| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 5:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Labas Domantuk.Tikesimes,kad tavo sirdele per greitai plake is susijaudinimo.Laikykis saunuoli ir dar ka nors parasyk apie save. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 02 Pir. 14,2011 2:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas o as visai nesijaudinau,kai dare ta tirima bet zinai man mamyte pamatuoja kiekviena diena pulsa ir visada buna labai didelis.O zinai kai pabaiksiu gerti vaistukus tada vel vaziuosiu pas daktaryte.As biski neprisimenu ar rasiau kad as pats jau moku vienas atsisesti ir dar is lovos islipti ir ant zemes atsisedes galiu nueiti kur noriu bet dazniausei einu prie kompiuterio.Bet ant kedes atsisesti pats tai nemoku nes biski per aukstai.O kita savaite ateis manes sesute manes masazuoti bet sake jeigu tiktai niekas nesutrukdis.O zinai dar as buvau isvaziaves i platelius ledo skulpturu paziureti ir kokios jos ten visai neidomios buvo kaskokios sugriuvusios ir dar siaudais aplipusios.Bet viestiek buvo smagu nes pasivaziniejom su rogem aplinkui kur buvo prie kaskokios ilgos lazdos priristos Dabar jau eisiu pietuku valgiti nes jau isvire o paskui dar mokitoja pas manes ateis ate. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
akacija
Prisijungė: 2010 02 01 Pranešimai: 36
|
Parašytas: 02 Antr. 15,2011 10:33 am Rašyti temą: |
|
|
| Domantuk, tu mano mylimukas:) Stiprek,brangusis:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 15,2011 10:48 am Rašyti temą: |
|
|
Tu mane stebini kaskart parasydamas Bucioju i abu skrostus ir i nosiuko gala  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 02 Antr. 15,2011 5:47 pm Rašyti temą: |
|
|
| Vau kiek geru naujienu.Na tu ir veikejas,viska speji .Turi nuostabia mamyte,kuri tave taip uzima.Dabar jau tikrai tikiu,kad gal kada ir i Amerika atskrisi aplankyti Glorios .Stiprek brangusis ir toliau, iki galutines pergales! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Tr. 16,2011 7:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| domantas rašo: | Labas o as visai nesijaudinau,kai dare ta tirima bet zinai man mamyte pamatuoja kiekviena diena pulsa ir visada buna labai didelis.O zinai kai pabaiksiu gerti vaistukus tada vel vaziuosiu pas daktaryte.As biski neprisimenu ar rasiau kad as pats jau moku vienas atsisesti ir dar is lovos islipti ir ant zemes atsisedes galiu nueiti kur noriu bet dazniausei einu prie kompiuterio.Bet ant kedes atsisesti pats tai nemoku nes biski per aukstai.O kita savaite ateis manes sesute manes masazuoti bet sake jeigu tiktai niekas nesutrukdis.O zinai dar as buvau isvaziaves i platelius ledo skulpturu paziureti ir kokios jos ten visai neidomios buvo kaskokios sugriuvusios ir dar siaudais aplipusios.Bet viestiek buvo smagu nes pasivaziniejom su rogem aplinkui kur buvo prie kaskokios ilgos lazdos priristos Dabar jau eisiu pietuku valgiti nes jau isvire o paskui dar mokitoja pas manes ateis ate. |
Oi kaip tu čia juokingai papasakojai Domantuk . Smagu , kad spėji visur aplėkti .O dar smagiau , kad jau pats po truputį eini Parašyk mums dar savo nuotykių  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 02 Kv. 17,2011 4:32 pm Rašyti temą: |
|
|
O zinai manrods kad tu biski negerai supratai mane as pats dar nemoku eiti su kojom tik ant zemes atsisedes einu man net stoveti neiseina ant koju. O sendien man biski nelabai sekminga diena nes pas dantiste buvau ir istrauke man viena danti ir dar grojimo pamokoje visai nesiseke groti sake kad as biski labai isiblaskes.O zinai kai as atsikeliau anksti ryte mes kepeme duona cia mano mokytoja taip sugalvojo nes pirmadieni buvo tokia tema apie duona todel ir sugalvojo mane ismokiti kepti ir dar ji pati raugo atnese o man reikejo tik maisyti viska o paskui dar dvi dienas rugo o siandien kai vel atejo mokytoja tai visi kartu ragavom ir dar sake kad labai skani mums gavosi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 02 Kv. 17,2011 4:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Na tu Domantuk, nors dar ir nevaikstai, bet be darbo nesedi Kas bus kai pradesi vaikscioti,tai mes su tavim nebespesime.Tu tiesiog nepakartojamas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
|
Parašytas: 02 Št. 26,2011 10:59 am Rašyti temą: |
|
|
Na ir šaunuolis Domantuk , kažkaip man atrodo , kad tave kulinarija traukia . O duona turbūt buvo labai labai skani Mokytoja šiaip sau negirtų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
|
Parašytas: 03 Št. 05,2011 10:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk , kaip tu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Pen. 18,2011 3:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, sveikas! Smagu skaityt apie tai, kaip du daug visko nuveiki. Tu labai gerai ir idomiai rasai! Taip uzsinorejau tokios duonos, kokia tu kepei Dideli linkejimai tavo mamytei! =) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 03 Pen. 25,2011 7:51 am Rašyti temą: |
|
|
| Domantuk, kur dingai? Pasiilgom tavo žinučių, tavo išminties ir juokingų pasakojimų. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pen. 25,2011 9:23 am Rašyti temą: |
|
|
Laukiam ziniu is Domantuko  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 03 Sk. 27,2011 5:31 pm Rašyti temą: |
|
|
labas o as gyvenu gerai. Biski Danielius man neleidzia prie kompiuterio nes visada kai as isijungiu jis nori ziureti kaliause is geltonu plitu kelio ir as negaliu nei parasiti nei pazaisti nei kitu savo filmuku paziureti.ir todel kai kada susimusam mes bet jis visada pirmas pradeda todel mamyte ji pasodina i kamaraite na ant tokios mazos kedutes kur kampe stovi ir ten turi sedeti kokias nors dvi arba tris minutes o paskui dar turi ir manes atsiprasiti ir daugiau nesimusti O sekmadieni ta kita kur jau praejo as vel buvau konserte ir ten biski grojau net tris melodijas bet tokias nelabai ilgas puikiai man viskas pasiseke nesumaisiau nei vienos natos o per paskutine melodija dar visi ir plojo labai buvo smagu O dar ketvirtadieni kai vaziavau i Klaipeda tai buvau pas giditoja manrods pas ortopeda tai pasiemiau tokius batus nes jau buvo man juos padare ir dabar turiu nesioti kiek viena diena ai bet jie ne batai vadinasi o langetes o as dar pabandziau atsistoti ant koju kokius nors tris kartus ir biski paviko bet mamyte mane turejo palaikiti bet vistiek gerai nes visada man kojos sulingdavo Ate biski pavargau rasiti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 03 Sk. 27,2011 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu , Domantuk , kad pasipasakoji , kaip sekasi . Labai noreciau pakliuti i Tavo koncerta . Gal Draugu saloje mums visiems pagrosi ? Nekantrauju Tave pamatyti . Buckis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|