|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 11 Antr. 18,2008 8:04 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | | Kaip del atostogu? gal pas mus? |
Jūs nepakartojama aš nenustoju šypsotis ačiū, bet gal pradžiai jūs pas mus
Iš tiesų tai kelionės labai gera reabilitacija, sakiau kaip receptą pasiūlysiu angelelių tevelių susitikime nes nauji įspūdžiai priverčia pamatyti daug nuostabių dalykų šiame pasaulyje... mes buvom iškeliavę į piligriminę kelionę į Romą ir tikrai ta savaitė buvo ypatinga, tiesiog išplėšė mus iš mūsų liūdno gyvenimo... tik bėda, kad grįžti reikia... atrodo jei gyventum kitur, gal ir mintys taip nekankintų... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 11 Tr. 19,2008 5:59 am Rašyti temą: |
|
|
Tikrai gera ideja visiems teveliams- Kaledu proga nuvaziuokit kur nors visi kartu, kur silciau, ar kur saules daugiau....
Agne, o jei sugalvosite siapus Atlanto (vizu gi nebereikia), visada lauksim. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Tr. 19,2008 9:29 am Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | Tikrai gera ideja visiems teveliams- Kaledu proga nuvaziuokit kur nors visi kartu, kur silciau, ar kur saules daugiau....
Agne, o jei sugalvosite siapus Atlanto (vizu gi nebereikia), visada lauksim. |
Jūs neįtikėtina negaliu nustoti šypsotis nes jūsų rūpestis neleidžia nukabinti nosies ir nusileisti lūpų kampučiams žemyn ačiū už pakvietimą, gal būt kada nors... , bet pirmiausia jūs atvažiuokit pas mus į Abromiškes sutarta? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 11 Tr. 19,2008 4:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu uz kvietima. Kai lankysimes Lietuvoje, si kvietima butinia prisiminsiu. O jus mano laikykite giliai sirdyje, galvoje, pinigineje, uzrasu knyguteje ir ant veidrodzio!
O taip pat ant veidrodzio pasikabinkit sypsenele, o paziurejus i ja, nusikopijuokit (copy and paste) ir ant savo veidelio uzsidekite.
Mes dabar intensyviai ruosiames musu klubo 3iajam gimtadieniui, kuris bus si sestadieni. Apie mus galite paskaityti www.alateja.us
Spekit -kuri as?
O siaip problemu ir mums netruksta, bet is jusu semiuos stiprybes, ir kai pagalvoju, kad man sunku - susigestu, prisiminus jus...
O kaip darbe? Ar draugiskas kolektyvas, ka organizuojate, ka veikiate? Ar patinka jums jusu darbas? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Tr. 19,2008 7:22 pm Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | Aciu uz kvietima. Kai lankysimes Lietuvoje, si kvietima butinia prisiminsiu. O jus mano laikykite giliai sirdyje, galvoje, pinigineje, uzrasu knyguteje ir ant veidrodzio!
O taip pat ant veidrodzio pasikabinkit sypsenele, o paziurejus i ja, nusikopijuokit (copy and paste) ir ant savo veidelio uzsidekite.
Mes dabar intensyviai ruosiames musu klubo 3iajam gimtadieniui, kuris bus si sestadieni. Apie mus galite paskaityti www.alateja.us
Spekit -kuri as?
O siaip problemu ir mums netruksta, bet is jusu semiuos stiprybes, ir kai pagalvoju, kad man sunku - susigestu, prisiminus jus...
O kaip darbe? Ar draugiskas kolektyvas, ka organizuojate, ka veikiate? Ar patinka jums jusu darbas? |
Perskaiciau visa Jusu klubo tiklapi - sauniai darbuojates ir "Rugute" populiarinat bei remiat ir dristu speti - jus toje nuotraukoje pirma is desines... pataisykit jei klystu
O mano darbas idomus ir nenuobodus, juk ar gali buti nuobodu su vaikais ko jie tik neprikrecia svarbiausia darbe, kad galiu igyvendinti savo idejas - projektus, kurybiskumui pasireiksti cia vietos per akis o jei tai dar ir vaikams teikia dziaugsma, tuomet ir prasme atsiranda
kokios gi jus kamuoja bedos? jei norit - parasykit man el.pastu agnenator@gmail.com tuomet galesi artimiau bendrauti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 11 Tr. 19,2008 7:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Atspejot! (pirmame puslapyje) Gausit priza!
Butinai parasysiu Agne... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Pen. 21,2008 9:36 am Rašyti temą: |
|
|
| Audrone rašo: | Atspejot! (pirmame puslapyje) Gausit priza!
Butinai parasysiu Agne... |
o as labai lauksiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 11 Tr. 26,2008 6:36 am Rašyti temą: |
|
|
| Girdejau, kad daug sniegelio priverte! Tad tegu balta -angelu spalva - buna geros nuotaikos pradzia. Praejo musu vakarelis, dabar svesime Padekos diena...Jau rasiu minute ir jums parasyti... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 12 Pen. 12,2008 6:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Gero jums savaitgalio, ramaus ir jautraus pasibuvimo sekmadieni!
Kad pirmadienis butu kitoks! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Pir. 15,2008 10:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika, Agne, kaip jūs gyvuojate? _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 12 Antr. 16,2008 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
| diva rašo: | | Sveika, Agne, kaip jūs gyvuojate? |
Ačiū už rūpestį
Štai praėjo 5 mėnesiai... vis dar skaičiuoju laiką kai jos nebėra šalia... kam? - nežinau... net neįsivaizduoju... kartais "užplaukia" mintis - o gal Dominyka buvo sapnas... tuomet norisi užmigti... ilgesys niekur nedingo, skausmas taip pat... aš vis dar jos nepaleidžiu... kai kiti kalba apie savo vaikus, aš irgi įsiterpiu sakydama: "o mano Dominyka darydavo ar sakydavo taip..."
Perskaičiau C.S. Lewis "Kančios problema". Kai kurias vietas paryškinau ir vis perskaitau dar ir dar karta... stengiuosi suprasti, suvokti, įsisąmoninti ir... patikėti...
Štai viena iš daugelio minčių, ties kuria sustoju ir vis iš naujo skaitau:
"Dievas ketina mums duoti tai, ko mums reikia, o ne tai, ko šiuo metu įsivaizduojame norį. Ir vėl mus sutrikdo nepakeliama dovana - per didelė, ne per maža meilė." |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
diva
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Kv. 18,2008 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, kad daliniesi savo gyvenimu su mumis... apkabinu tave stipriai stipriai. _________________ Meilė niekada nesibaigia... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 12 Št. 20,2008 9:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, labas! Buvau "pametusi" jusu tema, radau pagaliau
Siunciam su Nagliu jums didelius linkejimus, mylim, siltai apkabinam ir linkim ramiu sventu Kaledu. Buckis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Pir. 22,2008 10:02 am Rašyti temą: |
|
|
Miela Agne, pasidalinkite ir daugiau, ka perskaitete, kas istrigo, kartais jusu parasytos citatos pagelbeja ir mums...
Ramiu svenciu Jums, bukit tikra, kad maldos uz Dominyka bus sakomos ne vien jusu sirdyje. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 12 Pir. 22,2008 5:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Sv.Kaledu ryta ir visus ateinancius metus - daug daug Meiles is virsaus, is zvaigzdziu, is seimos ir artimuju, is draugu ir nepazistamu. Juk Meile viska iveikia, viska pasiekia ir viska nugali,. Meile suteikia, parodo ir veda, Meile tai Kaledu zvaidzde, kuria norime pasiekti ir kitiems dovanoti
Tad daug ryskiu Kalediniu zvaigzdziu!
Per zvaigzdes ir su isejusiais pabusite...ir mes jus uz ranku palaikysime! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|