|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 11:54 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikuchiai Parsibaladojau pagaliau ish "rugpieniu kaimo", o chia jau nuotraukychiu kad prideta, o jau grazhumelis!!! Nuostabi buvo shvente Ir taip smagu, kad jos "iamzhintojai" taip puikiai padirbejo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 3:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Mielieji visi, stai as ir vel toli ... ir per ta tolybe tiesiu rankas ir sirdi, kad apkabinciau jus visus! Edituk - aciu aciu aciu (iki Menulio ir atgal), kad ir siais metais padarei man stebukleli - sudalyvavima Draugu saloje (na, turiu pripazinti visiems, kad truputi ant Edituko ir pykstu, nes ji man nieko nesake apie programa ir neleido padeti!!! ).
Aciu musu mergaitems - sugraudinot mane savo spektakliuku ... (bet jus ir "mikes melageles" - ar grazu mane buvo taip apgaudineti??? Visu ziniai: ne karta klausiau, ka gi jos taip repetuoja. O man jos sutartinai atsakydavo: dviraciais vaziuoti!!!!!).
O DABAR:
DEL SVARSTYKLIU.
Mielieji, turime nemenka problema. Reikejo matyti sokinejancia ir lankstancia po visa sale Edituka, kai ji rado paliktas (Ligituk, Ligituk!...) svarstykles. Kai mandagiai paprasiau atiduoti i PATIKIMAS rankas, man buvo atsakyta: "atiduosiu, kai paremontuosim!".
Ka darom, vaikai? Gal pridedam dar 10 kg???? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 5:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (is toli) rašo: | Mielieji visi, stai as ir vel toli ... ir per ta tolybe tiesiu rankas ir sirdi, kad apkabinciau jus visus! Edituk - aciu aciu aciu (iki Menulio ir atgal), kad ir siais metais padarei man stebukleli - sudalyvavima Draugu saloje (na, turiu pripazinti visiems, kad truputi ant Edituko ir pykstu, nes ji man nieko nesake apie programa ir neleido padeti!!! ). |
Mieloji, lauksim tavęs ir kitąmet. Jau įkliuvai į mūsų tinklą Be tavęs mūsų šypsenos nebus plačios Tik... norėjau paklausti tavęs - kodėl tu su vaikais nešokai, siūlo nevyniojai, siūlo galą palikai . A? Vaikai, kodėl jūs Linutės nepasikvietėte šokti A, Povilai, Ligita, Jekaterina, Simona...? Linutė vietinė šoka, dainuoja, o tolimųjų kraštų mergiotės nei kvapo? O dar sakai - padėti neleidau , leidau, leidau...
Lina (is toli) rašo: | Mielieji, turime nemenka problema. Reikejo matyti sokinejancia ir lankstancia po visa sale Edituka, kai ji rado paliktas (Ligituk, Ligituk!...) svarstykles. Kai mandagiai paprasiau atiduoti i PATIKIMAS rankas, man buvo atsakyta: "atiduosiu, kai paremontuosim!".
Ka darom, vaikai? Gal pridedam dar 10 kg???? |
Dėl kilogramų. Mieloji, veidrodį turi? Žvilgtelėk į jį ir dar paskaičiuokim tavo KMI (nebepyksiu, kad šioje temoje) Kam kalbėt, kam patylėt Kadangi turiu jau dvejas svarstykles, tai ,mieloji, kitąmet sversimės abi ir skaičiuosime KMI. Neabejoju, raudonuosi ir verksi TU Neišdegs, tau su Rita, mane spurga paversti Va _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
puce rašo: | Labai fainos nuotraukos. O koks sansas pamatyti video ? |
Tikrai bus. Negreit, bet BUS. Pažadu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 5:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Merginos- tikrai neverta sielotis dėl visokių KMI ( AKM-"kalašas"- geresnis ginklas). Tiesiog kitoje saloje turėtume pamatyti tikrų baleto šokėjų pasirodymą.O balerinoms pritars ir keletą pa pademonstruos mūsų lieknosios šaunuolės. Pasirašau ir dėl storulių baleto(parodyčiau tooookį šou ) .O dar tolimesnėje ateityje iš visų turimų svarstyklių bus galima padaryti šaunią instaliaciją, kaip dabar madinga sakyti. Ne prastesnę negu Europos centro parke buvo padaryta iš daugybės senų televizorių. Va. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Pir. 09,2007 9:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (is toli) rašo: |
Aciu musu mergaitems - sugraudinot mane savo spektakliuku ... (bet jus ir "mikes melageles" - ar grazu mane buvo taip apgaudineti??? Visu ziniai: ne karta klausiau, ka gi jos taip repetuoja. O man jos sutartinai atsakydavo: dviraciais vaziuoti!!!!!). |
Tai negi pasakytųme: Repetavom "Pasaką iki Mėnulio ir Atgal", Tau staigmeną ruošėm Tuomet tokio efekto nebūtų |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 07 Antr. 10,2007 9:32 am Rašyti temą: |
|
|
Taigi jeigu butumem pasakiusios tai kokia cia butu staigmena? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 07 Tr. 11,2007 6:25 am Rašyti temą: |
|
|
Oi jus mano meiles
Noriu pasidalinti: gaunu labai grazu Edituko laiska. O pabaigoje: "... ir svarstykliu neduosiu".
Ech, tikrai po keleriu metu reiks daryti "instaliacija" |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aistyte
Prisijungė: 2007 06 06 Pranešimai: 28 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 12,2007 7:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Editukai, Dainorai ir visa palaikimo komanda, DIDELIS DIDELIS JUMS ACIU!!! Susitikimas buvo super ispudingas ir to irodimas yra vaikuciu akys ir sypsenos uzfiksuotos super nuotraukose. BUCKIAI JUMS VISIEMS! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Kv. 12,2007 8:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Aistyte rašo: | Editukai, Dainorai ir visa palaikimo komanda, DIDELIS DIDELIS JUMS ACIU!!! Susitikimas buvo super ispudingas ir to irodimas yra vaikuciu akys ir sypsenos uzfiksuotos super nuotraukose. BUCKIAI JUMS VISIEMS! |
Labukas, Sauluže
Kūrybinga gi tu panelytė. Super tavo nuotraukų malūnėlis. Vis prieinu, pasuku, nusišypsau ir lekiu dirbt. Žinoma, su šypsena. Ir orchidėja džiugina širdį ir lapukai jos dar su boružėlėmis. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aistyte
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 10:14 am Rašyti temą: |
|
|
Tai vadinasi pavyko! Labai norejosi, kad tas malunelis jus dziugintu kiekviena diena
O po sio susitikimo koks nuotrauku malunelis iseitu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 10:17 am Rašyti temą: |
|
|
Aistyte rašo: | O po sio susitikimo koks nuotrauku malunelis iseitu |
Malūnas! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aistyte
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 10:56 am Rašyti temą: |
|
|
Tikrai taip, DIDZIULIS SYPSENU MALUNAS! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Aistyte rašo: | Tikrai taip, DIDZIULIS SYPSENU MALUNAS! |
Jūsų šypsenos - šilčiausios, jūsų spindinčios akys - žavingiausios...o nuo jūsų šypsenų mano šypsena - plačiausia _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 07 Sk. 15,2007 7:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Tavo sypsena placiausia, o musu sirdis dar platesnes, kai TAU Edituk gerai, mum dar geriau ir smagiau. MYLIU IS VISOS SIRDIES iki pat MENULIO IR ATGAL MILIJONA KARTU :* |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|