|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 02 Pir. 16,2009 9:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne,
ir as taip pat pradedu galvoti...O kas knygos autorius? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 02 Pen. 27,2009 9:32 am Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Agne,
ir as taip pat pradedu galvoti...O kas knygos autorius? |
Šios knygos autoriai: Briege McKenna, Hanry Libersat
Čia aprašyta apie šią knygą: http://www.katalikuleidiniai.lt/index.php?lng=lt&content=pages&page_id=11&book_id=338
Ilgai nedrįsau paimti jos į rankas, bet kai paėmiau, kiekvieną vakarą skaitydavau iki kol sulipdavo vokai Tai knyga, kurią paskaičius reikia stabtelėti ir pamąstyti... perleisti per savo mintis, požiūrį į gyvenimą ir tikėjimą...
Jaučiu didelį poreikį tokio pobūdžio knygoms dabar... tiesiog kankina dvasinis troškulys... jaučiu, kad esu vedama kitu keliu, nei iki šiol... bet dar nežinau kur tai nuves, ką turėsiu padaryti... kuo pasitarnauti kitiems, nes kiekvienas esam čia ne tik dėl savęs....
Bet šalia gilių minčių visada yra ilgesys..... kartais, kai turiu daug veiklos, manau, kad man visai neblogai sekasi, bet tik lieku vienumoj... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 4:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Mano Angelėli, Dominiuk... ilguosi tavęs kaip lig tolimiausios žvaigždės ir atgal... nors jaučiu, kad esi šalia... kartais net neabejoju... bet tai, kad negaliu tavęs paglostyti, tik sustiprina ilgesį...
Prisimenu, kaip tau į ausytę kuždėdavau, kad myliu tave... savo pumpurėlį, bumbuliuką, katinėlį... ir dabar dar vakarais tyliai sau kartoju... myliu... ir labai labai stengiuosi neverkti, nes žinau, kaip tau nepatikdavo, net gąsdindavo mano ašaros...
Aš labai stengsiuosi būti tokia mama, kuria tu galėtum didžiuotis iš aukštybių... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 5:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne,mieloji,
Norisi paimti jus už rankos...Stipriai stipriai suspausti...
Jūs ir esate pati šauniausia Dominykutės mama...
Ji Jumis tikrai tikrai didžiuojasi... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 6:22 pm Rašyti temą: |
|
|
ingrida rašo: | Sagne,mieloji,
Norisi paimti jus už rankos...Stipriai stipriai suspausti...
Jūs ir esate pati šauniausia Dominykutės mama...
Ji Jumis tikrai tikrai didžiuojasi... |
Ačiū Ingrida, ačiū mieloji... gera jausti jūsų palaikymą, nes kartais taip norisi atsiremti į tvirtesnį petį... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 6:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: | Aš labai stengsiuosi būti tokia mama, kuria tu galėtum didžiuotis iš aukštybių... |
Ingrida mane aplenkė
Mieloji, kokius čia niekus rašai, jei net aš savo trigrašį įkišt panorėjau
Tu ESI tokia mama, kuria Dominyka DIDŽIUOJASI žvelgdama iš aukštybių. Oi, Mieloji, vakar "kai kur" niekus pakalbėjai apie mane, aš atsilyginsiu papasakodama, kokius tu niekus rašai. Va. Akis už akį...
Myliu. Žiauriai.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 6:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita,
patiko man tas "žiauriai"
Ačiū brangute, sielos sese... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Pir. 09,2009 10:11 am Rašyti temą: |
|
|
Ilgesys... o jis smaugia... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 03 Pir. 09,2009 7:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne, gal ryt saulytė nusišypsos pro debesį ir sušildys jūsų širdį.
Ir aptirpdys geliantį ilgesį...Gal nors kruopelyte palengvės... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Antr. 10,2009 8:18 am Rašyti temą: |
|
|
ingrida rašo: | Sagne, gal ryt saulytė nusišypsos pro debesį ir sušildys jūsų širdį.
Ir aptirpdys geliantį ilgesį...Gal nors kruopelyte palengvės... |
Ingrida, tas saulės spindulėlis šį ryt buvote Jūs  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
|
Parašytas: 03 Antr. 10,2009 1:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Nejaugi?...Oho....
Ačiū už tą akimirką, kurią nusišypsojote . |
|
Atgal į viršų |
|
 |
SauleLietuje
Prisijungė: 2008 07 23 Pranešimai: 19
|
Parašytas: 03 Antr. 10,2009 8:58 pm Rašyti temą: |
|
|
siunciu didziuli glebi siltu minciu.Su meile. _________________ Ausra pasiekiama tik nakties keliu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Tr. 11,2009 8:17 am Rašyti temą: |
|
|
SauleLietuje rašo: | siunciu didziuli glebi siltu minciu.Su meile. |
Ačiū už nušvitusią saulę pliaupiant lietuj  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Tr. 11,2009 11:02 am Rašyti temą: |
|
|
Miela Sagne, daznai lankau jusu tema, buna susiruosiu parasyt, bet taip sirdi suspaudzia, kad neberandu anei zodelio. Bet siandien uz lango graziai sviecia saulute ir oras taip gaiviai kvepia.. pradeda pavasaret. Man atrodo, turetu siek tiek prasvieset sirdyse - nuosirdziai jums to linkiu ir is sirdies apkabinu  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 03 Tr. 11,2009 3:17 pm Rašyti temą: |
|
|
aaggnnee rašo: | Miela Sagne, daznai lankau jusu tema, buna susiruosiu parasyt, bet taip sirdi suspaudzia, kad neberandu anei zodelio. Bet siandien uz lango graziai sviecia saulute ir oras taip gaiviai kvepia.. pradeda pavasaret. Man atrodo, turetu siek tiek prasvieset sirdyse - nuosirdziai jums to linkiu ir is sirdies apkabinu  |
Ačiū, aš išties šypsausi taip smagu skaityti, kad Dominykutės temą lankote... man tai paguoda, kad ne aš viena čia ištisai sėdžiu ir apie ją galvoju, kad mano Angelėlis palietė širdis ir kitų... man tai kaip patvirtinimas, kad ji buvo kažkas nepaprasto ir duota ne vien man... Aš galiu tik džiaugtis, kad daugiausia laiko galėjau praleisti su ja...
Šiandien šv. Mišiose mąsčiau, na kodėl gi man taip širdį suspaudžia būnant bažnyčioje... (juk žymiai daugiau prisiminimų yra namie) prisimenu, kaip ji čia sėdėdavo, vaikščiodavo, klaupdavosi kartu su mumis, šokinėdavo nuo klausyklos laiptelio, eidavo pas kleboną kad "uždėtų" kryžiuką... ir staiga supratau, kad ji niekada nėra pasakiusi - "einam namo, man nusibodo"...
Kai savo mintimis pasidalinau su vyru, jis man atsakė - "Todėl, kad jos namai ir buvo čia..." |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|