![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 06 Antr. 18,2013 11:05 am Rašyti temą: |
|
|
Laukiam Domantuk tavo "atostoginių "nuotykių Linkėjimai nuo Emilijos , kuri turi per vasarą išmokt daugybos lentelę ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 06 Tr. 26,2013 12:01 pm Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | Laukiam Domantuk tavo "atostoginių "nuotykių Linkėjimai nuo Emilijos , kuri turi per vasarą išmokt daugybos lentelę ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
O aš irgi perduodu linkėjimus Emilijai!!!!!!!!!
Aš tai per vasarą nusprendžiau perskaityti kuo daugiau knygų.Visą tą sąrašą kurį mokytoja davė ir dar šiaip visokių kitokių Jau kelias esu perskaitęs o dabar kaip tik važiuosime tuoj į kaimą kai mamytė susirinks daiktus tai ir į biblioteką tuo pačiu užsuksiu.Atiduosiu perskaitytas ir pasiimsiu naujas
Įsivaizduoji buvau poliklinikoj ir ten man ištraukė net tris dantis iš karto!!!! Dar padarė kraujo tyrimus dar pasvėrė pamatavo.Ai žinai kai matavo ugi tai pasirodo kad visais dviejais centimetrais sumažėjau. Bet paskui kitą dieną namuose masažistė mane pamatavo gulintį ir paaiškėjo kad visai nesumažėjes o keturiais centimetrais netgi padidėjes nes prieš tai labai labai seniai irgi gulintį mane matavo.O daug kas galvoja, kad aš visai neaugu nes atrodau mažas.Žinai kas dar labai nepatinka kai kokie nors vaikai mane pavadina invalidu.Bet dažniausiai mažesni už mane.O mano draugai ir didesni vaikai tai niekados nėra taip sakę.
Aš jau einu rengtis ir važiuosiu į kaimą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 07 Kv. 11,2013 9:26 pm Rašyti temą: |
|
|
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 07 Pen. 12,2013 7:26 pm Rašyti temą: |
|
|
![](http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/607/djso.jpg)
Paskutinį kartą redagavo domantas, 05 Sk. 11,2014 5:42 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 07 Sk. 14,2013 5:13 pm Rašyti temą: |
|
|
kazin kada as galesiu normaliai vaikscioti ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 07 Antr. 16,2013 9:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, tu ir taip padarei milžinišką pažangą, tiesiog stebuklą, kad jau vaikštai, ir nesvarbu kaip - šiek tiek, padedamas, su ramentais ar kaip kitaip. Prisimink, kad buvo laikas, kai tau ir gulėti skaudėjo... Gyvenimas gražus ir prasmingas visiems - ir vaikštantiems ir ne, ir sveikiems, ir nelabai. Džiaukis vasara, didvyri, ir nesuk savo protingos galvelės dėl to, kas bus (nes to niekas nežino). Matai, kaip filosofiškai tau parašiau, nes tu labai protingas, daug protingesnis už kai kuriuos mano gimnazistus. Ir dar man be galo patinka, kad tu daug skaitai Ar skaitei Milno knygą apie Mikę Pūkuotuką? |
|
Atgal į viršų |
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 07 Kv. 18,2013 8:58 pm Rašyti temą: begam |
|
|
Labas, Domantai,
Nerimauji, kad nepaeini. Patikek, tikrai eisi, begsi.
Pries 1m su puse Andriukas nuo ilgo gulejimo visai nepaejo, net nepastovejo, o dabar -bega-nepavysi.
Tu tiek daug mankstiniesi, stengiesi, tau tikrai pavyks. O kantrybes tam tikrai reikia. Ir raumenukus paskaudes, nes jie atprate. Tau simta kartu sunkiau nei kitiems, bet tu ir simta kartu uz kitus stipresnis. |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 07 Sk. 21,2013 8:23 pm Rašyti temą: |
|
|
ir as sakau-VAIKSCIOSI IR BEGIOSI.bet tik truputi kantrybes.dar truputi
![](http://s10.rimg.info/ebf162470c7d85b8e1de21ea86821b31.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 16,2013 10:20 am Rašyti temą: |
|
|
Domantai,
Gimtadienio proga linkiu ir toliau jausti begalinį norą judėti pirmyn, žingeidumą ir turėti neišsenkamą energiją. Didelių troškimų bei išsipildančių svajonių! _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
Lyra_D
Prisijungė: 2012 03 06 Pranešimai: 10 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 16,2013 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu ir aš Tave su gimimo diena, Domantai! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Audronė
Prisijungė: 2007 01 23 Pranešimai: 273 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 16,2013 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Su gimtadieniu, Domantai! |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 08 Pir. 19,2013 1:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas
Aš tai pirmiausiai Regi,Liudai ir Agwetai noriu atrašyti kur ten apie vaikščiojimą man parašėte. Man nelabai patinka rašyti ir skaityti apie vaikščiojimą nes beveik visada susigraudinu kažkodėl .O aš ten tą žinutę rašiau tiktais todėl ,kad buvau liūdnos nuotaikos.Buvau pasilikęs vienas nors šiaip turėjau pasilikti su Danielium,bet vos tik mamytė išėjo ir Danielius išbėgo į kiemą pas savo draugus.Ir aš pagalvojau ,kad Danielius vienas pats gali visur nueiti o aš negaliu. Ir viskas
Ai dar Regi noriu parašyti kad aš esu skaitęs knygą "Mikės Pukuotuko pasaulis" vadinasi.Jau seniai preitais metais skaičiau kai ėjau į trečią klasę. O dabar skaitau knygą "Senojo Jano lobis".
O apie gimtadieni tai aš galėčiau rašyti ir rašyti.Labai daug Bet manyčiau,kad parašysiu kitą dieną ne jau kokias nors 2 valandas sėdžiu prie kompiuterio.Labai ilgai žaidžiau.O mamytė jau liepia eiti pailsėti arba pasportuoti arba šiaip ką nors kitką paveikti.
O dar Audronei ir Lyrai_D ačiū už sveikinimus Ir Editai
Ate. |
|
Atgal į viršų |
|
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Kv. 22,2013 8:43 am Rašyti temą: |
|
|
Mielas Domantai, pirmiausia tave - su gimtadieniu !
Labai daznai skaitau tavo puslapi Kokios bebutu naujienos ar zinutes, visada pasidziaugiu, kad pasaulyje yra toks berniukas Domantas - beprotiskai smagus, mielas ir labai, labai Ismintingas. Domantai, as neabejoju kad tu uzauges busi didis Zmogus. Na is tiesu jau dabar Didis zmogus, tik labai jaunas
Stipriai apkabinu tave ir linkiu kuo daugiau sviesiu, graziu dienu, Domantuk! _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pir. 02,2013 2:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Jei neperžiūrėjote tinklalapio www.rugute.lt pirmojo puslapio - Dešimtasis Domanto gimtadienis Vilniuje
Domantai, dar kartą sveikinu su mokslo ir žinių diena ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 09 Pen. 06,2013 9:56 pm Rašyti temą: Su gimtadieniu |
|
|
Perskaiciau,
Sirdele pravirko, gal is dziaugsmo.
Nuostabus pasakotojas, ikvepejas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|