Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 02 Antr. 12,2013 7:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,ar daug blynu siandien suvalgei? Very Happy saunuoli tu.stebini savo nuosirdziu rasymu ir kaskart tokiomis sauniomis ziniomis.jauciu,kad pavasari jau ne tik per kambari pereit galesi,bet ir pasivaikstineti lauke. Smile Smile
kuo greiciau stiprek,mazyli! Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Tr. 13,2013 3:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantukai,tu nenustoji musu stebintiTikras saunuoliu saunuolis ! Valioooo!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 02 Pen. 15,2013 12:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jėėėėės aš ką tik iš mokyklos parėjau nors šiaip penktadieniais neinu Smile Bet šiandien turėjau būtinai eiti į vieną pamoką nes rašėm diktantą Very Happy Ir padariau tik vieną klaidą tiesiog praleidau vieną raidę ir viskas Very Happy Taip apsidžiaugiau,kad net mokytoja prajuokinau.
O dabar važiuosiu muzikuoti. valioooooo!!!!!! Very Happy Smile Very Happy Smile Laughing Smile Very Happy
Ate Very Happy
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 02 Pen. 15,2013 4:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

VALIO ! SAUNUOLIS ! Smile Smile Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 02 Antr. 19,2013 11:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai smagu uz tave Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Sk. 24,2013 12:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikras šaunuolis Very Happy Very Happy Very Happy Wink
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 02 Antr. 26,2013 8:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

na,zuiki-saunuoli?kaip tau dabar sekasi?ka geresnio gali parasyti Very Happy
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 04 Št. 06,2013 2:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

agweta rašo:
na,zuiki-saunuoli?kaip tau dabar sekasi?ka geresnio gali parasyti Very Happy

Labas Smile Beveik gerai man sekasi.Tik truputėlį sergu labai didelę slogą turiu ir dar kosėju.O mano brolis tai dar labiau serga nes jam vėjaraupiai.Dabar visas žalias kaip agurkas.Gaila kad rytoj jau paskutinė atostogų diena ir nebepaatostogavau kaime kaip žadėjau.nebeišėjo nes visas dešimt dienų masažistė pas manęs ateidinėjo, o per Velykas Danielius susirgo todėl ir neišvažiavau niekur.
O aš vieną dieną lankiausi spaustuvėje.Dabar jau žinau kaip pagaminama knyga nuo pat pradžios iki pat pabaigos. labai ten daug man visko parodė ir papasakojo.Keisčiausia tai man buvo kad pirmiausia atspausdina ne iškart ant popieriaus o ant tokių dideliu metalinių labai plonų lakštų.Su lazeriu ten viską išrašinėja.Dar man padovanojo daug knygų ir labai daug kryžiažodžiu.Man atrodo kad jie iš kažkur žinojo kad man patinka kryžiažodžius spręsti Very Happy
O dar vieną gera žinia kad jau greitai bus karakumų asilėlio festivalis. Ir mane pakvietė į vaikų komisiją Laughing Laughing Laughing laukiu spektaklių labai labai labai Laughing Laughing Very Happy
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 04 Sk. 07,2013 7:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, taves visada idomu klausytis-skaityti. Tu geras pasakotojas .Lauksim dar naujienu Very Happy
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 04 Sk. 07,2013 9:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kaip puiku,kad tau gerai sekasi,kad moki dziaugtis mazais stebuklais,kad domiesi viskuo. Very Happy
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 04 Pir. 08,2013 5:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, linkiu kuo greičiau išvaryti slogą. Ir nustoti kosėti Smile...Ir gal dar nuprausti brolį, kad jau nebebūtų žalias, kaip agurkas! Smile
Smagu skaityti tavo naujienas- leidykloje ir aš norėčiau pabūti, pažiūrėti, kaip gimsta knygos ir tavo mėgstami kryžiažodžiai Smile
Džiaugiuosi ir sveikinu tave, kad būsi "Karakumų asilėlio" festivalio komisijos narys- patikėk, ne kiekvienam taip pasiseka. Linkiu smagiai praleisti laiką, žiūrint spektaklius ir būtinai būtinai teisingai įvertinti ir išrinkti labiausiai tau patikusius!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 04 Antr. 09,2013 8:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oho kokia garbė būt komisijos nariu Shocked Tikrai tu čia šauniai laikaisi.O slogą vyk kuo tolyn Exclamation Wink
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 06 Sk. 02,2013 12:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, papasakok, kaip Tau sekasi, ką ketini veikti vasarą Smile
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 06 Kv. 06,2013 4:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

o man tai visiškai viskas gerai sekasi!!! O labiausiai aš tai džiaugiuosi ,kad pagaliau prasidėjo atostogos.Šiaip jau visą šią savaitę pas manęs masažistė turėjo ateidinėti,bet nukėlė masažus todėl aš iškarto išvažiavau į kaimą.Šiandien tik grįžau.Bet kaip ten gerai kaime Very Happy Beveik nuo pat ryto iki pat vakaro lauke buvau.O pats geriausias užsiėmimas ožkytę ir ožiukus šerti .Mes su Danielium paslapčia pasiimam duonos ir einam prie ožiukų.Mamytė šiaip jau nesuprato kur taip greitai ta duona pradingsta Very Happy O dar man labai patiko akmenukus paskaldyti su kirtekliu ar kaip jis ten vadinasi.Senelis man davė pabandyti,nes jis tais akmenukais šulinį klijavo.O aš iš savo suskaldytų akmenukų tai visokių žvėriukų padariau ir nuspalvinau su dažais.O juokingiausia tai buvo kad aš dalgį norėjau padaryt,o mamytei pasirodė panašus į krokodilą.Sakė kad kojų tik trūksta ir butų pats tikriausias krokodilas.Dabar lauksiu kol pasibaigs tos dvi savaitės masažų ir vėl važiuosiu į kaimą.
Aš dar paskui parašysiu nes mamytė mane kviečia nes reikia prapulsuoti su aparatu Evil or Very Mad ATE
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 06 Pen. 07,2013 11:34 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, linksma skaityt tavo įspūdžius iš kaimo. Linkiu, kad masažai neprailgtų ir kuo greičiau vėl lėktum ožkyčių prižiūrėt, gal jau žemuogių rinkt ir daryt visokius smagius dalykėlius Smile Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 4549

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume