Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Dominyka
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 79, 80, 81  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:22 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Visa laika norejau suzinoti kiek kapitonui Mantvydui metu...jeigu ne paslaptis....
Shocked
Ir dar noriu suzinoti kaip savaitgali praleisite....
Tikiuosi, kad saule svies per visa dangu ir dailininkai spalvins ne tik lapus, bet ir pabarstys sviesesniu spalvu angeliuku mamytems ir teveliams....
Gero savaitgalio visai palaikymo komandai!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atspėkite iš 5 kartų: pirmoji raidė D, antra- E, paskutinė- I. Jei nepavyko atsoėti, tai aš trečioje klasėje. Mokintis aš pradėjau, būdamas 7 metų. mano gimtadienis buvo vasarą. Mantvydas. Razz
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Negaliu patiketi! Saunuolis tu, Mantvydai! Negaliu patiketi, kad tu toks jaunas, toks protingas ir toks supratingas. Zaviuosi tavim. Kuo geriausi linkejimai tau is uz Atlanto ir gero savaitgalio!
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū už palinkėjimus. Tik taip ir nepasakėte, kiek man metų Embarassed Argi metuose esmė, kita vertus. Norėjau pranešti, kad kuriu komiksą istorine tema iš JAV istorijos " Fortų užgrobimai. Amerikiečiai prieš anglus". antroje komikso dalyje yra 18 amžiaus siaubas- kulkosvaidinis rutulių įrenginys, varomas garais. Nusižiūrėjau jį iš laidos 'Mitų griovėjai". Linku ir Jums gero savaitgalio bei atsargumo, kad nesusirgtumėte. Jei neklystu, tai pas jus dabar diena? Mantvydas
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu neklysti, pas mus dabar 14:45 panktadieni po pietu... O tau 9!
Tai gal gali atsiusti mums tu komiksu paziureti, as turiu 2 dukras ir 21 sestoka lietuviskoj mokykloj, parodyciau jiems. Parasyk sidauga@sbcglobal.net.
Aciu!
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agne, tikiuosi nesupyksi, kad cia mes truputi pasisnekejom tavo laukelyje...Bet galvojau, gal ne visi ta kapitona pazista, tai ir kitiems bus idomu apie ji tiek faktu suzinoti. Labai idomus kapitonas. O kaip kitaip, jis gi visur suspeja, su visais rysi palaiko ir esu laiminga, kad pagaliau ir as su juo susipazinau.
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 9:57 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gaila, bet komiksų negaliu kurti kompiuteriu, aš piešiu ant popieriaus ir nemoku įdėti į kompiuterį. Nustebtumėte, nes ten žmonės nelabai gražūs. Mama juostarakonais vadina Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ir liepia žmones piešti gražiau. Bet ten amerikiečiai pukiai kaunasi. Visai kaip rugučiukai. Cool
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 10:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai tu man emaila atsiusk, o as tau adresa parasysiu, galesi mums pastu atsiusti, o tada gal mes pratesima sugalvosim ir tau atsiusim....Bus bendras porojektas. Laughing Kaip galvoji?
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 10:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Savo neturiu. Galiu pasakyti mamos, grytute@mail.ru . Aš telefonu nufotografuosiu opiešinius, į dėsiu į emeilą ir taip nusiųsiu. Tik kokybė prastoka.
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Pen. 03,2008 10:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jau parasiau.
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Sk. 05,2008 11:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas rytas Very Happy
Girdejau, gad buvo grazus spalvotas sauletas savaitgalis...Linkiu tokios pat grazios darbo savaites!
Atgal į viršų
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 10 Pir. 06,2008 8:19 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas rytas sakau jums ir Dominykutei
žvelgiančiai į mane iš kompiuterio ekrano
Atgal į viršų
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 10 Pir. 06,2008 6:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas vakaras Smile Aš turiu mintį dėl tų angeliukų tėvelių susitikimo.. Bet nežinau ar tai būtų įmanoma. Bet vis tiek išsakysiu,o po to jau barkit mane už mano įžūlumą Embarassed Pagalvojau, kad yra tokių tėvelių, kurie nesilanko forume, tik užsuka į puslapį, pažiūri ar yra naujienų ir viskas, tad gal būtų gerai naujienose įdėti skelbimą,kad organizuojamas toks susitikimas.. Galbūt tuomet atsilieptų ir daugiau Wink
Tai vat.. Kaip gyvenat, Agne? Linkėjimai Jums
Sagne

Prisijungė: 2008 05 12

PranešimasParašytas: 10 Antr. 07,2008 3:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki

Kalbėjau su Edita - forumo lankomumas daug didesnis nei naujienų, todėl temelę dar paliksim kokiam mėnesiui, o po to jau spręsim kaip toliau veikti.

Šiandien aš gyvenu neblogai, gal kad saulė išlindo... nors vakar buvo labai sunku... kaip kokia sadiste vėl ėmiau žiūrinėti Dominykos paskutinias nuotraukas, darytas telefonu Vokietijoj ir namie... ir taip suspaudė širdį, kaip replėm, galva svaigt, skaudėt pradėjo... bet... ačiū Dievui, kad yra draugai, kurie neleidžia liūdėti, nušluosto ašaras, apkabina ir prajuokina...
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 10 Antr. 07,2008 4:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dziaugiuosi, kad nuotaika geresne! Ir linkiu, kad tokia isliktu nors kelias dienas...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 79, 80, 81  Toliau
Puslapis 2881

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume