Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Pen. 11,2011 5:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk.Tikesimes,kad tavo sirdele per greitai plake is susijaudinimo.Laikykis saunuoli ir dar ka nors parasyk apie save.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 02 Pir. 14,2011 2:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Very Happy o as visai nesijaudinau,kai dare ta tirima bet zinai man mamyte pamatuoja kiekviena diena pulsa ir visada buna labai didelis.O zinai kai pabaiksiu gerti vaistukus tada vel vaziuosiu pas daktaryte.As biski neprisimenu ar rasiau kad as pats jau moku vienas atsisesti ir dar is lovos islipti ir ant zemes atsisedes galiu nueiti kur noriu bet dazniausei einu prie kompiuterio.Bet ant kedes atsisesti pats tai nemoku nes biski per aukstai.O kita savaite ateis manes sesute manes masazuoti bet sake jeigu tiktai niekas nesutrukdis.O zinai dar as buvau isvaziaves i platelius ledo skulpturu paziureti ir kokios jos ten visai neidomios buvo kaskokios sugriuvusios ir dar siaudais aplipusios.Bet viestiek buvo smagu nes pasivaziniejom su rogem aplinkui kur buvo prie kaskokios ilgos lazdos priristos Very Happy Dabar jau eisiu pietuku valgiti nes jau isvire o paskui dar mokitoja pas manes ateis ate.
Atgal į viršų
akacija

Prisijungė: 2010 02 01

PranešimasParašytas: 02 Antr. 15,2011 10:33 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, tu mano mylimukas:) Stiprek,brangusis:)
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 02 Antr. 15,2011 10:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu mane stebini kaskart parasydamas Exclamation Very Happy Bucioju i abu skrostus ir i nosiuko gala Exclamation Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 02 Antr. 15,2011 5:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vau kiek geru naujienu.Na tu ir veikejas,viska speji .Turi nuostabia mamyte,kuri tave taip uzima.Dabar jau tikrai tikiu,kad gal kada ir i Amerika atskrisi aplankyti Glorios .Stiprek brangusis ir toliau, iki galutines pergales!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Tr. 16,2011 7:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

domantas rašo:
Labas Very Happy o as visai nesijaudinau,kai dare ta tirima bet zinai man mamyte pamatuoja kiekviena diena pulsa ir visada buna labai didelis.O zinai kai pabaiksiu gerti vaistukus tada vel vaziuosiu pas daktaryte.As biski neprisimenu ar rasiau kad as pats jau moku vienas atsisesti ir dar is lovos islipti ir ant zemes atsisedes galiu nueiti kur noriu bet dazniausei einu prie kompiuterio.Bet ant kedes atsisesti pats tai nemoku nes biski per aukstai.O kita savaite ateis manes sesute manes masazuoti bet sake jeigu tiktai niekas nesutrukdis.O zinai dar as buvau isvaziaves i platelius ledo skulpturu paziureti ir kokios jos ten visai neidomios buvo kaskokios sugriuvusios ir dar siaudais aplipusios.Bet viestiek buvo smagu nes pasivaziniejom su rogem aplinkui kur buvo prie kaskokios ilgos lazdos priristos Very Happy Dabar jau eisiu pietuku valgiti nes jau isvire o paskui dar mokitoja pas manes ateis ate.

Oi kaip tu čia juokingai papasakojai Domantuk . Smagu , kad spėji visur aplėkti .O dar smagiau , kad jau pats po truputį eini Very Happy Parašyk mums dar savo nuotykių Wink
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 02 Kv. 17,2011 4:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O zinai manrods kad tu biski negerai supratai mane as pats dar nemoku eiti su kojom tik ant zemes atsisedes einu man net stoveti neiseina ant koju. O sendien man biski nelabai sekminga diena nes pas dantiste buvau ir istrauke man viena danti ir dar grojimo pamokoje visai nesiseke groti sake kad as biski labai isiblaskes.O zinai kai as atsikeliau anksti ryte mes kepeme duona cia mano mokytoja taip sugalvojo nes pirmadieni buvo tokia tema apie duona todel ir sugalvojo mane ismokiti kepti ir dar ji pati raugo atnese o man reikejo tik maisyti viska o paskui dar dvi dienas rugo o siandien kai vel atejo mokytoja tai visi kartu ragavom ir dar sake kad labai skani mums gavosi Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 02 Kv. 17,2011 4:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na tu Domantuk, nors dar ir nevaikstai, bet be darbo nesedi Rolling Eyes Kas bus kai pradesi vaikscioti,tai mes su tavim nebespesime.Tu tiesiog nepakartojamas Surprised
Atgal į viršų
jurgelis

PranešimasParašytas: 02 Št. 26,2011 10:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na ir šaunuolis Domantuk , kažkaip man atrodo , kad tave kulinarija traukia . Very Happy O duona turbūt buvo labai labai skani Exclamation Mokytoja šiaip sau negirtų Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

PranešimasParašytas: 03 Št. 05,2011 10:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk , kaip tu Question
Atgal į viršų
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 03 Pen. 18,2011 3:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, sveikas! Smagu skaityt apie tai, kaip du daug visko nuveiki. Tu labai gerai ir idomiai rasai! Taip uzsinorejau tokios duonos, kokia tu kepei Very Happy Dideli linkejimai tavo mamytei! =)
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 03 Pen. 25,2011 7:51 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, kur dingai? Pasiilgom tavo žinučių, tavo išminties ir juokingų pasakojimų.
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 03 Pen. 25,2011 9:23 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laukiam ziniu is Domantuko Smile
domantas

PranešimasParašytas: 03 Sk. 27,2011 5:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas Very Happy o as gyvenu gerai. Biski Danielius man neleidzia prie kompiuterio nes visada kai as isijungiu jis nori ziureti kaliause is geltonu plitu kelio ir as negaliu nei parasiti nei pazaisti nei kitu savo filmuku paziureti.ir todel kai kada susimusam mes Twisted Evil bet jis visada pirmas pradeda todel mamyte ji pasodina i kamaraite na ant tokios mazos kedutes kur kampe stovi ir ten turi sedeti kokias nors dvi arba tris minutes o paskui dar turi ir manes atsiprasiti ir daugiau nesimusti Smile O sekmadieni ta kita kur jau praejo as vel buvau konserte ir ten biski grojau net tris melodijas bet tokias nelabai ilgas puikiai man viskas pasiseke nesumaisiau nei vienos natos o per paskutine melodija dar visi ir plojo labai buvo smagu Very Happy O dar ketvirtadieni kai vaziavau i Klaipeda tai buvau pas giditoja manrods pas ortopeda tai pasiemiau tokius batus nes jau buvo man juos padare ir dabar turiu nesioti kiek viena diena ai bet jie ne batai vadinasi o langetes o as dar pabandziau atsistoti ant koju kokius nors tris kartus ir biski paviko bet mamyte mane turejo palaikiti bet vistiek gerai nes visada man kojos sulingdavo Smile Ate biski pavargau rasiti Laughing Smile Very Happy
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 03 Sk. 27,2011 6:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu , Domantuk , kad pasipasakoji , kaip sekasi . Labai noreciau pakliuti i Tavo koncerta . Gal Draugu saloje mums visiems pagrosi ? Nekantrauju Tave pamatyti . Buckis Embarassed
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 2849

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume