|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 07 Kv. 31,2008 1:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Jovita rašo: | Miela Agne,
Rūpit jūs tikrai daug kam. Tik ne visada yra tinkamų žodžių parašyti...
Nesinori dar labiau užgauti ar pasakyti, tiksliau parašyti kažką ne taip.
Man pasirodė, kad ši citata iš knygos Jums labai tiktų:
"Laimingo gyvenimo prasmė nėra sėkmė, bet veikiau tai, kad net kai sunku, jeigu nesiseka, aš vis tiek sakau: šitą gyvenimą verta gyventi..."
Mintyse su Jumis... |
ačiū, kad esat kartu... citata tikrai gera  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 07 Kv. 31,2008 1:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Vilniuj, aš, Vilniuj bet pabėgimui nuo nuoto lėkimo turiu sodybą prie Šventosios krantų už Anykščių. ten mano rojus todėl ir jus ten kviečiu. mes išvažiuojam į kelionę ir užleidžiam Jums savo valdas beveik visam rugpjūčiui kraukit lagaminus ir pirmyn į gamtą.
kaip gera, kad mano angeliukas, dovanotas Tavam Angeliukui, buvo kelio kryptis. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Kv. 31,2008 1:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, esat mano mintyse kiekviena dienele... Ir Dominyka karta aplanke mane sapne, tiesa, jau uzmerkusi akytes...
Labai laukiu musu susimatymo - gal Sventosios krantai "neuzgrobs" jusu per Draugu sala?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 07 Kv. 31,2008 9:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika! Siaip tai dar ir Moletai laukia, leksim rugseji-rugpjucio gale koki gal visi ilgam savaitgaliui, dabar Jus pazistate pamiselius grybautojus bet ten baisiai skanus baravykai, o juos tuoj pat kai issikepi ...net negaliu sneketi Zinok, kad ungurys buvo sutarsytas per pirmas 10 minuciu namie mes megstam pavalgyti O siaip tai labai stipriai apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Tr. 06,2008 7:56 am Rašyti temą: |
|
|
Agne, kaip Jūs? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Tr. 06,2008 8:33 am Rašyti temą: |
|
|
Jovita rašo: | Agne, kaip Jūs? |
Kaip smagu ryta rasti tokią žinutę iš karto šypsena iki ausų atsiranda
Kažkaip gyvuojam, į darbus abu jau išėjom, bet sunku dirbti, visos dienos neištempiam... kažkoks nuovargis ir ... liūdesys... ištikrųjų nėra šiame gyvenime didesnės prasmės - kaip vaikai... dabar niekas mūsų nedžiugina, arba jei ir pralinksmina, tai trumpam... Praradom gyvenimo džiaugsmą... nežinau ar pavyks jį susigražinti...
Na čia tokios liūdnos mintys mano, bet šiaip stengiuosi nebūti našta aplinkiniams ir nebūti susigraužus ar apsiašarojus, verkiu kai niekas nemato... tokia jau aš...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
|
Parašytas: 08 Tr. 06,2008 12:16 pm Rašyti temą: |
|
|
"Supratau, kad šiame pasaulyje svarbu, ne kur stovi, o kokia kryptimi judi. Siekdami dangaus kartais privalome plaukti pavėjui, o kartais – prieš vėją. Bet privalome plaukti, o ne dreifuoti ar išmetę inkarą stovėti vietoje..." [O.W.Holmesas]
Mintyse su Jumis... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Kv. 07,2008 1:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Ką daryti kai užpuola liūdesys, kai rodos ant lūpų kampučių pakabinti svarmenys po 10 kg... namie nemiela būti... net šuo su katinuku nebeteikia džiaugsmo... noriu Dominykos..... rodos, kad nei akimirkai nesiliauju apie ją galvoti... ką daryti, rodos išprotėsiu... o dar ir gėlyčių neradu gražių kapeliui papuošti... kažkokia nesamonė, norėčiau išsiverkti, bet kažkoks gumulas gerklėj įstrigęs... gal ryt bus geriau... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
|
Parašytas: 08 Kv. 07,2008 2:17 pm Rašyti temą: |
|
|
labas, mieloji,
ai, net nežinau ką tau ir parašyt, taip norėjosi guosti, bet kad abi su Edita visus žodžius uždraudėt man atrodo gerai, kad tu nesiliauji apie Dominyka galvojusi nė sekundei. lyg ji būtų šalia. visus paskutinius metus (manau ir ne tik paskutinius) tai buvo visas tavo gyvenimas. Tu kvėpavai jos ritmu, jautei jos nuotaikas, džiaugsmus. tai taip paprastai nedingsta ir nenutolsta. viskas dar taip gyva. bėk iš namų, nors trumpam. susigalvok daug dingsčių tam (pvz., gėlės Jos kapeliui). nežinau ar tai prablaškys liūdesį, bet tai pašviesins mintis. turbūt. ai, ne man čia mokyt kaip elgtis. bet ir ramiai skaityt negaliu. vis lendu ir lendu pas Tave į svečius. Dominyka turi virtualius namus, į kuriuos užeina daug Tave užjaučiančių ir norinčių apkabint žmonių, tik gal kartais nemokančių to padaryt, taip kaip aš bučkis. laikykis.
p.s. Anykščiai niekur nedingo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
|
Parašytas: 08 Kv. 07,2008 3:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne,
Gėlyčių tikrai yra... Gal sugalvojote, kokį konkretų variantą? Tuoj pulsim ieškoti visur, kur tik įmanoma  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 3:47 am Rašyti temą: |
|
|
Mieloji Agne, kasdien, kasryt pagalvoju apie jus. Laikau apkabinusi siame beribiame, neismatuojamame, spengianciame Ilgesyje. Labai laukiu DS ir susimatymo... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 7:56 am Rašyti temą: |
|
|
Na va, atejo rytojus ir is karto geriau o istikruju, tai sypsena nedingsta nuo mano veido siandien, del to, kad tiek radau zinuciu su jusu palaikymu Gera zinoti, kad rupi kazkam... kad Dominykos neuzmirstat, galvojat apie ja kartu su manim...
Gelytes vakar pasodinau, bet vistiek man jos nelabai patinka. Nors dabar petunijos gausiai nukrautos baltais ziedais, zinau, kad jos lepios, greit vel reikes ieskoti ko nors. Dar raudonais ziedeliais iterpiau kelias, bet kazkaip man ne taip, nors tu ka. Vaziuosiu siandien vel i siltnamius, dar nupirksiu. Gal zinot kur galima butu nusipirkti graziu geliu? Man norisi tik baltu, nes Dominyka buvo ispuosta baltom rozem, kaip Teresele...
Dominyka... Tu mano Sventoji...
Jurgita, gera jausti tave taip arti, kadangi tave pazystu, kiekvenas tavo zodis man paglosto sirdi nera netinkamu zodziu is tavo lupu o jei bus, as greitai subarsiu
Lina (is toli) labai noriu ir laukiu susitikimo Draugu saloj, tikiuosi mes atvaziuosim, as planuoju...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 7:58 am Rašyti temą: |
|
|
Jovita rašo: | Agne,
Gėlyčių tikrai yra... Gal sugalvojote, kokį konkretų variantą? Tuoj pulsim ieškoti visur, kur tik įmanoma  |
oi nejuokaukit, tik pasakykit man kur galima tu graziu gelyciu rasti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 8:48 am Rašyti temą: |
|
|
buckis
zinau, Agnule, as kapams geles visada perku Vilniuj Seskines turguj arba prie kapiniu salia "Mados" Virsuliskese ) ir musu skoniai sutampa. pries menesi apsodinau kapus baltom begonijom (jos nelepios) ir tokiais zilukais ar kaip jie ten vadinasi nezydintys, baltais karpytais barchatiniais lapais. taip jaukiai sviesu ant kapo ir baltos naslaites grazu, maciau praeita savaitgali kalvariju turguj. tai tiek ziniu. kaip matau i anykscius iki mano keliones neissiruoset. lauksiu grizus ir labai tikiuosi sulaukt kiek as tau noriu groziu parodyt, paplepet. seniais besedejom  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Antr. 12,2008 9:02 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas, Agne, kaip jūs ten laikotės? _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|