|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Visa laika norejau suzinoti kiek kapitonui Mantvydui metu...jeigu ne paslaptis....
Ir dar noriu suzinoti kaip savaitgali praleisite....
Tikiuosi, kad saule svies per visa dangu ir dailininkai spalvins ne tik lapus, bet ir pabarstys sviesesniu spalvu angeliuku mamytems ir teveliams....
Gero savaitgalio visai palaikymo komandai! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Atspėkite iš 5 kartų: pirmoji raidė D, antra- E, paskutinė- I. Jei nepavyko atsoėti, tai aš trečioje klasėje. Mokintis aš pradėjau, būdamas 7 metų. mano gimtadienis buvo vasarą. Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:32 pm Rašyti temą: |
|
|
| Negaliu patiketi! Saunuolis tu, Mantvydai! Negaliu patiketi, kad tu toks jaunas, toks protingas ir toks supratingas. Zaviuosi tavim. Kuo geriausi linkejimai tau is uz Atlanto ir gero savaitgalio! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū už palinkėjimus. Tik taip ir nepasakėte, kiek man metų Argi metuose esmė, kita vertus. Norėjau pranešti, kad kuriu komiksą istorine tema iš JAV istorijos " Fortų užgrobimai. Amerikiečiai prieš anglus". antroje komikso dalyje yra 18 amžiaus siaubas- kulkosvaidinis rutulių įrenginys, varomas garais. Nusižiūrėjau jį iš laidos 'Mitų griovėjai". Linku ir Jums gero savaitgalio bei atsargumo, kad nesusirgtumėte. Jei neklystu, tai pas jus dabar diena? Mantvydas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu neklysti, pas mus dabar 14:45 panktadieni po pietu... O tau 9!
Tai gal gali atsiusti mums tu komiksu paziureti, as turiu 2 dukras ir 21 sestoka lietuviskoj mokykloj, parodyciau jiems. Parasyk sidauga@sbcglobal.net.
Aciu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| Agne, tikiuosi nesupyksi, kad cia mes truputi pasisnekejom tavo laukelyje...Bet galvojau, gal ne visi ta kapitona pazista, tai ir kitiems bus idomu apie ji tiek faktu suzinoti. Labai idomus kapitonas. O kaip kitaip, jis gi visur suspeja, su visais rysi palaiko ir esu laiminga, kad pagaliau ir as su juo susipazinau. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Gaila, bet komiksų negaliu kurti kompiuteriu, aš piešiu ant popieriaus ir nemoku įdėti į kompiuterį. Nustebtumėte, nes ten žmonės nelabai gražūs. Mama juostarakonais vadina ir liepia žmones piešti gražiau. Bet ten amerikiečiai pukiai kaunasi. Visai kaip rugučiukai.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai tu man emaila atsiusk, o as tau adresa parasysiu, galesi mums pastu atsiusti, o tada gal mes pratesima sugalvosim ir tau atsiusim....Bus bendras porojektas. Kaip galvoji? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 10:05 pm Rašyti temą: |
|
|
| Savo neturiu. Galiu pasakyti mamos, grytute@mail.ru . Aš telefonu nufotografuosiu opiešinius, į dėsiu į emeilą ir taip nusiųsiu. Tik kokybė prastoka. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Pen. 03,2008 10:14 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jau parasiau. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Sk. 05,2008 11:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas
Girdejau, gad buvo grazus spalvotas sauletas savaitgalis...Linkiu tokios pat grazios darbo savaites! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 8:19 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas sakau jums ir Dominykutei
žvelgiančiai į mane iš kompiuterio ekrano  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 10 Pir. 06,2008 6:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras Aš turiu mintį dėl tų angeliukų tėvelių susitikimo.. Bet nežinau ar tai būtų įmanoma. Bet vis tiek išsakysiu,o po to jau barkit mane už mano įžūlumą Pagalvojau, kad yra tokių tėvelių, kurie nesilanko forume, tik užsuka į puslapį, pažiūri ar yra naujienų ir viskas, tad gal būtų gerai naujienose įdėti skelbimą,kad organizuojamas toks susitikimas.. Galbūt tuomet atsilieptų ir daugiau
Tai vat.. Kaip gyvenat, Agne? Linkėjimai Jums  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 10 Antr. 07,2008 3:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki
Kalbėjau su Edita - forumo lankomumas daug didesnis nei naujienų, todėl temelę dar paliksim kokiam mėnesiui, o po to jau spręsim kaip toliau veikti.
Šiandien aš gyvenu neblogai, gal kad saulė išlindo... nors vakar buvo labai sunku... kaip kokia sadiste vėl ėmiau žiūrinėti Dominykos paskutinias nuotraukas, darytas telefonu Vokietijoj ir namie... ir taip suspaudė širdį, kaip replėm, galva svaigt, skaudėt pradėjo... bet... ačiū Dievui, kad yra draugai, kurie neleidžia liūdėti, nušluosto ašaras, apkabina ir prajuokina...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 10 Antr. 07,2008 4:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Dziaugiuosi, kad nuotaika geresne! Ir linkiu, kad tokia isliktu nors kelias dienas... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|