisti Smile ir knygu jau biski daug turiu nes kai kiekviena ketvirtadieni vaziuoju muzikuoti visada usukam i akropoli Danielius ten eina i zaidimu kambari o as i knigyna bet vistiek noriu tureti dar daugiau zinai kokia patcia naujausia knyga turiu Pasaulio atlasas vadinasi ten dar yra idetas didziulis viso pasaulio zemelapis zinai kai ismoksiu vel vaikscioti as keliausiu aplink pasauli tada.O dar noretciau i Rugutes namukus nuvaziuoti nes niekada dar nesu ten buves o dar noretciau fotoparata tureti ir ismokti notraukas visokias ideti i kompiuteri bet labiausiai tai noretciau vaikcioti na tiesiog labai labai noretciau.
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 04 Kv. 21,2011 3:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Is visos sirdies tikiu kad visos tavo svajones issipildys. Ir sita, pati karsciausia, issipildys pati pirmoji Smile
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 04 Kv. 21,2011 4:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielas , Domanteli , ir as linkiu , kad Tavo visi norai issipildytu . Tavo pati svarbiausia svajone- tai kartu ir musu visu , labai mylinciu Tave - svajone, kuri turi butinai issipildyti . Labai labai myliu Tave , nekantrauju susitikti Draugu saloje.
Atgal į viršų
akacija

Prisijungė: 2010 02 01

PranešimasParašytas: 04 Pen. 22,2011 9:42 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir as, Domateli, is visos sirdies linkiu ,kad tavo norai issipidytu.Ir tikiu, kad greit tu ne tik vaiksciosi, bet ir begiosi , ir dviraciu minsi, ir paciuzomis ciuosi ir dar daug daug visokiu geru dalykeliu darysi:)
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 04 Pen. 22,2011 11:45 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O as siandien buvau simtakojo tetro sventeje. Very Happy Atidarimas buvo o paskui dar viena spektakli ziurejau po pietu arba vakare vel eisiu i koki nors spektakli tik negaliu isirinkti i koki nes noretciau visus paziureti Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 04 Št. 23,2011 4:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,su sv. Velykom tave.Tegul pildosi visi norai.Ir,kad tu kada nors tikrai apkeliautum visa Pasauli.Tik nepamirsk uzsukti i Cikaga aplankyti Gloria ir teta Audrone Razz
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 04 Antr. 26,2011 8:30 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,
as taip noriu, kad tavo visi norai issipildytu, kaip ir simtai tu zmoniu, kurie skaito tavo foruma, kaip ir tavo mamyte, tavo seima ir tu pats!
To is visos sirdies ir linkiu TAU! Ir tikiu, kad tiek daug pasiekes, viska iveiksi.. As visai neseniai buvau Vilniuj ir aplankiau "Rugutes" namucius- jie labai jaukus ir saunus, kaip ir puikioji namu feja Edita! Gaila, kad as taip toli, o tai tikrai atskubeciau pas tave pazaisti...nu,kai kita karta vel lankysiuos Lietuvoj, pas tave tikrai atvaziuosiu... O agl is tikruju, aki keliausi apie pasauli, sustosi ir Cikagoj...kvieciu tave labai labai...
Kaip tavo Velykos praejo? ar marginai kiausinukus, ar dauzei juos, ar tik gerejaisi? Kaip spektaklis, ar smagu buvo?
lauksiu laiskucio su tavo ispudziais.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 04 Kv. 28,2011 8:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas o as labai stipriai usiemes nes biski ilgai mokykloj bunu repetuojam mes ten sventei viska ir darbelius tokius labai grazius darem bet negaliu sakiti nes paskui mamyte perskaitys ir nebebus staigmena.Ir dar masaziste ateina manes pamankstinti.O zinai as jau ismokau dar keleta nauju pratimu pavizdziui vaikscioti keturiom bet nors kartais dar nuvirstu i sona.O dar zinai as ritoj vel konsertuosiu vakare Klaipedoje su savo grojimo mokytoju jau bus antrasis mano koncertas Very Happy O velikos tai labai linksmos buvo as kartu su mamyte daziau na viniojau su visokiom zolytem lukstais kiausinius kai Danielius uzmigo tai labai grazus isejo.Ir dar man pasiseke nes isirinkau pati stipriausia marguti ir niekas jo nesudauze ir todel pasilikau as ji o suvalgiau visai kita Smile ir spektakliai buvo baveik idomus bet dabar tai vaziuosiu i kino teatra nes noriu paziureti ta filma kur per televizoriu reklamuoja rio vadinasi.Biski pavargau rasiti todel parasysiu ritoj kai pareisiu is sventes gerai Very Happy
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 04 Pen. 29,2011 8:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu tau uz ispudzius. "Rio" ir as noriu pamatyti, bet vis laiko nerandu...Dar labai noreciau i tavo koncerta....
Papasakok, ar patiks mamytei tavo siurprizas. As galvoju, kad jai tai bus pati graziausia dovana!!!!

Smagu, kad tu darai pratimus, kad ir masaziste turi... Mes Cikagoje svenciam mamyciu diens du kartus- lietuviskai, ir amerikoniskai... as sekmadieni visoms savo draugems apie tave -toki puiku berniuka- papsakosiu. Tikiuosi, kad jos irgi tave isimyles...
Tad linkejimai ir sveikinimai tavo mamai su Mamyciu diena, o tu ir toliau sportuok ir mums apie tai parasyk.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 04 Pen. 29,2011 8:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siandien man buvo labai gera diena Smile ir linksma Smile net dvi sventes o man tokios dienos tai be galo patinka Smile bet biski man keista kad as visai nepavarges o mamyte tai labai pavargo Very Happy jau labai senei zaidziau su kompiuteriu na kokias nors tris dienas nezaidziau tai dabar pazaisiu Very Happy Smile Laughing
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 04 Pen. 29,2011 8:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O kodel mamyte pavargo? O koks siurprizs buvo, ar dar negali kalbeti apie tai? Tu pazaisk truputi, nes jau velu ir eik ilsetis.. Gero tau savaitgalio!
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 2949

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume