|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 05 Pir. 21,2012 8:32 am Rašyti temą: |
|
|
Mergaitės,
vakar, t.y. sekmadienį, mes su Diana buvom piligrimės su dviračiais keliavom iš Šiaulių į Kryžių kalną ir atgal... Turėjom smagų savaitgalį...
P.S. labiausiai pavargo ko gero mūsų sėdimoji - šių laikų dviračių tokios nepatogios sėdynės |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 7:46 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės
Ritute, tai kaip dėl birželio 9-10 ? Ar laikas jau oficialiai paskirtas. Siga, ar vieta suderinta? Susitinkam vienai dienai ar dviems?
Langų valyti nepasižadu, bet kur nors darže gal ir sugebėčiau ką paravėt.
Beje Rita prašė kokią nors programėlę pravesti. Galiu pasiūlyti EFT abra lietuviškai emocijų išlaisvinimo technika. Apie tai kaip neutralizuoti blogas emocijas, pvz pyktį, gėdą, kaltę, kaip nebenorėti saldumynų ir t.t.
plačiau apie tai http://www.kosmoenergetika.lt/emocines-laisves-technika-eft/
Šiuo metu lankau EFT užsiėmimus, manau galėčiau surengti mini seminariuką ir pratybas. Jei jums įdomu, rašykit, pasiruošiu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 9:56 am Rašyti temą: |
|
|
mano siūlymas toks:
galim rinktis pas Sigą birželio 9d apie pietus arba net antroj dienos pusėj.
Pavalysim iki pavakario, po to pavakarosim su Lauros mini užsiėmimu...
be skubos, paisėdamos, pasidarysim fainą savaitgalį...
išsiskirstysim sekmadienį - irgi kaip kuriai patogiau, nuspręsim kada...
kaip jums toks planas? kas jungiatės? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Na tas užsiėmimas nebus toks jau "mini" . Norint ką nors išmokti ir gyvenime panaudot, o ne tik sausą toriją paklausyti, manau bent kokių 2-3 valandų reiktų. siūlyčiau kiekvienai susigalvoti po probelemą kurią norėtumėt išspręsti, taip būtų efektyviau.
Ir psichologiškai tai kartais būna gana gilu, nežinau kaip mums išeis, bet vakarui to atidėti nenorėčiau. Vakare kyla noras šiaip plepėt Manau geriau būtų susitikimo pradžioje.
Be to aš galvoju nenakvoti, vis tik man su savo pilvūzu, geriau miegot savo savo vyru . Paskui ryte vėl galėčiau atvažiuot. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 6:02 pm Rašyti temą: |
|
|
mergaitės, aūūūūūū
netylėkit, siūlykit kada renkamės
o tai mes čia dviese su Laura bendraujamės |
|
Atgal į viršų |
|
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 05 Sk. 27,2012 8:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės ,
dingus buvau savaitėlei . Ten vis dėl to , kur planavom...
Viskas čia gerai ir teisingai planuojama. Džiugu, kad Laura praves seminariuką. Vis pilnesnė programa. Taigi, nesivėlinam- renkamės ankstėliau -na kokią 14 val. (planų jokių tai dienai neturiu, bet ir šeštadieniais iš ryto Ignui treniruotės būna). Parsivežant iš miesto Igną, prigriebsiu ir Ritą, kad pasiruoštume svečių sutikimui .... O gal anksčiau renkamies?
Žinoma- planuojam su nakvyne (kokį miegmaišį jei prigriebsit kuri-pravers)...
Gal ir su pirtim vakare. Arba bent su maudynėmis Lėveny ...
Dėl darbo terapijos būkit ramios -bus. Langai kaip langai-statybų darbai vyksta, tai ir valyk nevalęs.. Bet daržas per tą savaitę ...
Laura, tavęs praktiniai užsiėmimai laukia- Kipras čiumpa už rankos ir veda , kur jam norisi. Man dažnai priešinga kryptim reikia. ..
Sakot, tiek tortadienių išpuola"???
Manau, kad susiskambinsim dar paskutinę savaitę, ok... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 05 Pir. 28,2012 11:10 am Rašyti temą: |
|
|
Laba,
man labai gėda, kad taip apsileidau Šiandien iš Ritos laišką gavau, tai ir atsikvošėjau-žiūriu krūva laiškelių neskaityta
Iš tikrųjų buvau išlėkusi su sūnumis į Angliją:aplankėm Londoną, apžiūrėjom provinciją-mano vaikiams labai patiko O praėjusį šeštadienį tai irgi lėkiau su dviračiu tik ne tokiu "šventu", bet laaabai gražiu keliu po Druskininkų apylinkes... Šiaip jau viskas neblogai, tik vieną pirštelį esu susilaužiusi , mano namų langai dar irgi nevalyti...
Birželio 9-10 dienoms jau turėjau du pakvietimus-niekaip neišsirinkau, kur važiuoti.Šiandien tapo aišku-geriausias trečias variantas-pasimatyti su Jumis
Labai, labai noriu su Jumis pasimatyti, apsikabinti, padiskutuoti, pasidžiaugti Tiesa, skambinausi su Kauno vyskupijos kurija, šią savaitę gausiu atsakymą, ar galės priimti savaitgalį ir kurį.Parašysiu.
Ačiū, kad Jūs esat |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2012 12:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba, man vakar labai neapsisekė išsiųsti laiškų.Šiandien rašysiu trumpučius ir po truputį siųsiu:( |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2012 12:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Aha, šiandien gavosi:)
Taigi, kunigas Kęstutis neatsisako mums pagelbėti, mus pagloboti.Pakvietė sekmadienį prisidėti prie besimeldžiančių už vaikučius, tai su Jūrate bandysim prilėkti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2012 12:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Dar apie mūsų bendrus reikalus.Kauno Vyskupija dar neatsakė, ar priims mus palaiminimui savaitgalį, kitą savaitę dar kartą skambinsimės tuo klausimu su kurija... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2012 1:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Dėl birželio 09 dienos susitikimo.Mielai sudalyvausiu, galiu tam paskirti visą dieną, bet vakare, kad ir naktį, norėsiu parvažiuoti namo jau pasiekiau toookią brandą, kai geriausiai išsimiegu tik savo lovoje |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 06 Pen. 01,2012 1:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir dar.Kunigas mums sakė pasiruošti tokius klausimus:Kas mes esam?Ko siekiam?Ar galėtume prisijungti prie kitų maldos grupių?Nes tokie klausimai, galbūt, rūpės Vyskupui...
Iki!Gražaus lietingo savaitgalio |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 06 Antr. 05,2012 9:37 am Rašyti temą: |
|
|
labutis... vau, kiek čia naujienų... visą savaitę nebuvau foruman įšokus...
Laura klausė kiek mūsų žada būti. Bus Diana, aš, Siga, Daiva, tikuos ir Jūratė, negavau žinutės iš Dainos. Rima skambino, kad nebus. Tai viso 6 ar 7.
Renkamės apie pietus. Valandą siūlykit pačios...
Dainute, aūūūūūūūūūūūū
Rimute, tikiuos, kad liepos mėn tikrai prisijungi prie mūsų... Juo labiau, kad autobusai iš Utenos į Panevėžį važiuoja pro Sigos namus, galėsi išlipti pakeliui |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 06 Antr. 05,2012 11:17 am Rašyti temą: |
|
|
Siūlau 12 val., jei jau nakvojančių bus nedaug. Nebent gal Sigai netinka, ar dar kam nors?
Aš į Panevėžį atvažiuosiu penktadienį vakare.
Ką vežamės iš maisto, ką gaminam? Ar derinamės, ar kaip kas sugalvoja?
Beje, buvau kitos maldos grupės susirinkime, jau truputį įsivaizduoju kaip kas vyksta, galėsiu papasakoti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 06 Antr. 05,2012 11:38 am Rašyti temą: |
|
|
Siga sakė pagamins tradiciškai pietus, o daugiau kas ką atsivešim - pakramsnot... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|