Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 01 Kv. 22,2009 7:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš jus suprantu, mieloji, Agne.. Neabejoju ir apie kitus tą patį.. Ir jūs mums tikrai rūpite.. Tą skausmą, begalinį ilgesį galiu tik įsivaizduoti, žinau, koks jis duriantis ir veržlus, tačiau tiksliai žinoti jį yra sudėtinga, nes jis yra daug didesnis,nei mano nuojautoje..Malonu žinoti, jog net ir virtualūs apkabinimai, žodžiai, palaikymai tikrai padeda..Nes to labiausiai aš ir noriu, mes visi norime.. O dabar pats laikas nusišypsoti, ir neleisti liūdnoms mintims užvaldyti save, net ir paprasta šypsena, gali padėti jums pasijusti geriau.. Nusišypsokite kitiems, ir jie jums nusišypsos, ir pamažėle galėsite pasidžiaugti, kad ir drėgna, niūria, bet viduje širdelėje balta žiema.. Smile Rašykite dažniau, gal sugrįš geresnė nuotaika į Dominykos temelę.. Wink Juk mano noras ir būtų -puoselėti geras mintis ir plukdyti jas Jūsų link Wink Apkabinu..
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 01 Pen. 23,2009 9:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man jau seniai knietėjo įdėti Dominykos nuotraukytę... kuri atspindėtu kokia ji buvo... tai štai ji - Mano burbuliukas... mylimiausiais, brangiausias man nutikęs stebuklas žemėje...

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 01 Pen. 23,2009 3:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuostabu matyti Dominykute Smile Aciu Agne, kad pasidalinai nuotrauka, labai norejosi pamatyti Tavo stebukla, bet prasyti tai kazkaip nedrasu Smile Ziurejau, akim ir sirdim glosciau tavo Burbuliuka, jauciau - juk visai salia. Smagu, gera ja matyti.
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 01 Pen. 23,2009 5:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu uz nuotraukyte!
Smagu pajusti ta begaline meile, kuria ji spinduliuoja ir kuriai jus skyrete savaja...Niekad 100% nejausiu to, ka jus jauciate...isivaizduoju kaip drasko sirdi... O man asaros rieda skruostu, nes labai jau grazi, svelni ir linksma Dominykute zvelgia is nuotraukos.
Noriu tiketi, kad Dominykute sypsosi taip pat svelniai is dangaus ir siuncia palaikyma mamai, teciui ir sako : "Niekas nesibaige, tik prasidejo..mes susitiksim, butinai susitiksim, o dabar as jus globosiu ir siusiu palaikyma, ir nebenoriu matyti jusu taip liudinciu..."
Agne, issiunteme siuntinukus jusu vaiku centrui. Noriu, kad lauktumete. Noriu, kad zinotumete - beveik 20 moteru kitoje Atlanto puseje apie jus zino, dovanojo tai, ka galejo ir tikisi, kad padarysite daug graziu darbeliu, kad kai bus valandike laisva- pazaisite zaidimus kartu su vaikais, o kas jums netiks- atiduosite savo nuoziura tiems, kam labiausiai reikia.

Dominykute labai dziaugtusi, jei jus dazniau sypsotumetes! Lauksim nuotrauku -kur jus sypsotes, kur jus apsupta savo globotiniu -jus jiems labai reikalinga!
Atgal į viršų
Gintarė

Prisijungė: 2007 11 23

PranešimasParašytas: 01 Kv. 29,2009 4:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aš su Tavimi, mieloji, pati žinai Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 01 Pen. 30,2009 9:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aaggnnee rašo:
Nuostabu matyti Dominykute Smile Aciu Agne, kad pasidalinai nuotrauka, labai norejosi pamatyti Tavo stebukla, bet prasyti tai kazkaip nedrasu Smile Ziurejau, akim ir sirdim glosciau tavo Burbuliuka, jauciau - juk visai salia. Smagu, gera ja matyti.

Man irgi labai gera ją matyti... ir smagu, kad ne man vienai Smile
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 01 Pen. 30,2009 9:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū Audrone, būtinai atsiūsiu nuotraukas, o dabar kantriai laukiame Smile

Ir begalo tikiuosi susitikti Dominyką, nes paskutiniai mano žodžiai buvo jai pakuždėti - "Jei tau bus liūdna, tu tik pašauk mane..." Belieka stengtis būti vertai šio susitikimo...

Gintare, brangioji, žinau, bet ačiū, kad patvirtini, taip dar drąsiau tau skypinsiu kai norėsis pasikalbeti Smile
Atgal į viršų
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 02 Tr. 04,2009 11:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika, Agne,
žiūriu į Dominyką nuotraukytėje, o prieš akis tavo spinduliuojančios akys... tokias jas prisimenu nuo studijų laikų, tikiuosi, nepaisant viso patirto ir patiriamo skausmo, jos spinduliuoja ir dabar tave sutinkantiems žmonėms...
Sagne

PranešimasParašytas: 02 Kv. 05,2009 11:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

diva rašo:
Sveika, Agne,
žiūriu į Dominyką nuotraukytėje, o prieš akis tavo spinduliuojančios akys... tokias jas prisimenu nuo studijų laikų, tikiuosi, nepaisant viso patirto ir patiriamo skausmo, jos spinduliuoja ir dabar tave sutinkantiems žmonėms...

Kaip smagu girdėti... stengiuosi, tikrai stengiuosi spinduliuoti ir toliau akimis, šypsena, mintimis...

Kitas klausimas - ar pavyksta?...
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Kv. 05,2009 5:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuostabi mergytė...
Atgal į viršų
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 02 Kv. 05,2009 8:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, tyliai, bet visada kartu su jumis.. Jūsų mergytės nuotraukėlę pažiūrėjau jau senokai, tik vis neparašiau, bet mintyse gyriau, glosčiau jūsų mažąjį spindulėlį.. Nuotraukėlė pasako daug daugiau, nei visi žodžiai.. Agne, mieloji, kaip Jūs gyvenate šiuo metu? Kokios nuotaikėlės? Susitikimas su Dominykute anksčiau ar vėliau įvyks, ji aplankys jus sapnuose, aplanko mintyse ir širdyje.. Visa tai yra Dominykos dėka, jos noras būti kartu su jumis ir nebūti pamirštai.. Neabejoju, jog ji jaučiasi gerai Dievulio globoje, ir lydi jus visur, yra su jumis visada, kur jūs bebūtumėt. Ji jūsų širdyje, mintyse. Geriausių nuotaikų ir gražaus vakaro. Apkabinu Wink
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 02 Pir. 09,2009 5:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Keistas jausmas apima žvelgiant į Dominykutę...Kadangi fotografuota tokiu kampu atrodo, tarsi ne mes į ją, o ji į mus iš aukštai žiūrėtų...
Ir valiūkiškai šypsosi...Šelmiukė...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 02 Tr. 11,2009 10:45 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikučiai,

mano nuotaikos stabilios: kai daugiau yra veiklos, mažiau tada lieka laiko ašarojimui ir savigailai, tai ir stengiuosi vis ką nors veikti.

Smagu kai draugai kviečiasi į svečius ar patys aplanko, skambina ar skypina Smile tai vis liudija, kad esam apgaubti rūpesčiu ir dėmesiu... o kad kažkas rūpintųsi taip norisi kartas... juk šitiek laiko reikėjo būti tvirtam, nepalūžti... tai dabar norisi atsipalaiduoti ir truputį ištižti....

O Dominykos buvimą šalia dažnai jaučiu... kartais paišdykauja, kartais saugo, kartais tiesiog būna šalia... vis dar nueinu į jos kambarį išgerti kartu arbatos...
Atgal į viršų
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 02 Kv. 12,2009 5:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Artėjant šv. Valentino dienai, vis pamąstau, kas yra ta meilė ir suprantu, kad tai kažkas, kas įgalina mus gyventi, kas nejučia mumyse gimsta, mumyse rusena ir įrodo, kad gyvenimas nesibaigia su mirtim...
Sagne

PranešimasParašytas: 02 Pir. 16,2009 6:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir vėl 16 diena... dabar jau vasario... mums, kaip lietuviams, tai svarbi istorinė data... bet man ši diena vis dar primena įvykius, kurie paliko randą širdyje, sieloje ir kūne...

Šiandien bažnyčioje klausantis vargonų gaudesio mąsčiau apie Dominyką, graudinausi... ir tarsi iš dangaus šmėstelėjo mintis: "Mama, bet dabar aš galiu šokti!" Tai Dominyka, buvau tuo tikra...

Šį kart skaitau draugės duotą knygą "Stebuklai tikrai vyksta". Ilgai neėmiau jos į rankas, nes vien pavadinimas tiesiog erzino... nebetikiu jokiais stebuklais vis kartodavau sau... bet kai vakarais nebėra ką skaityti, o kitaip, žinau, nesigaus be ašarų užmigti, ėmiau skaityti. Knyga mane įtraukė, kai kurias vietas skaitau po keletą kartų, tarsi bandydama įsikalti į galvą...

Ši knyga mane išmokė įsiklausyti į balsą... o gal tiksliau galima būtų sakyti į mintis, kurios nei iš šio nei iš to kartais aplanko... Supratau, kad Dievas kalba su manim, tik aš vis manydavau, kad prisigalvoju, pati sukuriu sau atsakymus į klausimus ir visą dialogą... o šiandien, kai "išgirdau" Dominykos balsą, suklusau... pamaniau, kad tai gal visai ne mano išsigalvojimai, gal iš tiesų tai dovana... Dovana kalbėtis mintimis...

Štai kokios mintys mano galvoje po 7 mėnesių Dominykai sugrįžus pas Dievą...

Ir dar, viena mintis iš knygos, kuria labai noriu su jumis pasidalinti:

" Aš suvokiau, kad išgydymas, kokio troškau, nėra vienintelė išeitis. Svarbiausia - turėti jėgų ir Dievo malonei pasakyti "Taip" Jo valiai."

"Dabar aš suprantu, kad Dievas neduoda mums jėgų ištverti tai, kas įvyks po mėnesio ar kelių savaičių. Jis suteikia jų tada, kai mums to reikia."
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 3381

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume