|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Sk. 28,2010 9:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: | Lina (šalia) rašo: | Kaip miela, Domantuk, kad vel pats mums parasei. Zinai, sugalvojau, mes nuo siol saugosim Tavo sapnelius, kad jokios baisybes i juos nelistu! Kas nori jungtis i Domanto sapnu saugojimo komanda??? |
ir aš, ir aš noriu būti Domanto sapnų saugotoja |
ir mane priimkit as naktim daznai nemiegu,galesiu piktus sapnus vaikyt su sluota nuo taves,Domantuk |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Sk. 28,2010 9:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Linkime Domantuk susapnuoti labai stebuklingą sapnelį
|
|
Atgal į viršų |
|
|
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Sk. 28,2010 11:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Kokia nuoooostabi ideja Ir as jungiuosi i sapnu saugojimo buri, miegok ramiai Domantuk. Tikiu kad mamyte ar taip ar taip budi prie taves ir saugo apkabinus _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Sk. 28,2010 11:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Linkim, kad geroji feja kas nakt atsiustu po nuostabu sapneli.Nors tu juos ir uzmirsi,bet vis vien prabusi issimiegojes ir geros nuotaikos.Gera nuotaikyte,tai tavo ligos priesas |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 03 Pir. 01,2010 6:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip Domantukas laikosi , ar padejo tos tetos sapnu, saugotojos
Gal skausmeliai atlego .
Mes su Emiliuke , kaip jai skaudedavo kojeles , apsimesdavome, kad mes burtininkes . As pusdavau , o ji su lazdele mojuodavo ir visokiu, burtazodziu, sakydavo . Kartais tikrai padedavo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 03 Pir. 01,2010 8:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, as irgi noriu buti tavo drauge...as turiu dvi dukrytes, kurios jau nebemazytes, bet jso taip graziai ir idomiai neraso kaip tu. As vis laukiu tavo pasakojimu, kaip tau sekasi. Kaip tos kojytes? Koks tavo megstamiausias zaisliukas? |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 03 Antr. 02,2010 4:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantukui geriausi linkejimai.Nenustojam apie jus galvoti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Kv. 04,2010 1:00 am Rašyti temą: |
|
|
Domantai, labas! Tik norejau pasakyti, kad taves pasiilgom su Nagliu labai! Nagliukas jau miega, bet as jam butinai perduosiu tavo "labas", kai is ryto atsikels. |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 03 Kv. 04,2010 8:38 pm Rašyti temą: |
|
|
labas visiem as sendien tik parvazevau is kauno sulasino man vaistukus o kakliukas visdar skauda uzdejo ligoninej kaskokia apikakle ir dabar turiu nesiuoti o kai dar apmauna ta liemene nugaritei prilaikiti tai jauciosi kaip koks arkliukas supanciuotas
kaskas klause koks mano zaisliukas mekstamiausias tai kad man patinka tik zaidimai visokie ir lego
o cia editai dar parasisiu zinai as kai kita diena atsikieliau anksti rite tada ir pabaigiau sukonstruoti visa visa skraidantce edita labai jau jokinga ir sustra isejo dabar danielius su juo skraido po kambari tai ritoj man teks viel is naujo konstruoti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Neringa
|
Parašytas: 03 Kv. 04,2010 9:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, Naglis klause taves, ka tu is tu Lego detaliu statai? Kad Editas statai, jau issiaiskinom Buckis tau! Mamai linkejimai! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Kv. 04,2010 10:42 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | o cia editai dar parasisiu zinai as kai kita diena atsikieliau anksti rite tada ir pabaigiau sukonstruoti visa visa skraidantce edita labai jau jokinga ir sustra isejo dabar danielius su juo skraido po kambari tai ritoj man teks viel is naujo konstruoti |
Domantai, kvatojausi iki ašarų Tu Fantastiškas. Vis tik pavyko sukonstruoti Skraidančią Editą (paslaptis )? JĖGA.
Iš tiesų, man buvo be galo GERA pagaliau tave apkabinti. Nors tu ir nejusi, pažadu kiekvieną vakarą tave stipriai stipriai apkabinti, kaip tuomet ligoninėje, ir palinkėti saldžių saldžių sapnų. Beje, ar žinai, kad Edita labai mėgsta ilgai ilgai pasaugoti Rugučiukų miegutį? Tai žinok saugau, visuomet. Man be galo gera būti Tavo Drauge... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 03 Pen. 05,2010 10:07 am Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,ačiū tau,kad net su skaudančiu kakliuku randi jėgų prisėsti prie kompiuterio ir parašyti.Stipriai stipriai spausiu kumštukus,kad visi skausmeliai praeitų.Ir kantriai saugosiu tavo sapnus,kad jie būtų patys linksmiausi.
|
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pen. 05,2010 11:34 am Rašyti temą: |
|
|
Neringa rašo: | Domantai, Naglis klause taves, ka tu is tu Lego detaliu statai? Kad Editas statai, jau issiaiskinom Buckis tau! Mamai linkejimai! |
nagli as viska statau is lego ir robotus ir masinas ir lektuvus jau nemazai turiu greitai ant spintos nebetilps |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pen. 05,2010 11:56 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | domantas rašo: | o cia editai dar parasisiu zinai as kai kita diena atsikieliau anksti rite tada ir pabaigiau sukonstruoti visa visa skraidantce edita labai jau jokinga ir sustra isejo dabar danielius su juo skraido po kambari tai ritoj man teks viel is naujo konstruoti |
Domantai, kvatojausi iki ašarų Tu Fantastiškas. Vis tik pavyko sukonstruoti Skraidančią Editą (paslaptis )? JĖGA.
Iš tiesų, man buvo be galo GERA pagaliau tave apkabinti. Nors tu ir nejusi, pažadu kiekvieną vakarą tave stipriai stipriai apkabinti, kaip tuomet ligoninėje, ir palinkėti saldžių saldžių sapnų. Beje, ar žinai, kad Edita labai mėgsta ilgai ilgai pasaugoti Rugučiukų miegutį? Tai žinok saugau, visuomet. Man be galo gera būti Tavo Drauge... |
aha paslaptis niekasnepatikietu kad gali buti ir tokia kaip as turiu skraidanti zinai as visada kai vaziuojiu i ligonine vezuosi ta laiveli kuri tu man senei davei ir kekviena diena vis paputciu kad niekur neustriktu ir kad greitai parplauktumem namo su mamyte tai dabar veziuosiuos ir ta skraidancia edita smagu ar ne dabar visada busi su manim ir nesvarbu kad ji biski tokia keista ir juokinga |
|
Atgal į viršų |
|
|
Neringa
|
Parašytas: 03 Pen. 05,2010 12:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Domantai, papasakojau Nagliui, kokiu tu gerybiu is kaladeliu padara Naglis klausia, kaip tu siandien jautiesi, ar neskauda siandien nugarytes? Ir siuncia tau linkejimus!
frtttkj;s'wlloee'e;luj2wlk2o2i2wjqquwqywywsuuwuywswuwhwejikjshsw > cia tau Naglis parase tau laiska taip, kaip moka. Mes dar kol kas taip graziai kaip tu nerasom Bet po truputi raideles mokomes. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|