|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pen. 26,2007 10:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražina rašo: | Jei kariuomenėn stos Linas, jis bus trimitininkas |
Kaip suprantu, tai yra labai svarbios pareigos. Todėl imu šitą darbą!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 1:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražina rašo: | Skiriu tave jūrų pajėgų vade ir prašau Rugutės, kad tave laikytų vienu svarbiausių karių vadų. Aš būsiu sausumos pajėgų vadu. Laimėsim su šūkiu'vaikas sveikas, o priešai žuvę".Skaiste, į savo laivyną įjunk visus kovojančių laiveliu kapitonus. Aš ir tu kaip vadai sveikiname svarbiausius kapitonus, dėl kurių ir kovojame. Jų vardai- kapitonas Renius, kapitonas Naglis, kapitonas Paulius, kapitonė Liepa, kapitonas Lukas, kapitonė Lina, ir visi kiti kapitonai ir kapitonės, kovojantys prieš savo ligas. Pagrindinio laivo- flagmano vėliavininkė yra Edita.Jei kariuomenėn stos Linas, jis bus trimitininkas. kiti bus būgnininkai. Mūsų kariuomenė- nenugalima. Vadas Mantvydas.  |
Kaskart su plačia šypsena ir nuostaba veide skaitau Didžiojo Vado, Kariūno Mantvydo sprendimus, tikslų, išsamų aprašymą, kaip įveikti priešą. Mūsų Vadas, net pats sirgdamas nesiliauja vadovauti kariuomenei. Vade, gal aš galėčiau vadovauti dangiškai kariuomenei. Ir su jūrų laivyno vade Skaiste sudaryti komandą. O Jūs, Vade, pailsėtumėt. Jums reikia jėgų kovoti su savu priešu. O kai pasveiksite prisijungsite prie mūsų. Kaip ir Linas imasi trimitininko pareigų, taip ir aš sakau: Ačiū, už pasitikėjimą. Pažadu su beribe atsakomybe nešti pagrindinio laivo- flagmano vėliavą.
Mylim tave, nuostabusis mūsų Vade. Sveik. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
Prisijungė: 2007 09 08 Pranešimai: 67 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 7:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Pareigas priimu,visomis pajėgomis kovosiu už vaikų sveikatą ir žinoma mes laimėsim su šūkiu ,vaikas sveikas ,o priešai žuvę' beje manau kad laivą pasistatysiu iš lego kaladžiu jų labai daug turiu ir patranakas viską pasiistatysiu ir kada gal kokią nuotrauką įkelsiu sutinku su Edita , Vade tau irgi kartais reikia paiilsėti mes kaip nors susitvarkysim. taipogi nesijaudink priimu užduotis ir vykdysiu jas nuoširdžiausiai tikrai nebus persunku ir beabejo darysiu tai slapčia nes jei priešai sužinos mes nebegalėsime testi savo sudaryto plano o dabar šiek tiek pats pasisaugok sutariam? Sveik didysis vade. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 8:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas- Skaiste, priimu tavo priesaiką. Bet nesiilsėsiu. Nes kas tada bus su vaikais? Linutė dar kosėja, Pauliaus kojoje žaizda, labai serga Renius. Ar kitus vardint? Vien laivynas ir vėliavininkas laimėti negali be kavalerijos, pėstininkų, artilerijos. Kaip sekasi laivų statyba?Ar patrankas ir kitus ginklus jau pakrovei Jau nubraižiau bendrą visų pajėgų kovos planą. Jame yra vieta ir laivynui bei dangiškai karuomenei.
Editėle, dangiškai karuomenei vadovauja nuo seno archangelas Michaelis, dar vadinamas lietuviškai Mykolu. Jis ginkluotas degančiu kalaviju. Tačiau vadovauti atskiriems dangiškos kariuomenės būriams skiriu visus mūsų draugus- angeliukus. Dalis jų išvardinta skyrelyje "Atminkime juos". Šie kapitonai ir kapitonės danguje surenka sau po būrį vaikų- angeliukų ir tie būriai susijungs po Michaelio vėliava.Tada jie taps kaip vienas dangiškas kumštis bendroje kovoje. Jie mano plane numatyti kaip aviacija.
Vėliavininkas, Edita, yra vienas iš svarbiausių dalyvių. Jo pareiga- kelti karių kovos dvasią arba žuvus vadui, perimti jo pareigas. Kitu atveju vėliavininkas būriui nevadovauja, jį patį ir štabą gina gvardija. O gvardiją sudarys tie, kurie rūpinasi Edita. Tai- gvardiečiai Aida, Lina iš toli, Inga, Rita ir kitos gvardietės. Tikiuosi jos su mano paskyrimu sutiks. Jų darbas- rūpintis, kad Edita valgytų, sportuotų ir galėtų nulaikyti vėliavą.
Linui V, kaip trimitininkui, reikia turėti 3 signalus: gimtadienių paskelbimas, pranešimai apie priešo puolamus vaikus, pergalės signalas. Vadas Mantvydas.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 8:54 pm Rašyti temą: |
|
|
laivų statyba puikiai dėje dar nespėjau pakrauti nieko ryt diena preiš akis ryt viską suspėsiu na pažiūrėsiu gal ir šendien išeis .,dabar jau eisiu paskaitysiu knygą ir tada jau žiūrėsiu koncertą beje kajp tik prieš dvi dienas pradėjau skaityt knygą ,,laivai ir jūrininkai" kad vaikams blogai tai žinau ,nieko, kovosim ir nugalėsim!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 9:05 pm Rašyti temą: |
|
|
su mama skaitome ir negalime tavimi atsidžiaugti Mantvydai.Koks tu šaunus Vadas Riteris širdies damų riteris.Mantvydai,esi nuostabus esi Dievo dovana.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2007 9:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas. Gerai, kad laivai jau padaryti.Tikiuosi, rytoj jau pradėsi daryti ginklus ir patrankas. Tu šaunuolė dėl to, kad skaitai apie jūrininkyste. Skaiste, turi sugalvoti kokį nors šūkį apie savo jūrų pajėgas.
Gerbiamos gvardietės, jūs netingineukite ir prižiūrėkite mūsų vėliavininkę, kad ji bent pietus ir vakarienę būtų pavalgiusi. Nes nei nieko nevalgys, tai net trupinio nepakels, O vėliava yra sunki. Vadas Mantvydas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elze
Prisijungė: 2007 04 02 Pranešimai: 167 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 10:21 am Rašyti temą: |
|
|
Na zinot... Net pritrukau zodziu...
Cia tai bent armija Mantvydas surinko... Ir taip vaizdziai viska nupasakojo, kad jau matau laivus su patrankom, "dangiskaji kumsti" ir t.t.
Nulenkiu galva prie didziojo vado Mantvydo ir prasau, kad man leistu tapti ginklanesiu, kad pavargusiems riteriams padeciau atgaut jegas ir stociau i ju vieta, jiems sunegalavus. Ir pazadu, kad ginklus gerai priziuresiu, bei laikysiu visada paruostus musiui. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 1:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Vade Mantvydai,
Lenkiu zemai galva pries tave. Labai aciu uz man sutiektas gvardietes pareigas. MAn jos laaaabai patinka  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
Prisijungė: 2007 07 25 Pranešimai: 74
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 2:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas. Labai ACIU Linui, Linai (is toli),Tautvilei, kad mane aplanke.
sekasi neblogai, tik kosulio niekaip negaliu isvyti
iki |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 8:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Buvo labai labai smagu tave ir tavo šeimyną pamatyti, Linute
Tikėkimės, kad Linos (iš toli) pasiūlyti vaistukai bus veiksmingi ir tau ir kosuliukas greitai pasitrauks  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 8:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas-Elze, ačiū, kad siūlai pagalbą. Tačiau ginklanešių pas mano pėstininkus ir raitelius nėra. Ginklanešiai būdavo iki patrankų laikų.Beje, tave skirsiu būgnininku, ar sutiksi?Man labai labai reikia būgniniko.Tau reikės pranešti, kada vyksta gimtadieniai, po to kai būna pergalė, ir kai puola priešas. Tai reikia daryti kartu su trimitininku.Sėkmės.
Linute, tavo kosulys greitai pasitrauks. Jau girdžiu, kaip priešo vadas liepia duoti atsitraukimo signalą. Mano kariai juos dabar vejasi, net apšaudė jų vėliavą. Gvardiečiams Linai ir kitiems ačiū, kad padedate Linutei įveikti kosulį.
Editėle, ar stipriai rankose laikai Rugutės kariuomenės vėliavą? Vadas Mantvydas.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Pir. 29,2007 9:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagu, Linute, buvo pas jus!
Turiu pažymėti, kad šįkart per visą kelionę apsisukome tik tris kartus (o gal keturis?). Gal kad dvi šturmanės buvo? Aišku, viena kartais miegojo, o kita vidury pievos sumanydavo, kad reikia sukti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2007 1:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip lankstyti gerveles: filmukas, diagramos  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Margarita
Prisijungė: 2007 10 31 Pranešimai: 68 Miestas: vilnius.
|
Parašytas: 11 Kv. 01,2007 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
O Linute jau pasveikusi?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|