![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2012 12:24 pm Rašyti temą: |
|
|
mama Rita rašo: | nu tai ką, mergaitės, - jei norim susitikt Vilniuje, lieka tik ateinantis savaitgalis (gegužės 19-20d), o kaip pati Marija galės, žinosiu tik šį vakarą. |
Rita,
"Rugutės namai" jau užimti gegužės 19 d. ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2012 6:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Mergaitės,
naujienos tokios: Marija su mumis gali susitikti ne anksčiau kaip liepą
Pasakiau jai apie Sigutės namučius ir kvietimą savaitgaliui.
Taigi, sutarėm, kad liepos pirmą savaitę ji susitiks su mumis pas Sigutę.
Siga, priimsit? (Pažadu viešai iki to suorganizuot langų valymą)
Dabar dėl datos. Marija sakė mums pačioms susiderint ir nuspręst kaip norėsim susitikti: ar vidury savaitės, aš savaitgalį. Sekantis žodis sodybos šeimininkei - kada ji mus įsileis
oi, tik dabar toptelėjo mintis: o kada Draugų sala?
P.S. jau suradau: Draugų sala liepos 22d., taigi, nesutaps |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2012 6:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu tai pavėpus merga , visai pamiršau:
visoms kuo nuoširdžiausi linkėjimai nuo Marijos, prašė perduoti, kad visų labai labai pasiilgo, ir nuoširdžiai pasidžiaugė dėl Lauros, ir pritarė mano minčiai, kad vyskupo palaiminimo prašyti pas kauniškį, ten ir Laurai būtų patogiausiai
va tik bėda, kad ir ten darbo laikas, kada priima vyskupas, tik darbo dienomis iki pietų ... Ką siūlot? |
|
Atgal į viršų |
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2012 11:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, mamukės,
kaip smagiai perskaičiau paskutinius jūsų susirašinėjimus- super...
Iš tiesų tai senai žadu "sugrįžti"pas jus , bent jau į forumą. Tik ... tiek mažai prie kompiuterio tenka pabūti, kad ir perskaityti ne visada viską spėju. bet dabar, kai tokie planai, kai net Jūratė parašė. (Jūrate, tavęs tai taip pasiilgau-skambteltum kada, įtariu, kad pakeitei telefono numerį).
Brūkštelsiu nors kiek- metas vėlyvas, naktis neaišku ką žada... Taip , brangiosios, kvietimas galioja. Pasiūlymas dėl langų valymo priimtas
Laikelį reikia pasiderinti- gegužį neturiu jau laisvo savaitgalio, birželio 9-10 dar nesuplanuota, liepos pirmas -dar nežinau. .. Rita, o ką tu turi omeny "pirmą savaitę"- paprastą dieną? Iki Mindauginių kasmet namuose būdavom... Ai, pasiderinsim. O kitos mamytės vidury savaitės kaip?
Džiugu, jei ir Marija atvažiuos...
Gėda, nepadėkojau už aną apsilankymą ir ypatingas dovanas. (Oi, oi kaip Kiprui tinka ir patinka). Man tas susitikimas , kaip koks grupelės užsiėmimas-toli jūs pažengusios, mamytės-šaunuolės. .. Jeigu ir Marija negalės atvažiuot, susitinkam vienos, ok? O gal padarom "generalinę repeciją"- birželio 9-10 ant Lėvens kranto?
Tiesa, sudalyvavom dviratininkų sutikime -ačiū Neringai Nagliuko (nors vakar asmeniškai dar kartą padėkojau jai, bet , jei ji čia paskaito- dėkoju ir virtualiai ). Tiesiog , nebuvau užfiksavusi, kada čia jie į Panevėžį užsuks. Džiaugiuosi, kad pasakė.. Džiaugiuosi, kad susitikom... Et , Rita, galėjau juk tau paskambint...
tai tiek- dabar jau seksiu, kas čia vyksta.
dabar jau lauksiu , kada atvažiuosit... |
|
Atgal į viršų |
|
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 05 Antr. 15,2012 11:50 am Rašyti temą: |
|
|
sveikos mergaitės
na,man liepą viduryje savaitės tai niekaip netinka :/
Editėle,o gal galime gegužės 19 d. susirinkti liejimui ant vandens ne Rugutės namučiuose? Kaip smagu būtų susibėgti. Tuo labiau,kad visoms kaip ir laisvas savaitgalis,ir Daina atostogauja,nereikia su darbu derinti Labai jau seniai ją matėm,dar praeitais metais ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2012 8:59 am Rašyti temą: |
|
|
Daina su Rima tyli, Laura nebuvo minėjusi, kad gegužės 19 jai tinka...
Siūlau:
nebesikarkim Editai ant galvos su tuo liejimu ant vandens, jai ir taip dabar rūpesčių užtenka. Atidėkim tai vėlesniam laikui.
Priimkim Sigos pasiūlytą datą birželio 9-10.
Rinkimės tą savaitgalį pas Sigą - darykim talką langų valyti. Laura galės būt mūsų brigadininkė-prižiūrėtoja
Laurute, gal ką mūsų sieloms sugalvosi? Sigos vyras gal duos mums kokią tvorą ar daržinės sieną padažyti - va ir paliesim spalvas
Po darbų ant upės kranto išsitiesim... Turiu patyrimo suneštinę sriuba bendram katile virti ... ar su nakvyne, ar be jos - siūlykit...
Kas pasirašot? |
|
Atgal į viršų |
|
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2012 12:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės.Jei man nereiks dirbti būtinai prisijungsiu.Ir savo tortadienį kartu su jumis atšvesiu. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2012 12:58 pm Rašyti temą: |
|
|
oi, mamaytes mamytes, kokios jus fainuoles. Paskaiciau, man tai tinka visos dienos- ir darbo ir savaitgaliai, nes sedziu be darbo namuose. Pries tai priziurejau du vaikucius, taip gerai buvo, bet tevams pasidare per brangu, viena i darzeli, kita mociutei pensininkei atidave priziureti. Taip kad su pinigeliais striuka, labai noreciau prisiderint prie Daivos, kada ji gali, tada as uz dyka atvaziuoju O mano telefonas, vargselis, tuoalete atsidure, dabar taisykloj, daug numeriu dingo, o mano numeris, Sigute, jau kitas 865552985. Jau kalenoriuj pasizymejau "Draugu sala", labai jos laukiu.Edita, kaip tu? Tu vis rasai apie kitus, o kaip tu pati? Brukstelk nors sakineli Sigute, buckis maziuliui, as irgi tokio noriu. Vyras liepa is Norvegijos gris, gal gandras atskris. O ta rozanciu as is jusu kaip konfiskavau, taip ir pas mane tebera. Geda ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2012 2:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Daina, ir mus visas tris gegužiukes priskaičiuok prie tortadienio ,
Diana, ir tave galim priskaičiuoti, kas kad dešimt dienelių anksčiau
Bus tortadienis penktu laipsniu ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Tr. 16,2012 2:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės,
Birželio 9-10 kaip ir nieko neplanuota dar, turėčiau galėt. Liepos pirmą savaitę, vyras planuoja atostogas turėti, tai gali būt, kad su šeima kur išvyksim, bet tai dar taip toli, kad sunku pasakyti kas ir kaip.
Geg. 19, būčiau galėjus
Dėl palaiminimų, tai aš bile kur ir bile kada galiu atvažiuot Pas mane laisvas grafikas, geriau jūs, dirbančios, derinkitės kad jums tiktų. |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Kv. 17,2012 9:37 am Rašyti temą: |
|
|
apie liepos pirmą savaitę:
liepos 6 bus nedarbo diena, tai arba 6-7, arba 7-8 dienomis susitikimą galėtume paplanuoti, siūlykit kaip kuriai geriau.
Dėl vyskupo palaiminimo: tiek Panevėžyje, tiek Kaune priėmimo laikas darbo dienomis pirmoje dienos pusėje. Va kur didžiausias minusas.
Gal kuri turit blatą? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Kv. 17,2012 9:41 am Rašyti temą: |
|
|
Jūratė-Reniaus mama rašo: | ...O ta rozanciu as is jusu kaip konfiskavau, taip ir pas mane tebera. Geda ![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif) |
Jūratėle, susitiksim va birželio 9 ar liepos pradžioj, ir atiduosi |
|
Atgal į viršų |
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Kv. 17,2012 10:37 am Rašyti temą: |
|
|
Jei tai 3 dienų savaitgalis - nelabai gerai. Daug kas išvažiuoti nori ką nors suiplanuoja specialiai... O tai gal Marija gali vėliau, tarkim Liep. 14-15 ( jei Siga priimti irgi gali).
Bet jei tik tas savaitgalis ir niekaip kitaip, tai man geriau šešt - sekm. Bus pati atostogų pabaiga. |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 18,2012 10:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Diana rašo: |
Editėle,o gal galime gegužės 19 d. susirinkti liejimui ant vandens ne Rugutės namučiuose? Kaip smagu būtų susibėgti. |
Mielosios,
Labai labai... atsiprašau, tik dabar perskaičiau šią žinutę. Padėti mums ir pagloboti Šarūną keletui dienų buvo atvykusi Renata, Dainoro sesuo. O mes kibome tvarkyti "gyvatyno" - "Rugutės namų" garažo. Dar po praėjusios "Draugų salos" visi daiktai buvo paskleisti garaže, o "ant nosies" jau šių metų "Draugų sala". Atsiprašau. Rita, kai turi prašymą brūkštelėk man tel. žinutę, ją vis greičiau perskaitau.
Apkabinu visas. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Št. 19,2012 9:33 am Rašyti temą: |
|
|
Editėle, nereikia atsiprašinėti... jei bus kas skubaus - ir skambinsim, ir sms rašysim o čia buvo tik pamąstymas balsu (oi, raštu)
tariamės kada susitikti, ką veikti...
vat dėl liepos susitikimo su Marija tai jau kreipsimės ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|