| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 03 Pir. 28,2011 5:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai Domantuk tu tikras šaunuolis . O kad koncerte dalyvavai tai super . Norėčiau ir aš paklausyti Gal tikrai per Draugų salą pagrosi
O ant broliuko nėr ko čia pykti mažas dar , o be to atsiprašo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 04 Tr. 20,2011 7:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| O kur musu draugas dingo? Kiap pavasarine saulyte, ar jau sildo? Ar jau planuoji marginti kiausinukus? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 04 Tr. 20,2011 8:42 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | O kur musu draugas dingo? Kiap pavasarine saulyte, ar jau sildo? Ar jau planuoji marginti kiausinukus? |
Taip planuoju marginti kiausinius jau sestadieni ir kaip visada su svogunu lukstais ir be jokiu spalvotu dazu O zinai saulite biski viena diena per stipriai silde nes kai buvau isvaziaves i kaima ir kai pasedejau lauke nelabai ilgai tai man nudegino viena zanda ir nosi ir dar biski kakta.O kai kita rita atsikeliau tai mano visas veidas buvo istines o viena akis tai nedgi labai labai stiprei.Ir tada vaziavome pas daktaryte ir zinai ka ji man sake kad cia yra saules alergija.O ant nosies dar atsirado tokia pusle kaskokia irgi nuo saules.Bet jau baigia viskas praeiti.O dar vakar turejo man danti traukti bet nebetrauke nes reikia palaukti kol visai praeis.O dar zinai man jau paviksta ilipti i lova paciam jau tris kartus banziau ir visus tris kartus pavyko cia mano kojos dar biski pastiprejo todel ir pavyko As jau eisiu miegoti.Ate |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 04 Tr. 20,2011 8:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Na, ir nudziuginai tu mane del savo kojyciu....O Saulute -reikia pabarti, kad ji taip vaikus skriaudzia. Man geroji Edita daug pasakojo apie tave, kai as buvau pas ja Vilniuje.
Sakyk, ka tu dar labiausiai megsti be knyguciu, kompiuterio....apie ka svajoji? As kai ka sugalvojau... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 04 Kv. 21,2011 2:25 pm Rašyti temą: |
|
|
O as dar ir zaidimus mekstu zaisti.Zinai o as noreciau kad tu pas manes atvaziuotum ir pazaistum kartu su manim manrods kad man butu labai smagu labai daug turiu visokiu zaidimu nedgi mano mokitoja is manes pasijima koki nors zaidima ir nunesa i mokikla kitiem vaikam pazaisti ir knygu jau biski daug turiu nes kai kiekviena ketvirtadieni vaziuoju muzikuoti visada usukam i akropoli Danielius ten eina i zaidimu kambari o as i knigyna bet vistiek noriu tureti dar daugiau zinai kokia patcia naujausia knyga turiu Pasaulio atlasas vadinasi ten dar yra idetas didziulis viso pasaulio zemelapis zinai kai ismoksiu vel vaikscioti as keliausiu aplink pasauli tada.O dar noretciau i Rugutes namukus nuvaziuoti nes niekada dar nesu ten buves o dar noretciau fotoparata tureti ir ismokti notraukas visokias ideti i kompiuteri bet labiausiai tai noretciau vaikcioti na tiesiog labai labai noretciau. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Kv. 21,2011 3:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Is visos sirdies tikiu kad visos tavo svajones issipildys. Ir sita, pati karsciausia, issipildys pati pirmoji  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 04 Kv. 21,2011 4:52 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mielas , Domanteli , ir as linkiu , kad Tavo visi norai issipildytu . Tavo pati svarbiausia svajone- tai kartu ir musu visu , labai mylinciu Tave - svajone, kuri turi butinai issipildyti . Labai labai myliu Tave , nekantrauju susitikti Draugu saloje. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
akacija
Prisijungė: 2010 02 01 Pranešimai: 36
|
Parašytas: 04 Pen. 22,2011 9:42 am Rašyti temą: |
|
|
| Ir as, Domateli, is visos sirdies linkiu ,kad tavo norai issipidytu.Ir tikiu, kad greit tu ne tik vaiksciosi, bet ir begiosi , ir dviraciu minsi, ir paciuzomis ciuosi ir dar daug daug visokiu geru dalykeliu darysi:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 04 Pen. 22,2011 11:45 am Rašyti temą: |
|
|
O as siandien buvau simtakojo tetro sventeje. Atidarimas buvo o paskui dar viena spektakli ziurejau po pietu arba vakare vel eisiu i koki nors spektakli tik negaliu isirinkti i koki nes noretciau visus paziureti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 04 Št. 23,2011 4:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,su sv. Velykom tave.Tegul pildosi visi norai.Ir,kad tu kada nors tikrai apkeliautum visa Pasauli.Tik nepamirsk uzsukti i Cikaga aplankyti Gloria ir teta Audrone  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 04 Antr. 26,2011 8:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,
as taip noriu, kad tavo visi norai issipildytu, kaip ir simtai tu zmoniu, kurie skaito tavo foruma, kaip ir tavo mamyte, tavo seima ir tu pats!
To is visos sirdies ir linkiu TAU! Ir tikiu, kad tiek daug pasiekes, viska iveiksi.. As visai neseniai buvau Vilniuj ir aplankiau "Rugutes" namucius- jie labai jaukus ir saunus, kaip ir puikioji namu feja Edita! Gaila, kad as taip toli, o tai tikrai atskubeciau pas tave pazaisti...nu,kai kita karta vel lankysiuos Lietuvoj, pas tave tikrai atvaziuosiu... O agl is tikruju, aki keliausi apie pasauli, sustosi ir Cikagoj...kvieciu tave labai labai...
Kaip tavo Velykos praejo? ar marginai kiausinukus, ar dauzei juos, ar tik gerejaisi? Kaip spektaklis, ar smagu buvo?
lauksiu laiskucio su tavo ispudziais. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 04 Kv. 28,2011 8:27 pm Rašyti temą: |
|
|
labas o as labai stipriai usiemes nes biski ilgai mokykloj bunu repetuojam mes ten sventei viska ir darbelius tokius labai grazius darem bet negaliu sakiti nes paskui mamyte perskaitys ir nebebus staigmena.Ir dar masaziste ateina manes pamankstinti.O zinai as jau ismokau dar keleta nauju pratimu pavizdziui vaikscioti keturiom bet nors kartais dar nuvirstu i sona.O dar zinai as ritoj vel konsertuosiu vakare Klaipedoje su savo grojimo mokytoju jau bus antrasis mano koncertas O velikos tai labai linksmos buvo as kartu su mamyte daziau na viniojau su visokiom zolytem lukstais kiausinius kai Danielius uzmigo tai labai grazus isejo.Ir dar man pasiseke nes isirinkau pati stipriausia marguti ir niekas jo nesudauze ir todel pasilikau as ji o suvalgiau visai kita ir spektakliai buvo baveik idomus bet dabar tai vaziuosiu i kino teatra nes noriu paziureti ta filma kur per televizoriu reklamuoja rio vadinasi.Biski pavargau rasiti todel parasysiu ritoj kai pareisiu is sventes gerai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 04 Pen. 29,2011 8:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu tau uz ispudzius. "Rio" ir as noriu pamatyti, bet vis laiko nerandu...Dar labai noreciau i tavo koncerta....
Papasakok, ar patiks mamytei tavo siurprizas. As galvoju, kad jai tai bus pati graziausia dovana!!!!
Smagu, kad tu darai pratimus, kad ir masaziste turi... Mes Cikagoje svenciam mamyciu diens du kartus- lietuviskai, ir amerikoniskai... as sekmadieni visoms savo draugems apie tave -toki puiku berniuka- papsakosiu. Tikiuosi, kad jos irgi tave isimyles...
Tad linkejimai ir sveikinimai tavo mamai su Mamyciu diena, o tu ir toliau sportuok ir mums apie tai parasyk. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 04 Pen. 29,2011 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Siandien man buvo labai gera diena ir linksma net dvi sventes o man tokios dienos tai be galo patinka bet biski man keista kad as visai nepavarges o mamyte tai labai pavargo jau labai senei zaidziau su kompiuteriu na kokias nors tris dienas nezaidziau tai dabar pazaisiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 04 Pen. 29,2011 8:05 pm Rašyti temą: |
|
|
| O kodel mamyte pavargo? O koks siurprizs buvo, ar dar negali kalbeti apie tai? Tu pazaisk truputi, nes jau velu ir eik ilsetis.. Gero tau savaitgalio! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|