|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 07 Antr. 21,2009 7:58 am Rašyti temą: |
|
|
Ištiesų, kiek daug nuoširdžių žmonių atėjo į mūsų gyvenimą per Dominyką... sunku ir suskaičiuoti: iš Kauno, Vilniaus, Panevėžio, Šiaulių, mažesnių Lietuvos miestelių, Vokietijos ir net Japonijos bei Čikagos... Jūs visi užpildot nusivylimo išgraužtą tuštumą dalindami savo šilumą, supratimą, žodį, apkabinimą ir meilę...
Šypsausi... negi Dievas susimokė su Dominyka...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 21,2009 9:36 am Rašyti temą: |
|
|
Agne jusu zodziai net ryta paverte sviesesniu, nors uz lango griausmingai apsiniaukes dangus ir kesinasi kazkas lyti Keista siemet vasara, tai karsta, tai salta, lietus. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 22,2009 9:09 am Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: |
Šypsausi... negi Dievas susimokė su Dominyka...  |
Tavo šypsena sušildė ir manąjį rytą... _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 07 Tr. 22,2009 10:03 am Rašyti temą: |
|
|
Nesuvokiamai didžiules gyvenimo pamokas dalini mums, Agne.
Ačiū...Kad esi...
Saulės tavo širdžiai.Kad apšviestų liūdesį ir šviesoje jis taptų lengvesnis.......... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 22,2009 10:11 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip smagu kartu šypsotis
AČIŪ, kad JŪS esat  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Kv. 30,2009 8:28 am Rašyti temą: |
|
|
Jau įpročiu tapo dieną pradėti su "Rugute" perskaitau naujas žinutes, kaip kas gyvena, linksmai atostogauja ar kovoja. Kartais po kelis kartus Dominykos temelėj skaitau jūsų žodžius su kavos puodeliu ir pasiryžtu naujai dienai... Kodėl pasiryžtu? Ogi todėl, kad naktį lengviau, nes sapnuose galiu sutikti Dominyką, o dieną... mintys... kartais nuo jų reikia bėgti, kad neužvaldytų...
Dar vakar mąsčiau, kad reiktų paprašyti Dominykos, kad ateitų pas mane per sapną, nes labai jau pasiilgau, seniau mačiau... O šįryt prabudau, dar su tokiu gyvu jos vaizdu ir skambančiais žodžiais: "aš tave myliu"... ir kaip galima norėti pabusti iš tokių sapnų?... bandau atgaminti sapno detales, bet sunku... o rodos ką tik su ja buvau, nešiojau, kalbėjau... taip norisi užmigti ir... nepabusti, kokia palaima turėtų būti ten... aš tuo net neabejoju, bet... šiandien reikia pasiryžti dar vienai dienai... tik nesigąsdinkit, dar vienai, nes gyvenu čia ir dabar, taip, kaip išmokė mane Dominyka  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 30,2009 3:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Jau įpročiu tapo pradėti dieną su kavos puoduku ir "Rugutės" forumu... Šiandien ją pradėjau nuo Dominykos temos
Mieloji, dalinkis dažniau sapnais ir jausmais. Tikiu, kad tavo išsakomi realūs jausmai palaiko ir padrąsina visus (ir tyliuosius forumo skaitytojus) ...lengviau pasiryžti dar vienai dienai... Čia ir Dabar...
Iki rytojaus ryto. Ir Ačiū už šio ryto žinutę  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Pen. 31,2009 9:00 am Rašyti temą: |
|
|
Edituk, po tavo žinutės dabar kas rytą rašysiu jei sutarsim, kad nesikalbėsiu pati su savim , nes kažkaip nejauku ir neįdomu Taip kad rašykit ir jūs, mielieji, savo mintis drąsiai, gal taip naujai dienai ne tik pasiryšim, bet ir ją pamilsim...
Taigi, kavos puodelis jau rankoj, gurkšnoju ir bandau sugaudyti šio ryto mintis galva visiškai tuščia gal jūs man padėsit?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pen. 31,2009 10:26 am Rašyti temą: |
|
|
Oi, Mieloji, aš šiandien, kaip ir vakar, prasta pašnekovė Niekaip negaliu įvertinti mano galva visiškai tuščia ar sklidina minčių, net nebepajėgiu jų išgryninti
Bet esmė, ne čia Esmė, kad šiuo metu gerdama rytinę kavą, barškinu klaviatūrą ir plačiai šypsausi Ačiū, Tau, už tai.
Ir vis tik gal kažkas mums pagelbės, pvz. parašys gražią mintį ar šiaip ką nors Juk gera susikurti erdvę rytinei šypsenai  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 07 Pen. 31,2009 11:11 am Rašyti temą: |
|
|
Kažin ar aš pagelbėsiu, bet pabandykim...
Pakalbėkim apie RYTOJ. Kas tai? Ogi, diena, kuri realiai niekada neateina...Netikite???
Belaukdami RYTOJAUS, mes kasryt pasitinkam tą patį ŠIANDIEN...
Taigi,kaip supratote, kadangi tas "RYTOJ" niekada neateina, siūlau perkelti savo liūdesį, nerimą ar dar kažką panašaus į tą RYTOJŲ.........
O ŠIANDIEN, ČIA ir DABAR dalytis šypsenomis,rasti kuo džiaugtis ir mylėti šią dieną.
P.S. Lauke tokia gaiva, nes ką tik nulijo, tai pas mus Panevėžy baisiai skaniai kvepia tas ŠIANDIEN!!!
Va taip  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Št. 01,2009 9:11 am Rašyti temą: |
|
|
Edita, čia nereikia būti geru pašnekovu, čia reikia tiesiog... būti... šalia... juk žinai
Ingrida, idomią mintį tu čia iškėlei man patiko Žinai, pamenu, kokius žodžius vyras man vis kartodavo kai būdavo be proto sunku - "viskas bus gerai, kartodama tu tik įsiklausyk į šiuos žodžius, viskas bus gerai... kaip bebūtų..." Pradžioje jie padėdavo, kai tikėjimo ir vilties buvo daug, po to erzino... bet tik iš jo lūpų su apkabinimu galėjau priimti šiuos žodžus...
Yra parašyta: "Dievą mylintiems viskas išeina į gera", bet kol kas mano širdy vyksta mūšis dėl šių žodžių teisumo... mūšis tarp tikėjimo ir patirties... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Pir. 03,2009 7:32 am Rašyti temą: |
|
|
tikrai labai pasiilgau... Labas rytas! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Pir. 03,2009 8:08 am Rašyti temą: |
|
|
Lina (šalia) rašo: | tikrai labai pasiilgau... Labas rytas! |
Aš irgi labai pasiilgau kada atvažiuosi?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 08 Tr. 05,2009 6:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Linkėjimai Agnei iš Kauno
nuo mažos mergaitės Emilijos ir jos mamytės  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 08 Kv. 06,2009 7:53 am Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | Linkėjimai Agnei iš Kauno
nuo mažos mergaitės Emilijos ir jos mamytės  |
Ačiū mergytės, labai smagu sulaukti Emiliukės linkėjimų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|