Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 07 Št. 16,2011 5:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

taip man irgi patiko draugu salos nuotraukos Very Happy As tai gerai givenu. Nujeme man ta langete nuo kojos sake turiu stipriai mankstinti dabar
bet kaip galiu mankstinti jeigu man labai skauda kai lenkiu.O siaip tai as atostogauju Smile labai daznai vaziuoju i kaima ir ten bunu nes man ten patinka nes ateina mano draugai.O namuose tai irgi daug ka veikiu.Dabar tai as ka tik parejau is motociklu sventes bet labai neilgai buvau nes lyja lietus.Bet motociklu tai vistiek pasiziurejau ir dar po parka pasivaiksciojau.
O as dar Audronei noriu parasyti Laughing zinai as gavau vakar tavo siuntini labai ten visko daug prideta Very Happy Ir man labai viskas patiko.Ir danieliui irgi Smile o zinai kas jam labiausiai patiko tas puzlis su dinozaurais nes jis kraustosi is proto del dinozauru ir nedgi pats riaumoja kaip dinozauras ir mane dar erzina labai tas riaumojimas. O is kur tu zinojai kad man patinka gelezinis zmogus ka?Nes ten kur reikia piesti tai viskas su geleziniu zmogum.Zinai as turiu ir pati gelezini zmogu ir jo masina viena turiu ir filma turiu bet tik viena dali Smile Dabar man rods eisiu biski papiesti nes Danielius miega ir man netrugdys.O zinai as dar viena nuotrauka idesiu kur mes kartu su danielium statom puzli Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 07 Št. 16,2011 5:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oho,nieko sau delione,kiek ten detaliu yra ? Shocked Na jus saunoliai abu su broliu. Toki dideli darba padarete Laughing Cia Danielius tau padejo delioti,ar tu jam? Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 07 Sk. 17,2011 6:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, as dziaugiuosi, kad tau patiko dovanytes. Tik cia ne nuo manes vienos, o nuo moteru klubo "Alateja". Jeigu nori mus pamatyti nueik i www.alateja.us ir pamatysi. Visos moterys tau siuncia labu dienu ir smagios vasaros! Tikimes, kad tu iamzinsi viska naujame fotoaparate ir ikelsi daugiau nuotraukyciu cia. Ar jau ismokai juo naudotis? O del gelezinio zmogaus- tai as galiu tik pasakyti, kad as viska zinau! Ir labai nuosirdziai dziaugiuosi ir del taves, ir del broiuko, kad dabar turite nauju uzsiemimu!
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 07 Pir. 18,2011 3:54 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vau! Kokie jus panasus broliukai!Aciu uz nuotraukyte Laughing
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 07 Tr. 20,2011 12:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikrai pritariu Very Happy Du GUDROČIAI Very Happy
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 08 Pen. 05,2011 12:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Domantai!
Papasakok, kaip gyveni. Kaip leidi vasarą? Ką veiki? Gal kur išvažiavęs buvai?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Št. 06,2011 5:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Very Happy man sita vasara tai pati linksmiausia ir idomiausia na tiesiog pati geriausia.Taip buvau isvaziaves i juros svente viena diena.Pasivaiksciojom mes ten laivu parada paziurejom krepsinio kamuoli pripuciau dar tas Amberis man ranka paspaude bet Danieliu jis labai isgasdino Laughing . O sekmadieni is rito tai buvau kitoj sventej toi dainojamos poezijos sventej.Timohi ten visus turejo pazadinti bet kad ir taip visi buvo atsikele ir ant lauzo virtos koses pavalge.Bet tie timohei tai man atrodo tikri juokdariai bet labai linksmai dainuoja ir ant rankos man pasirase bet jau baveik baigia nusitrinti.O dar zinai du vakarus is eiles as buvau Karklei pas teta Asta va ten tai man labai patiko. Labai daug prie juros buvom ir daug ka veikem su ta mergaite Kotryna kur as susipazinau.ir sasliku daug prisivalgiau Very Happy Ir dar vakare ziurejom saulelidi o kol saule leidosi dar prie pat juros pasivaiksciojau ir akmenuku i vandeni primieciau Smile na labai smagu buvo.Ir nuotrauku labai daug turiu net negaliu isirinkti kokia ideti ir paroditi Very Happy

Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 08 Št. 06,2011 6:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saunuolis , Tu , Domantai . Labai grazu laiveli Tavo rankose matau . Gal parasysi , is kur jis ? Dziugu , jog Tau si vasarele tokia gera , aciu , kad jos ispudziais pasidalini su mumis . Linkejimai mamytei !
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Št. 06,2011 6:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rima rašo:
Saunuolis , Tu , Domantai . Labai grazu laiveli Tavo rankose matau . Gal parasysi , is kur jis ? Dziugu , jog Tau si vasarele tokia gera , aciu , kad jos ispudziais pasidalini su mumis . Linkejimai mamytei !

Laivelis tai is sventes is ten kur buvo susirinke dainojamos poezijos dainininkai Giruliuose prie juros Smile Aciu uz linkejimus mamyte sake Smile
Atgal į viršų
kregzdute

Prisijungė: 2011 04 23

PranešimasParašytas: 08 Sk. 07,2011 1:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas.Mano vardas Mykolas.As esu mazojo Linuko brolis.kadangi klausiau mama leido kartais naudotis kompiuteriu,tai ieskau nauju draugu.gal tu noretum su manim draugaut?nors as didesnis,bet tu tikrai daug geriau rasai Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
domantas

PranešimasParašytas: 08 Sk. 07,2011 3:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kregzdute rašo:
labas.Mano vardas Mykolas.As esu mazojo Linuko brolis.kadangi klausiau mama leido kartais naudotis kompiuteriu,tai ieskau nauju draugu.gal tu noretum su manim draugaut?nors as didesnis,bet tu tikrai daug geriau rasai Laughing

labas juk aisku as noriu su tavimi bendrauti.O tu turi skaipa nes as pavizdziui su Dominyku ir kitais savo draugais rasinejuosi per skaipa.O kiek tau metu?O ka labiausiai mieksti veikti tu?Zinai man tai biski blogai sekasi rasiti mokykloj nes klaidu darau.O as jau biski apie tave zinau nes mamyte man parode facebooke tavo nuotrauka ir dar sake kad ne lietuvoj gyveni.
Atgal į viršų
kregzdute

Prisijungė: 2011 04 23

PranešimasParašytas: 08 Sk. 07,2011 6:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas,drauge.mama sake padarys skype,nes neturim,tik facebook.oho,kiek tu daug zinai apie mane.man dabar 11 metu,megstu skaityt komikus apie doctor who. Razz .o tu rasai tai super,nes as tai nelabai moku rasyt lietuviskai,mama istaiso klaidas,nes sako,geda,toks vyras,o rasyt nemoki Wink .as gyvenu nuo 5 metu anglijoj.maciau turi mazesni broli.mane tai labai erzina mazesnes sese. Evil or Very Mad vis lenda i mano kambari.o linukas dabar labai nervuotas,mama vis ji labai priziuri.anksciau gyvenom su juo vienam kambari,o dabar jis miega su mama,tai as isejau i palepeje esanti maziuka kambari.ten tete sake ides langa,kai tures pinigu,tai galesiu i dangu nakti ziuret.o tu tikrai megsti gelezini zmogu?(iron man).tu labai protingas ir drasus
Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 08 Tr. 10,2011 7:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu jau toks didelis! Grazios nuotraukos, aciu, kad paisdalinai. Ka idomaus veiki? ar jau planuojat gimtadienio svente?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Kv. 11,2011 3:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Very Happy as buvau susirges truputeli labai skaudejo pilvas ir dar galva svaigo stiprei ir temperaturos turejau todel nebuvau prie kompiuterio bet dabar jau sveikas esu.Mykolai o tu dar neturi skaipo ka?O as tai irgi mekstu skaityti bet tokiu komiksu kaip tu tai neturiu tiktais turiu anekdotu knigeliu.Tai aisku kad man patinka gelezinis zmogus bet tas filmas tai biski pacioje pradzioje buvo baisus na kol padare ta gelezini zmogu o paskui tai idomus o tu irgi esi mates?O ta masina kur turiu gelezinio zmogaus tai irgi man patinka ji ten saudanti yra bet tas gelezinis zmogus turi ir daugiau masinu ir motociklu visokiu.O zinai kad mane tas brolis irgi labai erzina musasi ir musasi dar ismeto visus mano zaidimus sugriauna lego ir as turiu visas dienas rinkti.O tu vasara vaziuoji i kokia nors stovykla as tai vaziuosiu po savo gimtadienio nes greitai bus Laughing
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Kv. 11,2011 4:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audrone rašo:
Tu jau toks didelis! Grazios nuotraukos, aciu, kad paisdalinai. Ka idomaus veiki? ar jau planuojat gimtadienio svente?

dabar baveik nieko idomaus neveikiu nes sirgau biski zinai as jau isirinkau koki torta kepsiu pats per savo gimtadieni is Gustavo receptu knygos Smile
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 3449

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume