| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 07 Št. 16,2011 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
taip man irgi patiko draugu salos nuotraukos As tai gerai givenu. Nujeme man ta langete nuo kojos sake turiu stipriai mankstinti dabar
bet kaip galiu mankstinti jeigu man labai skauda kai lenkiu.O siaip tai as atostogauju labai daznai vaziuoju i kaima ir ten bunu nes man ten patinka nes ateina mano draugai.O namuose tai irgi daug ka veikiu.Dabar tai as ka tik parejau is motociklu sventes bet labai neilgai buvau nes lyja lietus.Bet motociklu tai vistiek pasiziurejau ir dar po parka pasivaiksciojau.
O as dar Audronei noriu parasyti zinai as gavau vakar tavo siuntini labai ten visko daug prideta Ir man labai viskas patiko.Ir danieliui irgi o zinai kas jam labiausiai patiko tas puzlis su dinozaurais nes jis kraustosi is proto del dinozauru ir nedgi pats riaumoja kaip dinozauras ir mane dar erzina labai tas riaumojimas. O is kur tu zinojai kad man patinka gelezinis zmogus ka?Nes ten kur reikia piesti tai viskas su geleziniu zmogum.Zinai as turiu ir pati gelezini zmogu ir jo masina viena turiu ir filma turiu bet tik viena dali Dabar man rods eisiu biski papiesti nes Danielius miega ir man netrugdys.O zinai as dar viena nuotrauka idesiu kur mes kartu su danielium statom puzli
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Št. 16,2011 5:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Oho,nieko sau delione,kiek ten detaliu yra ? Na jus saunoliai abu su broliu. Toki dideli darba padarete Cia Danielius tau padejo delioti,ar tu jam?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 07 Sk. 17,2011 6:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| Domantuk, as dziaugiuosi, kad tau patiko dovanytes. Tik cia ne nuo manes vienos, o nuo moteru klubo "Alateja". Jeigu nori mus pamatyti nueik i www.alateja.us ir pamatysi. Visos moterys tau siuncia labu dienu ir smagios vasaros! Tikimes, kad tu iamzinsi viska naujame fotoaparate ir ikelsi daugiau nuotraukyciu cia. Ar jau ismokai juo naudotis? O del gelezinio zmogaus- tai as galiu tik pasakyti, kad as viska zinau! Ir labai nuosirdziai dziaugiuosi ir del taves, ir del broiuko, kad dabar turite nauju uzsiemimu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 07 Pir. 18,2011 3:54 am Rašyti temą: |
|
|
Vau! Kokie jus panasus broliukai!Aciu uz nuotraukyte  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Tr. 20,2011 12:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai pritariu Du GUDROČIAI  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pen. 05,2011 12:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Domantai!
Papasakok, kaip gyveni. Kaip leidi vasarą? Ką veiki? Gal kur išvažiavęs buvai? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 08 Št. 06,2011 5:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas man sita vasara tai pati linksmiausia ir idomiausia na tiesiog pati geriausia.Taip buvau isvaziaves i juros svente viena diena.Pasivaiksciojom mes ten laivu parada paziurejom krepsinio kamuoli pripuciau dar tas Amberis man ranka paspaude bet Danieliu jis labai isgasdino . O sekmadieni is rito tai buvau kitoj sventej toi dainojamos poezijos sventej.Timohi ten visus turejo pazadinti bet kad ir taip visi buvo atsikele ir ant lauzo virtos koses pavalge.Bet tie timohei tai man atrodo tikri juokdariai bet labai linksmai dainuoja ir ant rankos man pasirase bet jau baveik baigia nusitrinti.O dar zinai du vakarus is eiles as buvau Karklei pas teta Asta va ten tai man labai patiko. Labai daug prie juros buvom ir daug ka veikem su ta mergaite Kotryna kur as susipazinau.ir sasliku daug prisivalgiau Ir dar vakare ziurejom saulelidi o kol saule leidosi dar prie pat juros pasivaiksciojau ir akmenuku i vandeni primieciau na labai smagu buvo.Ir nuotrauku labai daug turiu net negaliu isirinkti kokia ideti ir paroditi
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 08 Št. 06,2011 6:08 pm Rašyti temą: |
|
|
| Saunuolis , Tu , Domantai . Labai grazu laiveli Tavo rankose matau . Gal parasysi , is kur jis ? Dziugu , jog Tau si vasarele tokia gera , aciu , kad jos ispudziais pasidalini su mumis . Linkejimai mamytei ! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 08 Št. 06,2011 6:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| rima rašo: | | Saunuolis , Tu , Domantai . Labai grazu laiveli Tavo rankose matau . Gal parasysi , is kur jis ? Dziugu , jog Tau si vasarele tokia gera , aciu , kad jos ispudziais pasidalini su mumis . Linkejimai mamytei ! |
Laivelis tai is sventes is ten kur buvo susirinke dainojamos poezijos dainininkai Giruliuose prie juros Aciu uz linkejimus mamyte sake  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
kregzdute
Prisijungė: 2011 04 23 Pranešimai: 50 Miestas: milton keynes
|
Parašytas: 08 Sk. 07,2011 1:50 pm Rašyti temą: |
|
|
labas.Mano vardas Mykolas.As esu mazojo Linuko brolis.kadangi klausiau mama leido kartais naudotis kompiuteriu,tai ieskau nauju draugu.gal tu noretum su manim draugaut?nors as didesnis,bet tu tikrai daug geriau rasai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 08 Sk. 07,2011 3:35 pm Rašyti temą: |
|
|
| kregzdute rašo: | labas.Mano vardas Mykolas.As esu mazojo Linuko brolis.kadangi klausiau mama leido kartais naudotis kompiuteriu,tai ieskau nauju draugu.gal tu noretum su manim draugaut?nors as didesnis,bet tu tikrai daug geriau rasai  |
labas juk aisku as noriu su tavimi bendrauti.O tu turi skaipa nes as pavizdziui su Dominyku ir kitais savo draugais rasinejuosi per skaipa.O kiek tau metu?O ka labiausiai mieksti veikti tu?Zinai man tai biski blogai sekasi rasiti mokykloj nes klaidu darau.O as jau biski apie tave zinau nes mamyte man parode facebooke tavo nuotrauka ir dar sake kad ne lietuvoj gyveni. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
kregzdute
Prisijungė: 2011 04 23 Pranešimai: 50 Miestas: milton keynes
|
Parašytas: 08 Sk. 07,2011 6:48 pm Rašyti temą: |
|
|
labas,drauge.mama sake padarys skype,nes neturim,tik facebook.oho,kiek tu daug zinai apie mane.man dabar 11 metu,megstu skaityt komikus apie doctor who. .o tu rasai tai super,nes as tai nelabai moku rasyt lietuviskai,mama istaiso klaidas,nes sako,geda,toks vyras,o rasyt nemoki .as gyvenu nuo 5 metu anglijoj.maciau turi mazesni broli.mane tai labai erzina mazesnes sese. vis lenda i mano kambari.o linukas dabar labai nervuotas,mama vis ji labai priziuri.anksciau gyvenom su juo vienam kambari,o dabar jis miega su mama,tai as isejau i palepeje esanti maziuka kambari.ten tete sake ides langa,kai tures pinigu,tai galesiu i dangu nakti ziuret.o tu tikrai megsti gelezini zmogu?(iron man).tu labai protingas ir drasus
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 08 Tr. 10,2011 7:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tu jau toks didelis! Grazios nuotraukos, aciu, kad paisdalinai. Ka idomaus veiki? ar jau planuojat gimtadienio svente? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 08 Kv. 11,2011 3:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas as buvau susirges truputeli labai skaudejo pilvas ir dar galva svaigo stiprei ir temperaturos turejau todel nebuvau prie kompiuterio bet dabar jau sveikas esu.Mykolai o tu dar neturi skaipo ka?O as tai irgi mekstu skaityti bet tokiu komiksu kaip tu tai neturiu tiktais turiu anekdotu knigeliu.Tai aisku kad man patinka gelezinis zmogus bet tas filmas tai biski pacioje pradzioje buvo baisus na kol padare ta gelezini zmogu o paskui tai idomus o tu irgi esi mates?O ta masina kur turiu gelezinio zmogaus tai irgi man patinka ji ten saudanti yra bet tas gelezinis zmogus turi ir daugiau masinu ir motociklu visokiu.O zinai kad mane tas brolis irgi labai erzina musasi ir musasi dar ismeto visus mano zaidimus sugriauna lego ir as turiu visas dienas rinkti.O tu vasara vaziuoji i kokia nors stovykla as tai vaziuosiu po savo gimtadienio nes greitai bus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
domantas
|
Parašytas: 08 Kv. 11,2011 4:05 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | Tu jau toks didelis! Grazios nuotraukos, aciu, kad paisdalinai. Ka idomaus veiki? ar jau planuojat gimtadienio svente? |
dabar baveik nieko idomaus neveikiu nes sirgau biski zinai as jau isirinkau koki torta kepsiu pats per savo gimtadieni is Gustavo receptu knygos  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|