| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Svečias
|
Parašytas: 10 Sk. 29,2006 7:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita,manau,kad esi tikra šaunuolė stipruolė
jeigu nori pabendrauti,parašyk nstb@one.lt ,man 13
sėkmės |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (vel is toli) Svečias
|
Parašytas: 10 Antr. 31,2006 9:08 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, myyyyyyyyliuuuuuuu!!!!!! Buvau Kedainiuose, bet Rules begiojancio niekur nemaciau, nors labai dairiausi:) Kaip gaila, kad ten prasilenkem...
Pasiilgau nesvietiskai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Akviliuke Svečias
|
Parašytas: 10 Antr. 31,2006 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita,
ESI SAUNUOLE!!!!Tiek daug iskentei!!!!!!!Tiek daug sunkumu iskentei!!!!!!!!Linkiu daug laimes ir kad greitai pasveiktum!!!!!!1  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 11 Kv. 02,2006 8:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki
Labai visu jusu visu pasiilgau kaip jus visi laikotes? Siandien buvau Kauno Klinikose, bet tenais nieko is draugu neradau. O klinikose buvau del to, kad mano koja fotografavo paskui dare rentgeno nuotrauka plauciu ir koju, tirimai geri dziaugemes gerais rezultais namuose po kol kas poilsiauju  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pen. 03,2006 12:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Saulyte, super naujienos
Dziaugiuosi begalo
Poilsiauk, daug valgyk, stiprek per ziema, nes vasara, kai atleksi pas mane, turesim minti su dviraciais iki ezero
Buckiai tau ir kitoms mergaitems,
Myliu,
A
O Jokubas atskirai bucki perduoda tik Kamilei |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Pen. 03,2006 4:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Puiku, kad visi tavo tyrimai geri.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 06,2006 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis nuostabioji Šeimynėle, su mažąja Padaužiuke priešakyje
Ligitute, kaip šiandien sekėsi Klinikose? Ne už kalnų Kalėdos - įvertinsiu tavo draugystę su maistu Paukščiukas sužvarbęs kažko tyli - nečiauška.
Bučkiai visoms  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 11 Pir. 06,2006 9:16 pm Rašyti temą: |
|
|
labutis edituk siandien klinikose mes su teveliais ejom i sale ten buvo daug gydytoju ir lygonines valdzia padekojo musu nuostabiajam ir brangiam daktarui cekanauskui uz musu operacija uz nuostabu jo darba kad mes einam pacios buvo nuostabu as pati turejau parodyti ka moku daryt su kojytem o dar abu su daktaru pazadejom ateiti sokti po susitikimo ejom i skyriu padaryti staigmena aidutei su pijuku jie nesitikejo tokiu ankstyvu sveciu mylim juos labai stipriai apsikabinome dar pas juos pasikvietem vaida su mamyte ir sese tai tokiam bury skani buvo rytine arbata tykimes kad pijus greit gris namucius labai pasilgom ir taves ir astos ir linutes ir vietines linos buckiai visom. :*:*:*:*:*:*:*:*nu paukstelis nezinau ka paciulbes bet kai gryzau daug valgaiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina Svečias
|
Parašytas: 11 Pir. 06,2006 11:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, nuostabusis sirduk,
ir as tavi ziauriai labai beprotiskai MYLIU
dziaugiuos gerom naujienom!!!
tiesiog SUPER!!!!!!!!!!!!
ir, beje, kai kita syki atvaziuosiu i Kedainius pas mociute, eisim visos panos i Vikonda pasisokt
jei ten ne lygis - teks jumi mane vestis ten, kur lygis ))))
Kruva buckiu ************** |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 11 Antr. 07,2006 6:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina baik tu man visur lygis bet kai busi kedainiuose butynai kur nors nueisime beje siandien man jau buvo masazai o rytoj jau ateis mokytojai ir vaziuosiu pas kinezaterapiaute ir pas masaziste Edituk tau dedeli dideli linkejimai ir Astai (Emilijai ir Jokubui) ir kapitono padejejams ir Kapitonui ir visiem kitiem |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Št. 11,2006 1:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Maža mylima mūsų Žvaigždute , kada bus straipsnis Lietuvos ryte?
Myliu myliu. Žvirbliukas tyli Kaip draugystė su maistu?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 11 Sk. 12,2006 1:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis,
Turetu buty ispauzdintas antradieni gal bet tyksliai nezinau
maistas tai tikrai mano draugas valgau kaip tu laikaisi ?o kaip tau maistelis draugas ar priesas ar tiktai kavos puodelis tavio maistelis a?    
Myliu apkabinu perduokit sau ir aidai linkejiomus ir buckius ir astai ir visiem kitiem ir dar vietinei linai    |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Pir. 13,2006 12:26 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jolanta rašo: | Labutis,
Turetu buty ispauzdintas antradieni gal bet tyksliai nezinau
maistas tai tikrai mano draugas valgau kaip tu laikaisi ?o kaip tau maistelis draugas ar priesas ar tiktai kavos puodelis tavio maistelis a?    
Myliu apkabinu perduokit sau ir aidai linkejiomus ir buckius ir astai ir visiem kitiem ir dar vietinei linai    |
Oi, Saulele, nelabai tvirta mano draugystė su maistu. Bet aš stengiuosi, kad ji tvirtesnė būtų Va, šiandien, ne tik kavos puodelis buvo mano maistelis, bet dar ir sumuštinis. O vakar mane valgydino Dainora. Aš labai norėjau, kad ji būdama ligoninėje pavalgytų, bet ji viena nevalgė, tai ... teko valgyti kartu
Myliu Tave. Linkėjimai visoms merginoms Sportuok, mokykis ir siausk Gal šiek tiek mažiau nei Kamilė  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina Svečias
|
Parašytas: 11 Pir. 13,2006 6:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk,
tau milijonas buckiu is vakarejancio Vilniaus ********
buvo smagu pabendraut per skype'a
O Edituka jau reik suimt tvirtai uz peciu, praziodyt burna ir pradet maitint!!!
ane?!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (vel is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Antr. 14,2006 5:11 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, myyyyyliu!!! Vakar nebuvai vakare Skype! Kas per netvarka? Kai Kamilei sekasi Rule vedzioti (ar atvirksciai? )?
O del Editos: zinot, mielieji, reiks mums sudaryt "budejimo grafika Editos maitinimui". As cia jau rimtai!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|