|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Antr. 09,2007 11:20 am Rašyti temą: |
|
|
Skaiste rašo: | Va galiu pagirt Linutę!jos piešinys yra knygoje!!! ta knyga yra Biržu krašto mokinių kūryba,ir vakar pusbrolis tą knyga pskolino vartau vartau ir žiūriu Lina Tamulėnaitė piešė 9metų Tai vat turi Linute tu tą knygą?  |
O! Labai įdomu, šaunuolė, Linute! Būt įdomu pamatyti. Kai atvažiuosiu į Biržus, gal bus tokia galimybę?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
Prisijungė: 2007 07 25 Pranešimai: 74
|
Parašytas: 10 Antr. 09,2007 9:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas. Apie ta knyga as net nezinau. Kai buvau sveika as lankiau dailes bureli, gal tata ir edijo . Dabar ateina daug mokytoju, uzduoda daug namu darbu bet siaip nepavargstu, man patinka mokytys
Iki |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 10 Antr. 09,2007 10:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Tau,Linut, rašo Sigita, Skaistės mama. Mačiau ir aš tą knygelę Toks spalvingas kaip kad ir dabar ruduo tavo piešinėlyje O po juo užrašyta: Medeikių pagrindinė mokykla. Manau kad iš dailės būrelio jį paėmė, nes ir daugiau piešinių iš Medeikių knygelėj yra. Tiesiog labai buvo smagu matyti tavo darbelį tarpe kitų. Tikuos, kad nepervargsi mokydamasi O iš tavo klasioko Edgaro girdėjau, jog ketvirtadienį tave lankys klasės vaikinai. Turėtų apsidžiaugti ir Darius, tiek berniukių namie sulaukęs Skaistė dabar šiek tiek negaluoja, bet kai pasveiks - būtinai atlėks, nes ir brolis Jokūbas netveria noru susipažinti su Dariumi. Jokūbas puikiai valdo riedlentę, tad ir Darių sakė pamokys Smagios dienos tau  _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
Prisijungė: 2007 09 08 Pranešimai: 67 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 10 Kv. 11,2007 7:51 pm Rašyti temą: |
|
|
na tai kaip sekėsi kai berniukai klasės buvo atvažiave?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 10 Pen. 12,2007 11:37 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis. Su klases berniukais sekesi gerai. Kaip ir mergaites berniukai paauge. Savijauta gera. Pas mus lyja, salta, todel kambaryje skaitau, mezgu, mokausi.
Iki |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas. Labai aciu Linui, kad aplanke mane ir uz labai idomu zaidima.
Taip pat labai aciu Editai uz labai grazius karoliuku rinkinius
Mano savijauta gera, tik rytais skauda kojyte
Iki |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 9:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Mylimuke,
Gera, kad rinkiniai patiko. Hmm, pažadėjai ir mane papuošt
Liūdna, kad skauda kojytę, bet mes pasitelksime Mantvydo karius į kovą. Tik, kaip gi čia taip nutinka, kad abiems jo damoms pagalbos vėl reikia vienu metu.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Št. 13,2007 9:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas-prisipažystu, kad esu kaltas, nes aš nesužiūrėjau savo kariuomenės ir ji visa šiandien buvo išgriuvusi. Tiktai pėstininkai liko stovėti. Bet dar gal ir vėjas, o ne tik artilerija juos išvertė. Bet ėmiausi priemonių, kaip sunaikinti karius išgriovusią nematomą artileriją. Rytoj pabandysiu nupiešti visus savo kovos planus. Ir kasdien po vieną įvykdysiu. Lina, tau kojytė nebeskaudės, juk pameni, kaip sakiau, kad sargyboje laikau kariuomenę.O ta kariuomenė jau kovoja. Kodėl tik dabar pasisakei, kad skauda. Aš noriu atakuoti dar nepasiruošusį priešą- tada jis būna greičiau sunaikintas. Kuo anksčiau aš pradėsiu kautis, tuo greičiau priešas bus sunaikintas. Linute, aš skaitau forumą ir rasiu tavo žinutes apie atakuojantį priešą- skausmą, ligą. Sėkmės. Mantvydas  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Sk. 14,2007 12:04 am Rašyti temą: |
|
|
Linute, smagu buvo Tave pamatyti ir pažaisti tą įdomų žaidimą Netrukus ir vėl atvažiuosiu. Tik dar ir bendrakeleivių paimsiu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 10 Antr. 16,2007 9:36 am Rašyti temą: |
|
|
Labas. Labai ACIU Linui uz nupirktus ir atsiustus vaistus  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
|
Parašytas: 10 Kv. 25,2007 2:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydai?gali dar šiek tiek padėt?Vakar kalbėjome sakė viskas viskas yra gerai net plaučio neskauda tik tas kosulys.. tą kosulį reikia kaip nors išvaryt sutariam?
o gal aš jūsininkė galiu padėt?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Kv. 25,2007 7:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Rašo Mantvydo, Linutės karių vado mama. Nenustebino Linutę užpuolęs kosulys. Tiesą sakant, šiomis dienomis kosulys- vienas pikčiausių priešų, drįsusių pasikėsinti ir į patį vadą.
Mantvydas: Skaiste, tavo prašymą priimu. PRIEŠAI, METAME SU SKAISTE JUMS IŠŠŪKĮ. JUMS BUS GALAS !!
Turiu pripažinti- sloga, astma ir kitos ligos irgi ne ką silpnesnis priešas . Gal tų ligų vadas irgi toks geras, kaip aš, bet garantuoju šimtu procentų, jog jis kvailesnis, nes užpuolė mane pasiruošusį. Vaikai, mes laimėsim. Kviečiu visus vaikus į kovą su priešu. Jungiu jus visus prie savo kariuomenės. Aš privalau tai padaryti, nes kitaip ligų neyveiksim. Jūs privalote kaip ir aš klausyti gydytojų, gerti vaistus, būti ištvermingais, pailsėjuseis. O kariai tuo metu kovos ir laimės su šūkiu'vaikas sveikas, o priešai žuvę'. Jei rimtai prisijungsite prie mano kariuomenės, jums gera žinia- jūs būsite vadais kartu su manimi. Lauksiu žinių, ar prisidedate. Linkėjimai širdies damai Liepai, Linai, Reniui, Pauliui, Nagliui, Lukučiui ir kitiems. Edita, gal ir tu nori prisidėti? kadangi negaliu dalyvauti pauliaus gimimo dienoje, - geri pamaitink Paulių viskuo, ką jis mėgsta. Vadas ir kovotojas su ligomis Mantvydas.
Gražina- vaikino akelėse sužvilgo ašarėlės dėl ...gimtadienio. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina Tamulenaite
|
Parašytas: 10 Kv. 25,2007 7:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas. Kosulys nesitraukia Siaip jauciuosi gerai, mokausi. Kita savaite atostogos. O kaip jus gyvenate?
Iki |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Skaiste
|
Parašytas: 10 Pen. 26,2007 1:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydai pasistatysim ir už tave keletą pulkų juk ir tau reikia pagalbos juk jei vadas nusilps tai ir kariai psimes tarp tų frontų. tai vat sveik,mane nesenei irgi virusas užpuoles buvo todėl nerašiau pati ligoninei buvau bet viskas baigėsi.sutinku su tavo šūkiu.!Linute nesijaudink tuoj tas tavo kosulys dings juk Mantvydo kariai tikrai daug protingesni ir stipresni už priešą  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
|
Parašytas: 10 Pen. 26,2007 10:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Mantvydas. Skaiste, džeugiuosi kad jau pasveikai.Tau kaip tik turiu vieną įdomų darbą. man iš tavęs prireiks trijų gerų laivų,jei galima- senovinių, iš patrankų laikų. Juos turėk pas save ant stalo ir prašau,kad juose būtų bent 20 patrankų.Juk koks kovinis laivas be patrankų?Juose privalės būti labai geras krovinys, padedantis man kovoti. tai bus ginklai, patrankos, pėstininkai, raitelai bei kardai ir šautuvai su durklais. Visa tai tu gali nupiešti ir laikyti ant stalo pas save. Misijoje reikės, kas laivynas būtų dviejose pusėse. Iš vienos pusės vež ginklus pastiprinimui, o iš kitos pusės veš karius ir ir pridengs jų išlaipinima šūviais. tada kartu atakuosime ligas. Tikiuosi, tu padarysi tai slapčia, kad priešas to būtų nenumatęs. Taip mes visi laimėsime. Skiriu tave jūrų pajėgų vade ir prašau Rugutės, kad tave laikytų vienu svarbiausių karių vadų. Aš būsiu sausumos pajėgų vadu. Laimėsim su šūkiu'vaikas sveikas, o priešai žuvę".Skaiste, į savo laivyną įjunk visus kovojančių laiveliu kapitonus. Aš ir tu kaip vadai sveikiname svarbiausius kapitonus, dėl kurių ir kovojame. Jų vardai- kapitonas Renius, kapitonas Naglis, kapitonas Paulius, kapitonė Liepa, kapitonas Lukas, kapitonė Lina, ir visi kiti kapitonai ir kapitonės, kovojantys prieš savo ligas. Pagrindinio laivo- flagmano vėliavininkė yra Edita.Jei kariuomenėn stos Linas, jis bus trimitininkas. kiti bus būgnininkai. Mūsų kariuomenė- nenugalima. Vadas Mantvydas.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|