|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 16,2007 8:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Mylimukės ir Mylimukai,
Idėjų kibiras dėl Draugų salos 2008 tuščias prakiuro ir idėjos išbyrėjo...
Mąstau... būtų puiku, jei jūs, mano Mylimukės ir Mylimukai, parašytumėte, su kuo norėtumėte sudainuoti dainą (išskyrus Viliją, tikiu, ji atvyks kasmet) , kokį spektaklį norėtumėte pamatyt, su kuo pabendraut... Turime marias laiko... išgirsti jūsų norus ir galbūt išpildyti susitikimo metu. A?
Galite rašyti šioje temoje... PIRMYN _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 18,2007 9:01 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | išskyrus Viliją, tikiu, ji atvyks kasmet |
O gal Vilija čia lankosi? Vilija, atsiliepk |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 18,2007 9:44 am Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Edita rašo: | išskyrus Viliją, tikiu, ji atvyks kasmet |
O gal Vilija čia lankosi? Vilija, atsiliepk |
Vilija, gal nesilanko. Na, nesu tikra..., bet Vilijos klubo fanės tai tikrai čia užsuka. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 18,2007 5:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Mylimukės ir Mylimukai,
Idėjų kibiras dėl Draugų salos 2008 tuščias prakiuro ir idėjos išbyrėjo...
Mąstau... būtų puiku, jei jūs, mano Mylimukės ir Mylimukai, parašytumėte, su kuo norėtumėte sudainuoti dainą (išskyrus Viliją, tikiu, ji atvyks kasmet) , kokį spektaklį norėtumėte pamatyt, su kuo pabendraut... Turime marias laiko... išgirsti jūsų norus ir galbūt išpildyti susitikimo metu. A?
Galite rašyti šioje temoje... PIRMYN |
Mylimukai ! Mylimukės !
O kur idejos?
_________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
|
Parašytas: 07 Tr. 18,2007 10:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: |
Mylimukai ! Mylimukės !
O kur idejos?
|
Edita, manau, kad ne idėjų nėra, o pačių mylimukų. Vasara. Gal kas pas močiute, kas prie ežero ar dviračiu važinėja.
Paskui prisės prie kompiuterio ir surašys idėjas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 18,2007 11:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | Edita rašo: |
Mylimukai ! Mylimukės !
O kur idejos?
|
Edita, manau, kad ne idėjų nėra, o pačių mylimukų. Vasara. Gal kas pas močiute, kas prie ežero ar dviračiu važinėja.
Paskui prisės prie kompiuterio ir surašys idėjas |
Ne, Linai, Mylimukės prie kompiuterių , jos rado kitą būdą - per skype Ech... Jos slapukės _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 7:09 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Ne, Linai, Mylimukės prie kompiuterių , jos rado kitą būdą - per skype Ech... Jos slapukės |
Oi kaip čia trūksta to skype krizenančio žmogelio
O gal būtų galima rasti tikrą salą, kurioje dienai ar dviems galėtų įsikurti Draugų sala? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
O gal ir man galima pasakyti savo norus? Gal ne man vienam patiktų, jei dainuotų aktorius, dainininkas, dainų ir tekstų autorius Andrius Kaniava? Štai čia yra jo puslapis, kuriame yra ir šiek tiek dainų http://www.tm.kauko.lt/~pauliusv/kaniava/
Paulius sakė pagalvos ir vėliau pasakys apie tai, ką norėtų matyti, girdėti. Bet sakė, kad Radži iš Kelias į žvaigždes 2 patinka |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 9:17 pm Rašyti temą: |
|
|
O apie galimą tikrų baleto artistų pasirodymą aš visai nejuokavau. Va. Ech. gaila, kad aš niekada nebegalėsiu būti vaiku... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 9:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Linas_V rašo: | O gal ir man galima pasakyti savo norus? Gal ne man vienam patiktų, jei dainuotų aktorius, dainininkas, dainų ir tekstų autorius Andrius Kaniava? Štai čia yra jo puslapis, kuriame yra ir šiek tiek dainų http://www.tm.kauko.lt/~pauliusv/kaniava/ |
Man taip pat jis labai patinka
Taip pat labai norėčiau, kad dainuotų Alina Orlova, jos dainos taip pat pasakiškos
http://www.myspace.com/alinaorlova |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Jė. Aliną ir aš norėjau siūlyt! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Shiuka
Prisijungė: 2007 07 09 Pranešimai: 13 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 10:41 am Rašyti temą: |
|
|
Dėl "Darugų salos" tikroje saloje. Rokiškio raj. yra toks miestelis, kuris vadinas "Salos", tas miestelis apsuptas ežero ar ežerų, buvau labai maža tiksliai nebeatsimenu, bet turbūt gali būti per toli nuo Vilniaus ir nežinau ar tinkama vieta turizmui |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 12:53 pm Rašyti temą: |
|
|
As irgi labai noreciau kad kitame susitikime butu Alina Orlova pritariu Jekaterinai ir Linui |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 5:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir as taip pat pritariu Linui ir Jekaterinai, noreciau ir Kaniavos labai |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
|
Parašytas: 07 Št. 21,2007 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
Shiuka rašo: | Dėl "Darugų salos" tikroje saloje. Rokiškio raj. yra toks miestelis, kuris vadinas "Salos", tas miestelis apsuptas ežero ar ežerų, buvau labai maža tiksliai nebeatsimenu, bet turbūt gali būti per toli nuo Vilniaus ir nežinau ar tinkama vieta turizmui |
Žemėlapyje atrodo gražiai! O šiaip maps.lt rado dar 8 miestelius ir gyvenvietes, kurie vadinasi Salos: Ignalinos r. sav., Lazdijų r. sav., Molėtų r. sav., Šalčininkų r. sav., Utenos r. sav., Varėnos r. sav., Vilniaus m. sav., Zarasų r. sav.
O dar Alytaus r. sav. yra miestelis Sala |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|