|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 08 Pen. 14,2009 12:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Jis irgi prarado dukra? Nesu girdėjusi šios dainos... bet jaučiu, kad didelis skaudulys sudėtas...
Ačiū Jurgita, pasidalintas skausmas visada sumažėja, būk tuo tikra... Atsimenu kaip tu netikėtai tą diena atsiradai šalia... kaip gera buvo sulaukti tavo apkabinimo... ačiū... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 08 Pen. 14,2009 12:28 pm Rašyti temą: |
|
|
ne, jis dukros neprarado. manau, kad tiesiog įdainavo kito autoriaus žodžius. o gal net ir visai kitam kontekste ta daina skamba. be galo graži ir jauki melodija. būtinai paklausyk bučkis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 08 Pen. 14,2009 1:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, aš irgi tiesiu ranką...Kad nors šiek tiek, nors kruopelyte lengviau...
Esu šalia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 08 Št. 15,2009 8:15 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tiesiog primenam , kad mes visada šalia...Kartais būna sunku , ką ir parašyti... Stipriai apkabiname... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pir. 17,2009 9:06 am Rašyti temą: |
|
|
Ingrida, Jurga ačiū už buvimą šalia, už tą jausmą, kuris sušildo širdį ir išdžiovina ašaras...
Lina, mieloji, ačiū už jaukią žinutę. Įtariu važiavai pro šalį... ar ne?
Ketvirtadienį planuoju būti Vilniuj  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Pir. 17,2009 2:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Ne, mieloji, į Kauną važiavau prieš du mėnesius Bet gal jau tuoj tuoj vėl keliausiu...
KADA ketvirtadienį?
bučkiukas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pir. 17,2009 2:51 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (šalia) rašo: | Ne, mieloji, į Kauną važiavau prieš du mėnesius Bet gal jau tuoj tuoj vėl keliausiu...
KADA ketvirtadienį?
bučkiukas |
Aš laaaaaaaaaaaaaaaaabai tavęs lauksiu, užsuk į Abromiškes mano žadėtas arbatos puodas garuoja ant stalo...
Ketvirtadieni beveik visą dieną būsiu kažkur Vilniuj turi pietų pertraukėlę?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 08 Antr. 18,2009 3:20 pm Rašyti temą: |
|
|
| Agne, ar jau po atostogu? Ar pavyko ka nors nupiesti? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Tr. 19,2009 7:26 am Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | Agne, ar jau po atostogu? Ar pavyko ka nors nupiesti? |
Taip, aš jau vėl darbe
Nupiešiau vieną piešinį prieš pat metines  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Tr. 19,2009 9:39 am Rašyti temą: |
|
|
Mieloji, susirašom ryt ryte Man pertraukėlė nuo 12 iki 12.45 Labai džiaugčiausi galėdama apkabinti, jei tik Tu turėsi galimybę tuo metu susimatyti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Tr. 19,2009 9:42 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas Agne
Rytine kava su Dominykos temele
Agnyt o kaip piesiat? As sumasciau jums viena pasiulyma, jeigu domintu duokit zinot - yra viena lavai stebuklinga vieta, kur viena stebuklinga mokytoja moko kinieciu piesimo meno paslapciu. Visada apie jus pagalvoju ten eidama Parasykit man musu.namai@gmail.com , jeigu turetumet upo prisijungt
Ateina ruduo, nuo kitos savaites "dickis" keliaus darzelin, o mazoji liks dar bujot namie Rudens visada laukiu kazkodel  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Tr. 19,2009 10:42 am Rašyti temą: |
|
|
| Lina (šalia) rašo: | Mieloji, susirašom ryt ryte Man pertraukėlė nuo 12 iki 12.45 Labai džiaugčiausi galėdama apkabinti, jei tik Tu turėsi galimybę tuo metu susimatyti  |
Ui kaip faina būtų susitikti
Tik sakyk kur, kada jau žinau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Tr. 19,2009 12:33 pm Rašyti temą: |
|
|
| aaggnnee rašo: | Labas rytas Agne
Rytine kava su Dominykos temele
Agnyt o kaip piesiat? As sumasciau jums viena pasiulyma, jeigu domintu duokit zinot - yra viena lavai stebuklinga vieta, kur viena stebuklinga mokytoja moko kinieciu piesimo meno paslapciu. Visada apie jus pagalvoju ten eidama Parasykit man musu.namai@gmail.com , jeigu turetumet upo prisijungt
Ateina ruduo, nuo kitos savaites "dickis" keliaus darzelin, o mazoji liks dar bujot namie Rudens visada laukiu kazkodel  |
Aš piešiau su aliejiniais dažais ant tokio kaip pagrindo paveikslui. Būtų įdomu išbandyti jūsų pasiūlymą dabar aš kaip niekad atvira naujovėms  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 08 Kv. 20,2009 6:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki gyvi, senai bebuvau užsukus, galvoju reikia ir man pasisveikinti Žiūriu niekas nestovi vietoj, vis judat po truputėlį.. Šaunu, kad jus, Agne, žavi visokios naujovės, gyvenimas mums tam ir duotas, kad išbandytume kuo daugiau ir plačiau Beje gal su mumis kada pasidalinsit savo kūryba? Tikiu, kad tokio šilto žmogučio darbai turėtų būti fantastiški ir sušildyti šią temelę  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Kv. 20,2009 9:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikučiai,
pasidalinsiu su jumis savo nutikimu. Šovė man vakar mintis į galvą pasivažinėti dviračiu, bet ne šiaip, o su savo šuniu Alfa. Taigi pasikinkiau ristūną, pavadėlį užmoviau ant dviračio rankenos ir, nepaisydama vyro perspėjimų, išvažiavau. Taip smagiai važiuoju, šuo tempia, aš dar pamyniau pėdalus, kad palenktyniautume ir... staiga šuo kažką užuodė ir sustojo. Aš sustabdyti nespėjau... vairas šonu, aš per dviratį perskridus atsiguliau ant asfalto... laimė, kad automobilis iš paskos nevažiavo tuo metu, nes bučiau palindus po ratais. Šiandien juokauju: jeigu žmogaus kaulas baltas, tai aš jį mačiau
Tartum pats kipšas ant peties sėdėdamas mintį man pakišo pasivažinėti su šuniu... Kaip tik šiuo metu skaitau Lewis "Kipšo laiškai" ir mąstau: turbut dėdė Paralius pagirtų Nelabuką už tokią pakuždėtą man mintį... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|