Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Linutė
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 30, 31, 32  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 10 Antr. 09,2007 11:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Skaiste rašo:
Va galiu pagirt Linutę!jos piešinys yra knygoje!!! Very Happy ta knyga yra Biržu krašto mokinių kūryba,ir vakar pusbrolis tą knyga pskolino vartau vartau ir žiūriu Lina Tamulėnaitė piešė 9metų Wink Tai vat turi Linute tu tą knygą? Very Happy

O! Labai įdomu, šaunuolė, Linute! Būt įdomu pamatyti. Kai atvažiuosiu į Biržus, gal bus tokia galimybę? Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Lina Tamulenaite

Prisijungė: 2007 07 25

PranešimasParašytas: 10 Antr. 09,2007 9:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas. Apie ta knyga as net nezinau. Kai buvau sveika as lankiau dailes bureli, gal tata ir edijo Rolling Eyes . Dabar ateina daug mokytoju, uzduoda daug namu darbu Sad bet siaip nepavargstu, man patinka mokytys Smile
Iki
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sigita

Prisijungė: 2007 02 07

PranešimasParašytas: 10 Antr. 09,2007 10:30 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tau,Linut, rašo Sigita, Skaistės mama. Mačiau ir aš tą knygelę Wink Toks spalvingas kaip kad ir dabar ruduo tavo piešinėlyje Exclamation O po juo užrašyta: Medeikių pagrindinė mokykla. Manau kad iš dailės būrelio jį paėmė, nes ir daugiau piešinių iš Medeikių knygelėj yra. Tiesiog labai buvo smagu matyti tavo darbelį tarpe kitų. Laughing Tikuos, kad nepervargsi mokydamasi Wink O iš tavo klasioko Edgaro girdėjau, jog ketvirtadienį tave lankys klasės vaikinai. Turėtų apsidžiaugti ir Darius, tiek berniukių namie sulaukęs Smile Skaistė dabar šiek tiek negaluoja, bet kai pasveiks - būtinai atlėks, nes ir brolis Jokūbas netveria noru susipažinti su Dariumi. Jokūbas puikiai valdo riedlentę, tad ir Darių sakė pamokys Wink Smagios dienos tau Exclamation
Skaiste

Prisijungė: 2007 09 08

PranešimasParašytas: 10 Kv. 11,2007 7:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

na tai kaip sekėsi kai berniukai klasės buvo atvažiave? Shocked Very Happy
Atgal į viršų
Lina Tamulenaite

PranešimasParašytas: 10 Pen. 12,2007 11:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis. Su klases berniukais sekesi gerai. Kaip ir mergaites berniukai paauge. Savijauta gera. Pas mus lyja, salta, todel kambaryje skaitau, mezgu, mokausi.
Iki
Atgal į viršų
Lina Tamulenaite

PranešimasParašytas: 10 Št. 13,2007 8:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas. Labai aciu Linui, kad aplanke mane ir uz labai idomu zaidima.
Taip pat labai aciu Editai uz labai grazius karoliuku rinkinius Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mano savijauta gera, tik rytais skauda kojyte Sad
Iki
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 10 Št. 13,2007 9:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mylimuke,

Gera, kad rinkiniai patiko. Hmm, pažadėjai ir mane papuošt Wink
Liūdna, kad skauda kojytę, bet mes pasitelksime Mantvydo karius į kovą. Tik, kaip gi čia taip nutinka, kad abiems jo damoms pagalbos vėl reikia vienu metu. Sad
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 10 Št. 13,2007 9:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mantvydas-prisipažystu, kad esu kaltas, nes aš nesužiūrėjau savo kariuomenės Embarassed ir ji visa šiandien buvo išgriuvusi. Tiktai pėstininkai liko stovėti. Bet dar gal ir vėjas, o ne tik artilerija juos išvertė. Bet ėmiausi priemonių, kaip sunaikinti karius išgriovusią nematomą artileriją. Rytoj pabandysiu nupiešti visus savo kovos planus. Ir kasdien po vieną įvykdysiu. Lina, tau kojytė nebeskaudės, juk pameni, kaip sakiau, kad sargyboje laikau kariuomenę.O ta kariuomenė jau kovoja. Kodėl tik dabar pasisakei, kad skauda. Evil or Very Mad Aš noriu atakuoti dar nepasiruošusį priešą- tada jis būna greičiau sunaikintas. Kuo anksčiau aš pradėsiu kautis, tuo greičiau priešas bus sunaikintas. Linute, aš skaitau forumą ir rasiu tavo žinutes apie atakuojantį priešą- skausmą, ligą. Sėkmės. Mantvydas Wink
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 10 Sk. 14,2007 12:04 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linute, smagu buvo Tave pamatyti ir pažaisti tą įdomų žaidimą Smile Netrukus ir vėl atvažiuosiu. Tik dar ir bendrakeleivių paimsiu Smile
Atgal į viršų
Lina Tamulenaite

PranešimasParašytas: 10 Antr. 16,2007 9:36 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas. Labai ACIU Linui uz nupirktus ir atsiustus vaistus Very Happy
Atgal į viršų
Skaiste

PranešimasParašytas: 10 Kv. 25,2007 2:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mantvydai?gali dar šiek tiek padėt?Vakar kalbėjome sakė viskas viskas yra gerai net plaučio neskauda tik tas kosulys.. Confused tą kosulį reikia kaip nors išvaryt sutariam?
o gal aš jūsininkė galiu padėt? Very Happy
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 10 Kv. 25,2007 7:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rašo Mantvydo, Linutės karių vado mama. Nenustebino Linutę užpuolęs kosulys. Tiesą sakant, šiomis dienomis kosulys- vienas pikčiausių priešų, drįsusių pasikėsinti ir į patį vadą. Wink
Mantvydas: Skaiste, tavo prašymą priimu. PRIEŠAI, METAME SU SKAISTE JUMS IŠŠŪKĮ. JUMS BUS GALAS !!
Turiu pripažinti- sloga, astma ir kitos ligos irgi ne ką silpnesnis priešas . Gal tų ligų vadas irgi toks geras, kaip aš, bet garantuoju šimtu procentų, jog jis kvailesnis, nes užpuolė mane pasiruošusį. Vaikai, mes laimėsim. Kviečiu visus vaikus į kovą su priešu. Jungiu jus visus prie savo kariuomenės. Aš privalau tai padaryti, nes kitaip ligų neyveiksim. Jūs privalote kaip ir aš klausyti gydytojų, gerti vaistus, būti ištvermingais, pailsėjuseis. O kariai tuo metu kovos ir laimės su šūkiu'vaikas sveikas, o priešai žuvę'. Exclamation Jei rimtai prisijungsite prie mano kariuomenės, jums gera žinia- jūs būsite vadais kartu su manimi. Lauksiu žinių, ar prisidedate. Linkėjimai širdies damai Liepai, Linai, Reniui, Pauliui, Nagliui, Lukučiui ir kitiems. Edita, gal ir tu nori prisidėti? kadangi negaliu dalyvauti pauliaus gimimo dienoje, Crying or Very sad Sad Sad Crying or Very sad - geri pamaitink Paulių viskuo, ką jis mėgsta. Vadas ir kovotojas su ligomis Mantvydas.
Gražina- vaikino akelėse sužvilgo ašarėlės dėl ...gimtadienio.
Atgal į viršų
Lina Tamulenaite

PranešimasParašytas: 10 Kv. 25,2007 7:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas. Kosulys nesitraukia Sad Siaip jauciuosi gerai, mokausi. Kita savaite atostogos. O kaip jus gyvenate?
Iki
Atgal į viršų
Skaiste

PranešimasParašytas: 10 Pen. 26,2007 1:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mantvydai pasistatysim ir už tave keletą pulkų juk ir tau reikia pagalbos juk jei vadas nusilps tai ir kariai psimes tarp tų frontų. Rolling Eyes tai vat sveik,mane nesenei irgi virusas užpuoles buvo todėl nerašiau pati ligoninei buvau bet viskas baigėsi.sutinku su tavo šūkiu.!Linute nesijaudink tuoj tas tavo kosulys dings juk Mantvydo kariai tikrai daug protingesni ir stipresni už priešą Wink
Atgal į viršų
Mantvydas

PranešimasParašytas: 10 Pen. 26,2007 10:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mantvydas. Skaiste, džeugiuosi kad jau pasveikai.Tau kaip tik turiu vieną įdomų darbą. man iš tavęs prireiks trijų gerų laivų,jei galima- senovinių, iš patrankų laikų. Juos turėk pas save ant stalo ir prašau,kad juose būtų bent 20 patrankų.Juk koks kovinis laivas be patrankų?Juose privalės būti labai geras krovinys, padedantis man kovoti. tai bus ginklai, patrankos, pėstininkai, raitelai bei kardai ir šautuvai su durklais. Visa tai tu gali nupiešti ir laikyti ant stalo pas save. Misijoje reikės, kas laivynas būtų dviejose pusėse. Iš vienos pusės vež ginklus pastiprinimui, o iš kitos pusės veš karius ir ir pridengs jų išlaipinima šūviais. tada kartu atakuosime ligas. Tikiuosi, tu padarysi tai slapčia, kad priešas to būtų nenumatęs. Taip mes visi laimėsime. Skiriu tave jūrų pajėgų vade ir prašau Rugutės, kad tave laikytų vienu svarbiausių karių vadų. Aš būsiu sausumos pajėgų vadu. Laimėsim su šūkiu'vaikas sveikas, o priešai žuvę".Skaiste, į savo laivyną įjunk visus kovojančių laiveliu kapitonus. Aš ir tu kaip vadai sveikiname svarbiausius kapitonus, dėl kurių ir kovojame. Jų vardai- kapitonas Renius, kapitonas Naglis, kapitonas Paulius, kapitonė Liepa, kapitonas Lukas, kapitonė Lina, ir visi kiti kapitonai ir kapitonės, kovojantys prieš savo ligas. Pagrindinio laivo- flagmano vėliavininkė yra Edita.Jei kariuomenėn stos Linas, jis bus trimitininkas. kiti bus būgnininkai. Mūsų kariuomenė- nenugalima. Exclamation Vadas Mantvydas. Smile Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 30, 31, 32  Toliau
Puslapis 932

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume