|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal kokia palaikymo komanda organizuojam? stovesim po langais ir skanduosim: "AI-DA, AI-DA, AI-DA" !  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 4:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida, sėkmės egzamine.
Ir abiems jums stiprybės bei kantrybės. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 9:17 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Gal kokia palaikymo komanda organizuojam? stovesim po langais ir skanduosim: "AI-DA, AI-DA, AI-DA" !  |
Pritariu
Dar reikėtų plakatą pasigamint. Užrašytume V.m. Linos sukurta eilėraštį Ot, tai būtų Girdi, Studenčiuke
Pirmadienį aplankėme Pijuką. Pijukas ilsisi be galo jaukiose kapinaitėse. Tikra ramybės oazė. Tą dieną pūtė stiprus vėjas, tačiau nenusakomo jausmo nenupūtė... Asta su Lina jau suskaičiavo paukščių rūšis ir lizdus medžiuose Jie čiulbės mūsų Kapitonui. Gera, kad jis taip arti Rugutės ir netrukus galėsiu jį aplankyti... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 10:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Na ziuriu visi tik raso ir raso. Nutariau dar karteli (gal jau paskutini) atverti apdulkejusi dienorasti ir padaryti dar viena irasa. Kaip jau minejo jaunesnioji laivo kap. vakar nuleidom inkara namuose (Vilniuje). Siek tiek keistai be mazojo kapitono pasijutom. Cia vis plauki kovoji su audrom, koralineis rivais, seklumomis, o dabar bummmmmmmmmm ir stilius .Per ta plaukiojima visai atpratau stoveti ant kranko vis jauciu,kad dar supa (kiba kokia sausumos liga kamuoja ?).Na bet teks ismokti vaikscioti sausuma . Bet uztat musu mazasis kapitomas dabar sedi uz didelio, galingo ir begalo grazaus kosminio laivo vairo ir skrenda sviesos greiciu link pacios graziausios zvaigzdes .KUrios sitemije yra pati graziausia planeta ir joje susirinke visi musu mazieji angeliukai, kurie pries Piju ten muskrido su savo kosmimiais laivais .Tikiu, kad jam ten dabar gera ir nei kiek neabejoju kai ateis mano laikas skrysti ten jis manes lauks ir as butinai ji tenai susirasiu .Ir kartu sedesin ant pacio nuostabiausio bebeselio ir statysim pacius graziausius laivus is debesu .
Visoms kitoms iguloms, kurios narso sios planetos vandenis linkiu gero vejo ir nepasiduoti audrom,kad ir kokio sios bebutu .Vienaip ar kitaip pergales lydi tik atkakliuosius . VIsu greiciu pirmin.................
P.S
Metai 2007 nuo Jezaus Kristaus gimimo
Tai buvo paskutinis irasas i si dulkina dienorasti
MEs jau krante  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 11:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| Andrius rašo: | Tai buvo paskutinis irasas i si dulkina dienorasti
|
Baik, neliūdink Rytinė kava bus neskani...
Jei baigei plaukiojimo dienoraštį...tai...gal pradėk sausumos A?
Kaip gražiai skamba: Pirmas įrašas... pirmajame Sausumos dienoraščio lape... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina
Prisijungė: 2007 01 28 Pranešimai: 54 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 11:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Andriau, nedrisk taip su mumis pasielgti!!!
Pritariu Editukui!!!
Gal jau butu laikas pradeti sausumos dienorasti
Nes kitaip as ne tik Aidutes destytoju gasdinimui eilerasti pasakysiu...
Svajoniu moterys imsis veiklos! _________________ Jei tu šypsosies gyvenimui - gyvenimas šyposis ir tau...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2007 11:35 pm Rašyti temą: |
|
|
beje, as jau pradedu laikyti kumscius
pasakykik, kai jau reikes atgniauzt...
bijau pakenkti slapiai biriai masei delnuose  _________________ Jei tu šypsosies gyvenimui - gyvenimas šyposis ir tau...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 3:34 am Rašyti temą: |
|
|
Nutariau dar karteli (gal jau paskutini) atverti apdulkejusi dienorasti
Tas "gal" mane dar siek tiek nuramino.
Nenustebciau, Andriuk ("SV"), kad ryte atsikelsi su raudona nosim Pijukas sapnuose pasakys "myliu", o paskui uz tuos "paskutinio iraso" grasinimus, ikas i nosi...
Nesibaige dienorastis. Pijukas su mumis. Jis yra musu sirdyse, musu meileje, musu prisiminimuose - jis Isejo, bet Liko. Vis laukiu, kada Mazulis aplankys mane sapne, bet, matyt, dar mano eile neatejo. Va Aida su Andrium tai sianakt sapnavau - pridovanojot man kruva balionu
Zinot, prisiminiau, kai visai neseniai Aidute, vaziuojant is Astutes, pasakojo, kaip su Pijuku vazinejo dviraciu, uzsisodine ji jau ant kedutes. Pijuska dziaugesi, kad nereikia minti pedalu, o taip greitai vaziuojasi, ir dar sake, kad labai jam patinka taip vaziuojant dviraciu "ziureti pro langa". Gal netiksliai parasiau, kaip jis sake, bet dabar va galvoju, kad turbut musu Angeliukas ziuri i musu gyvenimelius "pro langa". Turbut sypsosi
Paziurek, Andriau, visgi i veidrodi - ar ne raudona nosis???  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 7:11 am Rašyti temą: |
|
|
Sirdukai,
ar nusivalem langus visi?!
Reikia pasistengti, kad Pijuskai netrukdytu dulkes i mus ziureti  _________________ Jei tu šypsosies gyvenimui - gyvenimas šyposis ir tau...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 7:59 am Rašyti temą: |
|
|
Mes jau nusivalem  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 8:11 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip as jus myliu....
Del deinorascio tesinio, bus pasirupinta. Vyr. Kap. padejejas tikrai neilgai iskes nerases
O Pijuka sianakt maciau kaip vynuoges valge, as vos spejau plauti vo, kuom jis dabar uzsiemes...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aasta
Prisijungė: 2006 07 20 Pranešimai: 43 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 9:20 am Rašyti temą: |
|
|
Aidukai,netiki,kad mes tave labiau MYLIM?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 9:29 am Rašyti temą: |
|
|
Aga, netikiiii??? (turetu skambeti grasinanciu tonu )  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vietine mergiote Lina
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2007 9:33 am Rašyti temą: |
|
|
Pijuk, skaniu tau vynuogyciu  _________________ Jei tu šypsosies gyvenimui - gyvenimas šyposis ir tau...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Pen. 13,2007 6:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Labuktukas,
Tai kur tie suksniai, kur tie plakatai.....?
Gi egzamina islaikiau
Oi, kaip baisu buvo, bet labai labai tikejau, kad mano ziogutis, mano Kpitonas, mano Pijukas man pades....ir padejo, nes ejau labai jau silpnai pasiruosus bet istraukiau gera klausima ir parasiau....nedaug, bet svarbu uzskaite
ACIU, mano Zioguti, mano Angeleli....
ACIU visiems uz kumstelius nors taip tikejaus, taip laukiau, taip dairiausi pro auditorijos langus, ar nepamatysiu Vietines Mergiotes kur su plakatu ir besaukiancios savo kurybos japoniskas eiles.....ech na tiek jau to......  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|