Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Ligita
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 57, 58, 59  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Sk. 29,2006 7:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligita,manau,kad esi tikra šaunuolė stipruolė Very Happy Exclamation
jeigu nori pabendrauti,parašyk nstb@one.lt ,man 13
sėkmės
Atgal į viršų
Lina (vel is toli)
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Antr. 31,2006 9:08 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligituk, myyyyyyyyliuuuuuuu!!!!!! Buvau Kedainiuose, bet Rules begiojancio niekur nemaciau, nors labai dairiausi:) Kaip gaila, kad ten prasilenkem...

Pasiilgau nesvietiskai.
Atgal į viršų
Akviliuke
Svečias

PranešimasParašytas: 10 Antr. 31,2006 4:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligita,

ESI SAUNUOLE!!!!Tiek daug iskentei!!!!!!!Tiek daug sunkumu iskentei!!!!!!!!Linkiu daug laimes ir kad greitai pasveiktum!!!!!!1 Very Happy Smile Mad
Atgal į viršų
Jolanta

Prisijungė: 2006 03 29

PranešimasParašytas: 11 Kv. 02,2006 8:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki

Labai visu jusu visu pasiilgau kaip jus visi laikotes? Smile Siandien buvau Kauno Klinikose, bet tenais nieko is draugu neradau. O klinikose buvau del to, kad mano koja fotografavo paskui dare rentgeno nuotrauka plauciu ir koju, tirimai geri dziaugemes gerais rezultais Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy namuose po kol kas poilsiauju Mad Mad Mad
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Asta

Prisijungė: 2005 12 28

PranešimasParašytas: 11 Pen. 03,2006 12:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saulyte, super naujienos Very Happy Very Happy Very Happy
Dziaugiuosi begalo Wink
Poilsiauk, daug valgyk, stiprek per ziema, nes vasara, kai atleksi pas mane, turesim minti su dviraciais iki ezero Very Happy
Buckiai tau ir kitoms mergaitems,
Myliu,
A

O Jokubas atskirai bucki perduoda tik Kamilei
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
inga

Prisijungė: 2005 07 16

PranešimasParašytas: 11 Pen. 03,2006 4:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Puiku, kad visi tavo tyrimai geri. Very Happy
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 11 Pir. 06,2006 8:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis nuostabioji Šeimynėle, su mažąja Padaužiuke priešakyje Very Happy

Ligitute, kaip šiandien sekėsi Klinikose? Ne už kalnų Kalėdos - įvertinsiu tavo draugystę su maistu Very Happy Paukščiukas sužvarbęs kažko tyli Sad - nečiauška.

Bučkiai visoms Very Happy
Jolanta

PranešimasParašytas: 11 Pir. 06,2006 9:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labutis edituk siandien klinikose mes su teveliais ejom i sale ten buvo daug gydytoju ir lygonines valdzia padekojo musu nuostabiajam ir brangiam daktarui cekanauskui uz musu operacija uz nuostabu jo darba kad mes einam pacios buvo nuostabu Razz Razz Razz Razz Razz as pati turejau parodyti ka moku daryt su kojytem o dar abu su daktaru pazadejom ateiti sokti Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy po susitikimo ejom i skyriu padaryti staigmena aidutei su pijuku jie nesitikejo tokiu ankstyvu sveciu mylim juos labai stipriai apsikabinome dar pas juos pasikvietem vaida su mamyte ir sese tai tokiam bury skani buvo rytine arbata tykimes kad pijus greit gris namucius labai pasilgom ir taves ir astos ir linutes ir vietines linos buckiai visom. :*:*:*:*:*:*:*:*nu paukstelis nezinau ka paciulbes bet kai gryzau daug valgaiu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Vietine mergiote Lina
Svečias

PranešimasParašytas: 11 Pir. 06,2006 11:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligituk, nuostabusis sirduk,

ir as tavi ziauriai labai beprotiskai MYLIU Wink
dziaugiuos gerom naujienom!!! Very Happy
tiesiog SUPER!!!!!!!!!!!! Wink

ir, beje, kai kita syki atvaziuosiu i Kedainius pas mociute, eisim visos panos i Vikonda pasisokt Razz
jei ten ne lygis - teks jumi mane vestis ten, kur lygis Smile))))

Kruva buckiu **************
Atgal į viršų
Jolanta

PranešimasParašytas: 11 Antr. 07,2006 6:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina baik tu man visur lygis bet kai busi kedainiuose butynai kur nors nueisime Wink Wink Wink Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy beje siandien man jau buvo masazai o rytoj jau ateis mokytojai ir vaziuosiu pas kinezaterapiaute ir pas masaziste Very Happy Very Happy Edituk tau dedeli dideli linkejimai ir Astai (Emilijai ir Jokubui) ir kapitono padejejams ir Kapitonui Very Happy Very Happy Very Happy ir visiem kitiem
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 11 Št. 11,2006 1:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Maža mylima mūsų Žvaigždute Very Happy , kada bus straipsnis Lietuvos ryte?

Myliu myliu. Žvirbliukas tyli Sad Kaip draugystė su maistu? Very Happy
Jolanta

PranešimasParašytas: 11 Sk. 12,2006 1:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis,

Turetu buty ispauzdintas antradieni gal bet tyksliai nezinau Very Happy
maistas tai tikrai mano draugas valgau Wink Very Happy Very Happy Very Happy kaip tu laikaisi ?o kaip tau maistelis draugas ar priesas ar tiktai kavos puodelis tavio maistelis a?Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Myliu apkabinu perduokit sau ir aidai linkejiomus ir buckius ir astai ir visiem kitiem ir dar vietinei linai Very HappyVery HappyVery Happy
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 11 Pir. 13,2006 12:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jolanta rašo:
Labutis,

Turetu buty ispauzdintas antradieni gal bet tyksliai nezinau Very Happy
maistas tai tikrai mano draugas valgau Wink Very Happy Very Happy Very Happy kaip tu laikaisi ?o kaip tau maistelis draugas ar priesas ar tiktai kavos puodelis tavio maistelis a?Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Myliu apkabinu perduokit sau ir aidai linkejiomus ir buckius ir astai ir visiem kitiem ir dar vietinei linai Very HappyVery HappyVery Happy

Oi, Saulele, nelabai tvirta mano draugystė su maistu. Embarassed Bet aš stengiuosi, kad ji tvirtesnė būtų Very Happy Va, šiandien, ne tik kavos puodelis buvo mano maistelis, bet dar ir sumuštinis. O vakar mane valgydino Dainora. Aš labai norėjau, kad ji būdama ligoninėje pavalgytų, bet ji viena nevalgė, tai ... teko valgyti kartu Very Happy

Myliu Tave. Linkėjimai visoms merginoms Very Happy Sportuok, mokykis ir siausk Very Happy Gal šiek tiek mažiau nei Kamilė Very Happy
Vietine mergiote Lina
Svečias

PranešimasParašytas: 11 Pir. 13,2006 6:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligituk,

tau milijonas buckiu is vakarejancio Vilniaus ********

buvo smagu pabendraut per skype'a Wink Smile

O Edituka jau reik suimt tvirtai uz peciu, praziodyt burna ir pradet maitint!!! Wink

ane?! Smile
Atgal į viršų
Lina (vel is toli)
Svečias

PranešimasParašytas: 11 Antr. 14,2006 5:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ligituk, myyyyyliu!!!Smile Vakar nebuvai vakare Skype! Sad Kas per netvarka? Kai Kamilei sekasi Rule vedzioti (ar atvirksciai?Smile )?

O del Editos: zinot, mielieji, reiks mums sudaryt "budejimo grafika Editos maitinimui". As cia jau rimtai!!!
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 57, 58, 59  Toliau
Puslapis 1759

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume