Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Antr. 12,2013 7:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,ar daug blynu siandien suvalgei? saunuoli tu.stebini savo nuosirdziu rasymu ir kaskart tokiomis sauniomis ziniomis.jauciu,kad pavasari jau ne tik per kambari pereit galesi,bet ir pasivaikstineti lauke.
kuo greiciau stiprek,mazyli! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Tr. 13,2013 3:11 am Rašyti temą: |
|
|
Domantukai,tu nenustoji musu stebintiTikras saunuoliu saunuolis ! Valioooo! |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 02 Pen. 15,2013 12:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Jėėėėės aš ką tik iš mokyklos parėjau nors šiaip penktadieniais neinu Bet šiandien turėjau būtinai eiti į vieną pamoką nes rašėm diktantą Ir padariau tik vieną klaidą tiesiog praleidau vieną raidę ir viskas Taip apsidžiaugiau,kad net mokytoja prajuokinau.
O dabar važiuosiu muzikuoti. valioooooo!!!!!!
Ate |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 02 Pen. 15,2013 4:16 pm Rašyti temą: |
|
|
VALIO ! SAUNUOLIS ! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 02 Antr. 19,2013 11:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai smagu uz tave |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Sk. 24,2013 12:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikras šaunuolis |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Antr. 26,2013 8:31 pm Rašyti temą: |
|
|
na,zuiki-saunuoli?kaip tau dabar sekasi?ka geresnio gali parasyti |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 04 Št. 06,2013 2:50 pm Rašyti temą: |
|
|
agweta rašo: | na,zuiki-saunuoli?kaip tau dabar sekasi?ka geresnio gali parasyti |
Labas Beveik gerai man sekasi.Tik truputėlį sergu labai didelę slogą turiu ir dar kosėju.O mano brolis tai dar labiau serga nes jam vėjaraupiai.Dabar visas žalias kaip agurkas.Gaila kad rytoj jau paskutinė atostogų diena ir nebepaatostogavau kaime kaip žadėjau.nebeišėjo nes visas dešimt dienų masažistė pas manęs ateidinėjo, o per Velykas Danielius susirgo todėl ir neišvažiavau niekur.
O aš vieną dieną lankiausi spaustuvėje.Dabar jau žinau kaip pagaminama knyga nuo pat pradžios iki pat pabaigos. labai ten daug man visko parodė ir papasakojo.Keisčiausia tai man buvo kad pirmiausia atspausdina ne iškart ant popieriaus o ant tokių dideliu metalinių labai plonų lakštų.Su lazeriu ten viską išrašinėja.Dar man padovanojo daug knygų ir labai daug kryžiažodžiu.Man atrodo kad jie iš kažkur žinojo kad man patinka kryžiažodžius spręsti
O dar vieną gera žinia kad jau greitai bus karakumų asilėlio festivalis. Ir mane pakvietė į vaikų komisiją laukiu spektaklių labai labai labai |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 04 Sk. 07,2013 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, taves visada idomu klausytis-skaityti. Tu geras pasakotojas .Lauksim dar naujienu |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 04 Sk. 07,2013 9:10 pm Rašyti temą: |
|
|
kaip puiku,kad tau gerai sekasi,kad moki dziaugtis mazais stebuklais,kad domiesi viskuo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 04 Pir. 08,2013 5:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, linkiu kuo greičiau išvaryti slogą. Ir nustoti kosėti ...Ir gal dar nuprausti brolį, kad jau nebebūtų žalias, kaip agurkas!
Smagu skaityti tavo naujienas- leidykloje ir aš norėčiau pabūti, pažiūrėti, kaip gimsta knygos ir tavo mėgstami kryžiažodžiai
Džiaugiuosi ir sveikinu tave, kad būsi "Karakumų asilėlio" festivalio komisijos narys- patikėk, ne kiekvienam taip pasiseka. Linkiu smagiai praleisti laiką, žiūrint spektaklius ir būtinai būtinai teisingai įvertinti ir išrinkti labiausiai tau patikusius! |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 04 Antr. 09,2013 8:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Oho kokia garbė būt komisijos nariu Tikrai tu čia šauniai laikaisi.O slogą vyk kuo tolyn |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Sk. 02,2013 12:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, papasakok, kaip Tau sekasi, ką ketini veikti vasarą |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 06 Kv. 06,2013 4:16 pm Rašyti temą: |
|
|
o man tai visiškai viskas gerai sekasi!!! O labiausiai aš tai džiaugiuosi ,kad pagaliau prasidėjo atostogos.Šiaip jau visą šią savaitę pas manęs masažistė turėjo ateidinėti,bet nukėlė masažus todėl aš iškarto išvažiavau į kaimą.Šiandien tik grįžau.Bet kaip ten gerai kaime Beveik nuo pat ryto iki pat vakaro lauke buvau.O pats geriausias užsiėmimas ožkytę ir ožiukus šerti .Mes su Danielium paslapčia pasiimam duonos ir einam prie ožiukų.Mamytė šiaip jau nesuprato kur taip greitai ta duona pradingsta O dar man labai patiko akmenukus paskaldyti su kirtekliu ar kaip jis ten vadinasi.Senelis man davė pabandyti,nes jis tais akmenukais šulinį klijavo.O aš iš savo suskaldytų akmenukų tai visokių žvėriukų padariau ir nuspalvinau su dažais.O juokingiausia tai buvo kad aš dalgį norėjau padaryt,o mamytei pasirodė panašus į krokodilą.Sakė kad kojų tik trūksta ir butų pats tikriausias krokodilas.Dabar lauksiu kol pasibaigs tos dvi savaitės masažų ir vėl važiuosiu į kaimą.
Aš dar paskui parašysiu nes mamytė mane kviečia nes reikia prapulsuoti su aparatu ATE |
|
Atgal į viršų |
|
|
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 06 Pen. 07,2013 11:34 am Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, linksma skaityt tavo įspūdžius iš kaimo. Linkiu, kad masažai neprailgtų ir kuo greičiau vėl lėktum ožkyčių prižiūrėt, gal jau žemuogių rinkt ir daryt visokius smagius dalykėlius |
|
Atgal į viršų |
|
|
|