Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

"Po angelo sparnu", savitarpio grupės susitikimai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 05 Pir. 21,2012 8:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mergaitės,
vakar, t.y. sekmadienį, mes su Diana buvom piligrimės Very Happy su dviračiais keliavom iš Šiaulių į Kryžių kalną ir atgal... Turėjom smagų savaitgalį...
Smile

P.S. labiausiai pavargo ko gero mūsų sėdimoji Wink - šių laikų dviračių tokios nepatogios sėdynės Very Happy Laughing Cool
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Lauriukas

Prisijungė: 2009 09 26

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 7:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikutės Smile

Ritute, tai kaip dėl birželio 9-10 ? Ar laikas jau oficialiai paskirtas. Siga, ar vieta suderinta? Susitinkam vienai dienai ar dviems?
Langų valyti nepasižadu, bet kur nors darže gal ir sugebėčiau ką paravėt. Wink
Beje Rita prašė kokią nors programėlę pravesti. Galiu pasiūlyti EFT abra lietuviškai emocijų išlaisvinimo technika. Apie tai kaip neutralizuoti blogas emocijas, pvz pyktį, gėdą, kaltę, kaip nebenorėti saldumynų ir t.t.
plačiau apie tai http://www.kosmoenergetika.lt/emocines-laisves-technika-eft/
Šiuo metu lankau EFT užsiėmimus, manau galėčiau surengti mini seminariuką ir pratybas. Jei jums įdomu, rašykit, pasiruošiu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
mama Rita

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 9:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mano siūlymas toks:

galim rinktis pas Sigą birželio 9d apie pietus arba net antroj dienos pusėj.
Pavalysim iki pavakario, po to pavakarosim su Lauros mini užsiėmimu...
be skubos, paisėdamos, pasidarysim fainą savaitgalį...
išsiskirstysim sekmadienį - irgi kaip kuriai patogiau, nuspręsim kada...

kaip jums toks planas? kas jungiatės?
Atgal į viršų
Lauriukas

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 1:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na tas užsiėmimas nebus toks jau "mini" Smile. Norint ką nors išmokti ir gyvenime panaudot, o ne tik sausą toriją paklausyti, manau bent kokių 2-3 valandų reiktų. siūlyčiau kiekvienai susigalvoti po probelemą kurią norėtumėt išspręsti, taip būtų efektyviau.
Ir psichologiškai tai kartais būna gana gilu, nežinau kaip mums išeis, bet vakarui to atidėti nenorėčiau. Vakare kyla noras šiaip plepėt Smile Manau geriau būtų susitikimo pradžioje.
Be to aš galvoju nenakvoti, vis tik man su savo pilvūzu, geriau miegot savo savo vyru Embarassed . Paskui ryte vėl galėčiau atvažiuot.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 6:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

mergaitės, aūūūūūū
netylėkit, siūlykit kada renkamės Smile
o tai mes čia dviese su Laura bendraujamės
Atgal į viršų
Siga

Prisijungė: 2005 11 29

PranešimasParašytas: 05 Sk. 27,2012 8:56 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikutės Smile ,
dingus buvau savaitėlei . Ten vis dėl to , kur planavom...
Viskas čia gerai ir teisingai planuojama. Džiugu, kad Laura praves seminariuką. Vis pilnesnė programa. Taigi, nesivėlinam- renkamės ankstėliau -na kokią 14 val. (planų jokių tai dienai neturiu, bet ir šeštadieniais iš ryto Ignui treniruotės būna). Parsivežant iš miesto Igną, prigriebsiu ir Ritą, kad pasiruoštume svečių sutikimui Laughing .... O gal anksčiau renkamies?
Žinoma- planuojam su nakvyne (kokį miegmaišį jei prigriebsit kuri-pravers)...
Gal ir su pirtim vakare. Arba bent su maudynėmis Lėveny ...
Dėl darbo terapijos būkit ramios -bus. Langai kaip langai-statybų darbai vyksta, tai ir valyk nevalęs.. Bet daržas per tą savaitę Embarassed ...
Laura, tavęs praktiniai užsiėmimai laukia- Kipras čiumpa už rankos ir veda , kur jam norisi. Man dažnai priešinga kryptim reikia. ..
Sakot, tiek tortadienių Rolling Eyes išpuola"???
Manau, kad susiskambinsim dar paskutinę savaitę, ok...
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

Prisijungė: 2009 06 14

PranešimasParašytas: 05 Pir. 28,2012 11:10 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laba,

man labai gėda, kad taip apsileidau Embarassed Šiandien iš Ritos laišką gavau, tai ir atsikvošėjau-žiūriu krūva laiškelių neskaityta Crying or Very sad
Iš tikrųjų buvau išlėkusi su sūnumis į Angliją:aplankėm Londoną, apžiūrėjom provinciją-mano vaikiams labai patiko Smile O praėjusį šeštadienį tai irgi lėkiau su dviračiu tik ne tokiu "šventu", bet laaabai gražiu keliu po Druskininkų apylinkes... Laughing Šiaip jau viskas neblogai, tik vieną pirštelį esu susilaužiusi Smile, mano namų langai dar irgi nevalyti... Very Happy
Birželio 9-10 dienoms jau turėjau du pakvietimus-niekaip neišsirinkau, kur važiuoti.Šiandien tapo aišku-geriausias trečias variantas-pasimatyti su Jumis Laughing
Labai, labai noriu su Jumis pasimatyti, apsikabinti, padiskutuoti, pasidžiaugti Very Happy Tiesa, skambinausi su Kauno vyskupijos kurija, šią savaitę gausiu atsakymą, ar galės priimti savaitgalį ir kurį.Parašysiu.
Ačiū, kad Jūs esat Razz
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2012 12:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laba, man vakar labai neapsisekė išsiųsti laiškų.Šiandien rašysiu trumpučius ir po truputį siųsiu:(
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2012 12:56 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aha, šiandien gavosi:)
Taigi, kunigas Kęstutis neatsisako mums pagelbėti, mus pagloboti.Pakvietė sekmadienį prisidėti prie besimeldžiančių už vaikučius, tai su Jūrate bandysim prilėkti...
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2012 12:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dar apie mūsų bendrus reikalus.Kauno Vyskupija dar neatsakė, ar priims mus palaiminimui savaitgalį, kitą savaitę dar kartą skambinsimės tuo klausimu su kurija...
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2012 1:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėl birželio 09 dienos susitikimo.Mielai sudalyvausiu, galiu tam paskirti visą dieną, bet vakare, kad ir naktį, norėsiu parvažiuoti namo Smile jau pasiekiau toookią brandą, kai geriausiai išsimiegu tik savo lovoje Laughing
Atgal į viršų
Vaivušiuko mama

PranešimasParašytas: 06 Pen. 01,2012 1:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir dar.Kunigas mums sakė pasiruošti tokius klausimus:Kas mes esam?Ko siekiam?Ar galėtume prisijungti prie kitų maldos grupių?Nes tokie klausimai, galbūt, rūpės Vyskupui...
Iki!Gražaus lietingo savaitgalio Confused
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Antr. 05,2012 9:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labutis... vau, kiek čia naujienų... visą savaitę nebuvau foruman įšokus...

Laura klausė kiek mūsų žada būti. Bus Diana, aš, Siga, Daiva, tikuos ir Jūratė, negavau žinutės iš Dainos. Rima skambino, kad nebus. Tai viso 6 ar 7.
Renkamės apie pietus. Valandą siūlykit pačios...

Dainute, aūūūūūūūūūūūū

Rimute, tikiuos, kad liepos mėn tikrai prisijungi prie mūsų... Juo labiau, kad autobusai iš Utenos į Panevėžį važiuoja pro Sigos namus, galėsi išlipti pakeliui Smile
Atgal į viršų
Lauriukas

PranešimasParašytas: 06 Antr. 05,2012 11:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siūlau 12 val., jei jau nakvojančių bus nedaug. Nebent gal Sigai netinka, ar dar kam nors?
Aš į Panevėžį atvažiuosiu penktadienį vakare.
Ką vežamės iš maisto, ką gaminam? Ar derinamės, ar kaip kas sugalvoja?
Beje, buvau kitos maldos grupės susirinkime, jau truputį įsivaizduoju kaip kas vyksta, galėsiu papasakoti.
Atgal į viršų
mama Rita

PranešimasParašytas: 06 Antr. 05,2012 11:38 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siga sakė pagamins tradiciškai pietus, o daugiau kas ką atsivešim - pakramsnot...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  Toliau
Puslapis 2838

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume