Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 1:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jovita rašo:
Miela Agne,

Rūpit jūs tikrai daug kam. Tik ne visada yra tinkamų žodžių parašyti...
Nesinori dar labiau užgauti ar pasakyti, tiksliau parašyti kažką ne taip.
Man pasirodė, kad ši citata iš knygos Jums labai tiktų:
"Laimingo gyvenimo prasmė nėra sėkmė, bet veikiau tai, kad net kai sunku, jeigu nesiseka, aš vis tiek sakau: šitą gyvenimą verta gyventi..."
Mintyse su Jumis...

ačiū, kad esat kartu... Smile citata tikrai gera Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
jurgituute

Prisijungė: 2008 05 27

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 1:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vilniuj, aš, Vilniuj Smile bet pabėgimui nuo nuoto lėkimo turiu sodybą prie Šventosios krantų už Anykščių. ten mano rojus Smile todėl ir jus ten kviečiu. mes išvažiuojam į kelionę ir užleidžiam Jums savo valdas beveik visam rugpjūčiui Smile kraukit lagaminus ir pirmyn į gamtą.
kaip gera, kad mano angeliukas, dovanotas Tavam Angeliukui, buvo kelio kryptis.
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 1:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, esat mano mintyse kiekviena dienele... Ir Dominyka karta aplanke mane sapne, tiesa, jau uzmerkusi akytes...
Labai laukiu musu susimatymo - gal Sventosios krantai "neuzgrobs" jusu per Draugu sala? Smile
Atgal į viršų
Gintarė

Prisijungė: 2007 11 23

PranešimasParašytas: 07 Kv. 31,2008 9:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika! Siaip tai dar ir Moletai laukia, leksim rugseji-rugpjucio gale koki gal visi ilgam savaitgaliui, dabar Jus pazistate pamiselius grybautojus Laughing bet ten baisiai skanus baravykai, o juos tuoj pat kai issikepi Shocked ...net negaliu sneketi Very Happy Zinok, kad ungurys buvo sutarsytas per pirmas 10 minuciu namie Laughing mes megstam pavalgyti Very Happy O siaip tai labai stipriai apkabinu.
Atgal į viršų
Jovita

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 08 Tr. 06,2008 7:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, kaip Jūs?
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 08 Tr. 06,2008 8:33 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jovita rašo:
Agne, kaip Jūs?

Kaip smagu ryta rasti tokią žinutę Very Happy iš karto šypsena iki ausų atsiranda Very Happy

Kažkaip gyvuojam, į darbus abu jau išėjom, bet sunku dirbti, visos dienos neištempiam... kažkoks nuovargis ir ... liūdesys... ištikrųjų nėra šiame gyvenime didesnės prasmės - kaip vaikai... dabar niekas mūsų nedžiugina, arba jei ir pralinksmina, tai trumpam... Praradom gyvenimo džiaugsmą... nežinau ar pavyks jį susigražinti...

Na čia tokios liūdnos mintys mano, bet šiaip stengiuosi nebūti našta aplinkiniams ir nebūti susigraužus ar apsiašarojus, verkiu kai niekas nemato... tokia jau aš... Smile
Atgal į viršų
Jovita

PranešimasParašytas: 08 Tr. 06,2008 12:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

"Supratau, kad šiame pasaulyje svarbu, ne kur stovi, o kokia kryptimi judi. Siekdami dangaus kartais privalome plaukti pavėjui, o kartais – prieš vėją. Bet privalome plaukti, o ne dreifuoti ar išmetę inkarą stovėti vietoje..." [O.W.Holmesas]

Mintyse su Jumis...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 08 Kv. 07,2008 1:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ką daryti kai užpuola liūdesys, kai rodos ant lūpų kampučių pakabinti svarmenys po 10 kg... namie nemiela būti... net šuo su katinuku nebeteikia džiaugsmo... noriu Dominykos..... rodos, kad nei akimirkai nesiliauju apie ją galvoti... ką daryti, rodos išprotėsiu... o dar ir gėlyčių neradu gražių kapeliui papuošti... kažkokia nesamonė, norėčiau išsiverkti, bet kažkoks gumulas gerklėj įstrigęs... gal ryt bus geriau...
Atgal į viršų
jurgituute

PranešimasParašytas: 08 Kv. 07,2008 2:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas, mieloji,
ai, net nežinau ką tau ir parašyt, taip norėjosi guosti, bet kad abi su Edita visus žodžius uždraudėt Sad man atrodo gerai, kad tu nesiliauji apie Dominyka galvojusi nė sekundei. lyg ji būtų šalia. visus paskutinius metus (manau ir ne tik paskutinius) tai buvo visas tavo gyvenimas. Tu kvėpavai jos ritmu, jautei jos nuotaikas, džiaugsmus. tai taip paprastai nedingsta ir nenutolsta. viskas dar taip gyva. bėk iš namų, nors trumpam. susigalvok daug dingsčių tam (pvz., gėlės Jos kapeliui). nežinau ar tai prablaškys liūdesį, bet tai pašviesins mintis. turbūt. ai, ne man čia mokyt kaip elgtis. bet ir ramiai skaityt negaliu. vis lendu ir lendu pas Tave į svečius. Dominyka turi virtualius namus, į kuriuos užeina daug Tave užjaučiančių ir norinčių apkabint žmonių, tik gal kartais nemokančių to padaryt, taip kaip aš Smile bučkis. laikykis.
p.s. Anykščiai niekur nedingo Smile
Atgal į viršų
Jovita

PranešimasParašytas: 08 Kv. 07,2008 3:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne,
Gėlyčių tikrai yra... Gal sugalvojote, kokį konkretų variantą? Tuoj pulsim ieškoti visur, kur tik įmanoma Wink
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 08 Pen. 08,2008 3:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mieloji Agne, kasdien, kasryt pagalvoju apie jus. Laikau apkabinusi siame beribiame, neismatuojamame, spengianciame Ilgesyje. Labai laukiu DS ir susimatymo...
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 08 Pen. 08,2008 7:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na va, atejo rytojus ir is karto geriau Very Happy o istikruju, tai sypsena nedingsta nuo mano veido siandien, del to, kad tiek radau zinuciu su jusu palaikymu Very Happy Gera zinoti, kad rupi kazkam... kad Dominykos neuzmirstat, galvojat apie ja kartu su manim...

Gelytes vakar pasodinau, bet vistiek man jos nelabai patinka. Nors dabar petunijos gausiai nukrautos baltais ziedais, zinau, kad jos lepios, greit vel reikes ieskoti ko nors. Dar raudonais ziedeliais iterpiau kelias, bet kazkaip man ne taip, nors tu ka. Vaziuosiu siandien vel i siltnamius, dar nupirksiu. Gal zinot kur galima butu nusipirkti graziu geliu? Man norisi tik baltu, nes Dominyka buvo ispuosta baltom rozem, kaip Teresele...

Dominyka... Tu mano Sventoji...

Jurgita, gera jausti tave taip arti, kadangi tave pazystu, kiekvenas tavo zodis man paglosto sirdi Wink nera netinkamu zodziu is tavo lupu Wink o jei bus, as greitai subarsiu Twisted Evil Very Happy

Lina (is toli) labai noriu ir laukiu susitikimo Draugu saloj, tikiuosi mes atvaziuosim, as planuoju... Cool
Atgal į viršų
Sagne

PranešimasParašytas: 08 Pen. 08,2008 7:58 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jovita rašo:
Agne,
Gėlyčių tikrai yra... Gal sugalvojote, kokį konkretų variantą? Tuoj pulsim ieškoti visur, kur tik įmanoma Wink

oi nejuokaukit, tik pasakykit man kur galima tu graziu gelyciu rasti Rolling Eyes Smile
Atgal į viršų
jurgituute

PranešimasParašytas: 08 Pen. 08,2008 8:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

buckis Smile
zinau, Agnule, as kapams geles visada perku Vilniuj Seskines turguj arba prie kapiniu salia "Mados" Virsuliskese Smile) ir musu skoniai sutampa. pries menesi apsodinau kapus baltom begonijom (jos nelepios) ir tokiais zilukais ar kaip jie ten vadinasi nezydintys, baltais karpytais barchatiniais lapais. taip jaukiai sviesu ant kapo Smile ir baltos naslaites grazu, maciau praeita savaitgali kalvariju turguj. tai tiek ziniu. kaip matau i anykscius iki mano keliones neissiruoset. lauksiu grizus Smile ir labai tikiuosi sulaukt Twisted Evil kiek as tau noriu groziu parodyt, paplepet. seniais besedejom Very Happy
Atgal į viršų
diva

Prisijungė: 2008 07 21

PranešimasParašytas: 08 Antr. 12,2008 9:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas rytas, Agne, kaip jūs ten laikotės?
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 1881

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume