|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Grevelda
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 90
|
Parašytas: 07 Pir. 14,2008 11:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Ramybės. Bučkis zuikiukui.
Mintyse su Jumis. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 3:22 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip noriu tiketi, kad siuo metu jus abi su Dominykute ramiai miegat... Buciukai jusu sapneliams, laikau uz rankyciu su didele didele meile. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:10 am Rašyti temą: |
|
|
labas, Agnule,
pamenu ir as tuos kun.Rubsio zodzius Judvieju situacijoje jie kaip niekad tikrai suskamba. mintimis kasdien laikau Jus uz ranku, kad ir kur atostogauciau, vis lendu i siuos Jusu namucius isgirst nors kokiu ziniu.
atidziai perskaiciau mintis apie zodzius, kuriu nereikia sakyti. vos ne visus juos buciau norejusi pasakyti stai ka reiskia netureti tokios patirties. bet dabar kuriozas - neturiu zodziu, kuriais galeciau rasyti visus abi su Edita paemet juokauju buckis mergytems ir spaudziu ranka teciui. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:25 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas,
As irgi beveik visus tuos zodzius norejau sakyti. Nieko nesakysiu, tik laikau uz rankyciu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:47 am Rašyti temą: |
|
|
Sagne rašo: | Man sako, kodėl tu neleidi išeiti... bet kad aš pati nepajaučiu kaip prie jos prišoku ir kažka darau, negaliu stovėti ir žiūrėti kai ji negali įkvėpti... |
Mieloji mano, stipriai apkabinu ir editiškai rašau: kai ateis TA diena, tu prišokusi kažką darysi, jungsi deguonies aparatą, kratysi, bet... įkvėpimo jau nebeišgirsi. Dabar yra ne TA diena ir ,mano manymu, būtų žiauru stovėti ir nieko daryti...
Galiu net atspėti, kokį kitą sakinį tars tie, kurie tau dabar taria "kodėl tu neleidi išeiti"... ogi... "viskas baigėsi, dabar gyvenk sau ir dėl savęs, nesigręžiodama atgal".
Myliu... žiauriai... ir atleisk, kad para neturi 36 valandų. Apkabinu... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 10:14 am Rašyti temą: |
|
|
stiprybes ir ramybes .Stipriai apkabinam. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 6:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Mes be žodžių jus apkabiname... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
andželika
Prisijungė: 2006 07 15 Pranešimai: 15 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:07 pm Rašyti temą: |
|
|
laikau už rankų...stipriai atipriai... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Debesėlis
Prisijungė: 2008 07 10 Pranešimai: 11
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Mes irgi nors mintimis, nors internetu, bandom padėti laikytis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Debesėlis
Prisijungė: 2008 07 10 Pranešimai: 11
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 8:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Ramaus vakaro! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 07 Antr. 15,2008 10:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, labas! Skaiciau tavo zinute musu "lape", bet va cia ilindau, tai cia ir parasysiu =) Mes su zuikiu namuose, susikapsejom chemija, pasidarem kraujuko tyrimus ir pardundejom su visa manta atgal Kaip jus laikotes, jau perskaiciau. Mano zuikis kuri laika po musu operacijos ir turejo kvepavimo sutrikimu (vadinamos apnejos), irgi puldinedavau su deguonies kauke. Net ir nakciai palikdavau salia jo kaukyte su siek tiek atsuktu deguonimi. Todel tikrai elgiesi taip, kaip reikia. Juk kai norim valgyt, gaunam maisto, kai truksta deguonies, jos reikia duoti.
Anksciau rasei apie sauskelnes. Ar zinai, kad esant sunkiai negaliai (pas mus sunki negalia ir slauga, nezinau, ar tai tinka sunkiai negaliai ir prieziurai), kas menesi seimos gydytoja gali israsyti (kompensuojamu vaistu knygeleje) po 30 vnt. sauskelniu arba tiek pat pakloteliu? Gali net ir keliems menesiams israsyti. Tiksliai zinau, kad galima imtis Pampers sauskelnes ir gerus paklotelius, pvz., AbriSoft. Gydytojai turi katalogus, kuriuose nurodyta, kokias priemones galima gauti. Tai va, tiek is praktines puses Silti linkejimai visai jusu seimynai! Buckis! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 07 Tr. 16,2008 8:38 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas Kaip laikotės, mergaitės? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 07 Tr. 16,2008 4:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki mielieji,
viskas.... jau baigiasi.... šiandien jau lūpos buvo violetinės, mačiau kaip mano vaikas gaudo oro gurkšnį ir negali įkvėpti, bet šį kartą dar "atkratėm"... deguonies greitai davėm ir vėl pamažu atsigavo... bet kai išjungiam deguonies aparatą, po kiek laiko lūpytės balsta, tada aplink lupas mėlynuoti ima ir galiausiai pačios lūpos mėlsta... štai man ir atsakymas, kaip miršta vaikai... - pamažu, lėtai, ramiai...
šiandien atgavom ją 3 kartą... nebedaug jau liko, visai nedaug... tik va suknelės dar neturiu, ir bateliu.... dabar jau galiu pirkti, tik išeiti negaliu... bet neesmė, tam laiko bus...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 16,2008 4:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: |
Myliu... žiauriai... ir atleisk, kad para neturi 36 valandų. Apkabinu... |
vat už tą atleisk - įkrėsiu kaip reikalas kai susitiksim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 07 Tr. 16,2008 4:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Mielieji, ačių už šiltus žuožius, apkabinimus... man jie tokie svarbūs... patikėkit... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|