Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 02 Sk. 28,2010 9:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sagne rašo:
Lina (šalia) rašo:
Kaip miela, Domantuk, kad vel pats mums parasei. Zinai, sugalvojau, mes nuo siol saugosim Tavo sapnelius, kad jokios baisybes i juos nelistu! Kas nori jungtis i Domanto sapnu saugojimo komanda???

ir aš, ir aš noriu būti Domanto sapnų saugotoja Very Happy

ir mane priimkit Smile as naktim daznai nemiegu,galesiu piktus sapnus vaikyt su sluota nuo taves,Domantuk Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Sk. 28,2010 9:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkime Domantuk susapnuoti labai stebuklingą sapnelį Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 02 Sk. 28,2010 11:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Exclamation Kokia nuoooostabi ideja Smile Ir as jungiuosi i sapnu saugojimo buri, miegok ramiai Domantuk. Tikiu kad mamyte ar taip ar taip budi prie taves ir saugo apkabinus Very Happy
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 02 Sk. 28,2010 11:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkim, kad geroji feja kas nakt atsiustu po nuostabu sapneli.Nors tu juos ir uzmirsi,bet vis vien prabusi issimiegojes ir geros nuotaikos.Gera nuotaikyte,tai tavo ligos priesas Smile
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Pir. 01,2010 6:22 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip Domantukas laikosi , ar padejo tos tetos sapnu, saugotojos Very Happy
Gal skausmeliai atlego Question .
Mes su Emiliuke , kaip jai skaudedavo kojeles , apsimesdavome, kad mes burtininkes . Very Happy As pusdavau , o ji su lazdele mojuodavo ir visokiu, burtazodziu, sakydavo . Very Happy Kartais tikrai padedavo Wink
Atgal į viršų
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 03 Pir. 01,2010 8:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, as irgi noriu buti tavo drauge...as turiu dvi dukrytes, kurios jau nebemazytes, bet jso taip graziai ir idomiai neraso kaip tu. As vis laukiu tavo pasakojimu, kaip tau sekasi. Kaip tos kojytes? Koks tavo megstamiausias zaisliukas?
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 4:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantukui geriausi linkejimai.Nenustojam apie jus galvoti Smile
Atgal į viršų
Neringa

Prisijungė: 2007 09 21

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 1:00 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, labas! Tik norejau pasakyti, kad taves pasiilgom su Nagliu labai! Nagliukas jau miega, bet as jam butinai perduosiu tavo "labas", kai is ryto atsikels.
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 8:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas visiem as sendien tik parvazevau is kauno sulasino man vaistukus o kakliukas visdar skauda uzdejo ligoninej kaskokia apikakle ir dabar turiu nesiuoti o kai dar apmauna ta liemene nugaritei prilaikiti tai jauciosi kaip koks arkliukas supanciuotas Very Happy
kaskas klause koks mano zaisliukas mekstamiausias tai kad man patinka tik zaidimai visokie ir lego Very Happy
o cia editai dar parasisiu Smile zinai as kai kita diena atsikieliau anksti rite tada ir pabaigiau sukonstruoti visa visa skraidantce edita Very Happy Very Happy Very Happy labai jau jokinga ir sustra isejo Very Happy dabar danielius su juo skraido po kambari tai ritoj man teks viel is naujo konstruoti Smile
Atgal į viršų
Neringa

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 9:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, Naglis klause taves, ka tu is tu Lego detaliu statai? Very Happy Kad Editas statai, jau issiaiskinom Laughing Buckis tau! Mamai linkejimai!
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 10:42 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

domantas rašo:
o cia editai dar parasisiu Smile zinai as kai kita diena atsikieliau anksti rite tada ir pabaigiau sukonstruoti visa visa skraidantce edita Very Happy Very Happy Very Happy labai jau jokinga ir sustra isejo Very Happy dabar danielius su juo skraido po kambari tai ritoj man teks viel is naujo konstruoti Smile

Domantai, kvatojausi iki ašarų Very Happy Tu – Fantastiškas. Vis tik pavyko sukonstruoti Skraidančią Editą (paslaptis Wink )? JĖGA.

Iš tiesų, man buvo be galo GERA pagaliau tave apkabinti. Nors tu ir nejusi, pažadu kiekvieną vakarą tave stipriai stipriai apkabinti, kaip tuomet ligoninėje, ir palinkėti saldžių saldžių sapnų. Beje, ar žinai, kad Edita labai mėgsta ilgai ilgai pasaugoti Rugučiukų miegutį? Tai žinok – saugau, visuomet. Man be galo gera būti Tavo Drauge... Wink
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 10:07 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,ačiū tau,kad net su skaudančiu kakliuku randi jėgų prisėsti prie kompiuterio ir parašyti.Stipriai stipriai spausiu kumštukus,kad visi skausmeliai praeitų.Ir kantriai saugosiu tavo sapnus,kad jie būtų patys linksmiausi.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 11:34 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Neringa rašo:
Domantai, Naglis klause taves, ka tu is tu Lego detaliu statai? Very Happy Kad Editas statai, jau issiaiskinom Laughing Buckis tau! Mamai linkejimai!

nagli as viska statau is lego ir robotus ir masinas ir lektuvus jau nemazai turiu greitai ant spintos nebetilps Very Happy
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 11:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:
domantas rašo:

Domantai, kvatojausi iki ašarų Very Happy Tu – Fantastiškas. Vis tik pavyko sukonstruoti Skraidančią Editą (paslaptis Wink )? JĖGA.

Iš tiesų, man buvo be galo GERA pagaliau tave apkabinti. Nors tu ir nejusi, pažadu kiekvieną vakarą tave stipriai stipriai apkabinti, kaip tuomet ligoninėje, ir palinkėti saldžių saldžių sapnų. Beje, ar žinai, kad Edita labai mėgsta ilgai ilgai pasaugoti Rugučiukų miegutį? Tai žinok – saugau, visuomet. Man be galo gera būti Tavo Drauge... Wink

aha paslaptis Very Happy niekasnepatikietu kad gali buti ir tokia kaip as turiu skraidanti Smile zinai as visada kai vaziuojiu i ligonine vezuosi ta laiveli kuri tu man senei davei ir kekviena diena vis paputciu kad niekur neustriktu ir kad greitai parplauktumem namo su mamyte tai dabar veziuosiuos ir ta skraidancia edita smagu ar ne dabar visada busi su manim Very Happy ir nesvarbu kad ji biski tokia keista ir juokinga Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Neringa

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 12:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Domantai, papasakojau Nagliui, kokiu tu gerybiu is kaladeliu padara Very Happy Naglis klausia, kaip tu siandien jautiesi, ar neskauda siandien nugarytes? Ir siuncia tau linkejimus! Very Happy

frtttkj;s'wlloee'e;luj2wlk2o2i2wjqquwqywywsuuwuywswuwhwejikjshsw Embarassed Embarassed Embarassed > cia tau Naglis parase tau laiska taip, kaip moka. Mes dar kol kas taip graziai kaip tu nerasom Smile Bet po truputi raideles mokomes.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 849

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume