Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

"Draugų sala 2007"
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Susitikimai "Draugų sala"
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 11:54 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikuchiai Smile Parsibaladojau pagaliau ish "rugpieniu kaimo", o chia jau nuotraukychiu kad prideta, o jau grazhumelis!!! Very Happy Nuostabi buvo shvente Smile Ir taip smagu, kad jos "iamzhintojai" taip puikiai padirbejo Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 3:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielieji visi, stai as ir vel toli ... ir per ta tolybe tiesiu rankas ir sirdi, kad apkabinciau jus visus! Edituk - aciu aciu aciu (iki Menulio ir atgal), kad ir siais metais padarei man stebukleli - sudalyvavima Draugu saloje (na, turiu pripazinti visiems, kad truputi ant Edituko ir pykstu, nes ji man nieko nesake apie programa ir neleido padeti!!! Evil or Very Mad ).

Aciu musu mergaitems - sugraudinot mane savo spektakliuku ... (bet jus ir "mikes melageles" - ar grazu mane buvo taip apgaudineti??? Visu ziniai: ne karta klausiau, ka gi jos taip repetuoja. O man jos sutartinai atsakydavo: dviraciais vaziuoti!!!!!).

O DABAR:

DEL SVARSTYKLIU.

Mielieji, turime nemenka problema. Reikejo matyti sokinejancia ir lankstancia po visa sale Edituka, kai ji rado paliktas (Ligituk, Ligituk!...) svarstykles. Kai mandagiai paprasiau atiduoti i PATIKIMAS rankas, man buvo atsakyta: "atiduosiu, kai paremontuosim!".

Ka darom, vaikai? Gal pridedam dar 10 kg????
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 5:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina (is toli) rašo:
Mielieji visi, stai as ir vel toli ... ir per ta tolybe tiesiu rankas ir sirdi, kad apkabinciau jus visus! Edituk - aciu aciu aciu (iki Menulio ir atgal), kad ir siais metais padarei man stebukleli - sudalyvavima Draugu saloje (na, turiu pripazinti visiems, kad truputi ant Edituko ir pykstu, nes ji man nieko nesake apie programa ir neleido padeti!!! Evil or Very Mad ).

Mieloji, lauksim tavęs ir kitąmet. Jau įkliuvai į mūsų tinklą Very Happy Be tavęs mūsų šypsenos nebus plačios Very Happy Tik... norėjau paklausti tavęs - kodėl tu su vaikais nešokai, siūlo nevyniojai, siūlo galą palikai Very Happy . A? Vaikai, kodėl jūs Linutės nepasikvietėte šokti Evil or Very Mad A, Povilai, Ligita, Jekaterina, Simona...? Linutė vietinė šoka, dainuoja, o tolimųjų kraštų mergiotės nei kvapo? O dar sakai - padėti neleidau Very Happy , leidau, leidau... Wink
Lina (is toli) rašo:
Mielieji, turime nemenka problema. Reikejo matyti sokinejancia ir lankstancia po visa sale Edituka, kai ji rado paliktas (Ligituk, Ligituk!...) svarstykles. Kai mandagiai paprasiau atiduoti i PATIKIMAS rankas, man buvo atsakyta: "atiduosiu, kai paremontuosim!".

Ka darom, vaikai? Gal pridedam dar 10 kg????

Dėl kilogramų. Mieloji, veidrodį turi? Žvilgtelėk į jį ir dar paskaičiuokim tavo KMI (nebepyksiu, kad šioje temoje) Kam kalbėt, kam patylėt Evil or Very Mad Kadangi turiu jau dvejas svarstykles, tai ,mieloji, kitąmet sversimės abi ir skaičiuosime KMI. Neabejoju, raudonuosi ir verksi TU Wink Neišdegs, tau su Rita, mane spurga paversti Very Happy Va Very Happy
Edita

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 5:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

puce rašo:
Labai fainos nuotraukos. O koks sansas pamatyti video ?

Tikrai bus. Negreit, bet BUS. Pažadu.
Mantvydas

Prisijungė: 2006 04 12

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 5:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Merginos- tikrai neverta sielotis dėl visokių KMI ( AKM-"kalašas"- geresnis ginklas). Tiesiog kitoje saloje turėtume pamatyti tikrų baleto šokėjų pasirodymą.O balerinoms pritars ir keletą pa pademonstruos mūsų lieknosios šaunuolės. Pasirašau ir dėl storulių baleto(parodyčiau tooookį šou Exclamation ) .O dar tolimesnėje ateityje iš visų turimų svarstyklių bus galima padaryti šaunią instaliaciją, kaip dabar madinga sakyti. Ne prastesnę negu Europos centro parke buvo padaryta iš daugybės senų televizorių. Va.
Atgal į viršų
Galiorka Jekaterina

Prisijungė: 2006 01 20

PranešimasParašytas: 07 Pir. 09,2007 9:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lina (is toli) rašo:

Aciu musu mergaitems - sugraudinot mane savo spektakliuku ... (bet jus ir "mikes melageles" - ar grazu mane buvo taip apgaudineti??? Visu ziniai: ne karta klausiau, ka gi jos taip repetuoja. O man jos sutartinai atsakydavo: dviraciais vaziuoti!!!!!).

Tai negi pasakytųme: Repetavom "Pasaką iki Mėnulio ir Atgal", Tau staigmeną ruošėm Laughing Very Happy Laughing Tuomet tokio efekto nebūtų Wink Very Happy Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jolanta

Prisijungė: 2006 03 29

PranešimasParašytas: 07 Antr. 10,2007 9:32 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taigi jeigu butumem pasakiusios tai kokia cia butu staigmena? Very Happy Very Happy Laughing
Atgal į viršų
Lina (iš toli)

Prisijungė: 2007 01 21

PranešimasParašytas: 07 Tr. 11,2007 6:25 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oi jus mano meiles Smile

Noriu pasidalinti: gaunu labai grazu Edituko laiska. O pabaigoje: "... ir svarstykliu neduosiu".

Ech, tikrai po keleriu metu reiks daryti "instaliacija" Very Happy
Atgal į viršų
Aistyte

Prisijungė: 2007 06 06

PranešimasParašytas: 07 Kv. 12,2007 7:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Editukai, Dainorai ir visa palaikimo komanda, DIDELIS DIDELIS JUMS ACIU!!! Susitikimas buvo super ispudingas ir to irodimas yra vaikuciu akys ir sypsenos uzfiksuotos super nuotraukose. BUCKIAI JUMS VISIEMS!
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 07 Kv. 12,2007 8:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aistyte rašo:
Editukai, Dainorai ir visa palaikimo komanda, DIDELIS DIDELIS JUMS ACIU!!! Susitikimas buvo super ispudingas ir to irodimas yra vaikuciu akys ir sypsenos uzfiksuotos super nuotraukose. BUCKIAI JUMS VISIEMS!

Labukas, Sauluže Very Happy

Kūrybinga gi tu panelytė. Super tavo nuotraukų malūnėlis. Vis prieinu, pasuku, nusišypsau ir lekiu dirbt. Žinoma, su šypsena. Very Happy Ir orchidėja džiugina širdį ir lapukai jos dar su boružėlėmis. Very Happy
Aistyte

PranešimasParašytas: 07 Pen. 13,2007 10:14 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai vadinasi pavyko! Labai norejosi, kad tas malunelis jus dziugintu kiekviena diena Very Happy
O po sio susitikimo koks nuotrauku malunelis iseitu Wink
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 07 Pen. 13,2007 10:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aistyte rašo:
O po sio susitikimo koks nuotrauku malunelis iseitu Wink

Malūnas! Smile
Atgal į viršų
Aistyte

PranešimasParašytas: 07 Pen. 13,2007 10:56 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikrai taip, DIDZIULIS SYPSENU MALUNAS! Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 07 Pen. 13,2007 11:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aistyte rašo:
Tikrai taip, DIDZIULIS SYPSENU MALUNAS! Very Happy Very Happy Very Happy

Jūsų šypsenos - šilčiausios, jūsų spindinčios akys - žavingiausios...o nuo jūsų šypsenų mano šypsena - plačiausia Very Happy
Galiorka Simona

Prisijungė: 2006 03 20

PranešimasParašytas: 07 Sk. 15,2007 7:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tavo sypsena placiausia, o musu sirdis dar platesnes, kai TAU Edituk gerai, mum dar geriau ir smagiau. Very Happy Very Happy MYLIU IS VISOS SIRDIES iki pat MENULIO IR ATGAL MILIJONA KARTU :* Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Susitikimai "Draugų sala" Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Toliau
Puslapis 1215

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume