|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Pen. 09,2007 5:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Prasom neuzsimirsti ir rasyti- vos prie kompo per vaikus prasibraunu, o naujienu nerandu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pen. 09,2007 6:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai musu mylimukai, sirdukai, saulytes, zuikuciai ir tt....
Nepamirstam mes jusu nei akimirkai, tik vis to laikucio pristinga naujienoms rasyti. Va treciadieni jau velai vakare parlekiau i namucius ir pirmu taikymu prie forumuko sedau, jau taip buvau jusu visu pasiilgus, bet jegyciu tik paskaityti uzteko o rasyti jau nebepajegiau, tai dabar jau siek tiek atsikvepus rasau:
Pijuska su teciu liko klinikose, o as istrukau siek tiek pagastroliuoti, Ketvirtadieni susilasinau vaistelius ir isvaziavau pas mama PAMIEGOTI
Pijuska laikosi vyriskai. Dienyte geriau, dienyte prasciau. Per visa dienyte isgeria net du buteliukus aktimelio, o visa kita maistuka gaunam per venyte. Labai dziaugemes, kai tris dienytes is eiles nebeatpylinejo. Kai nuotaika geresne buna pasedime vezimuke, paskaitom knygutes. Tevelis nupirko magnetola, dabar Pijus gali klausytis savo megstamu pasaku ir tele bim bam Kartais labai pradeda rauktis antakiukai, garbanotis lupytes ir riedeti asariukai, bet suleidus vastelius greitai visi sakuduliukai pabega.
Galime pasigirti, kad musu klastunas gripas dar kol kas neuzpuole ir tikimes kad nebeuzpuls
O visi kiti vaikuciai skyriuje labai dziaugesi gave musu drauges, Linutes ( is toli) siuntinuka su daug, daug spalvotu kaukyciu
Aciu musu geroji drauge! Su tokiom fantastiskom kaukytem jokie gripai nebaisus.
Tai tiek naujienyciu
Myliukai visiems!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Kv. 15,2007 9:35 am Rašyti temą: |
|
|
Aida, Andriau, Pijau,
tyliai pučiam jūsų laivelį, kad jis lengvai plauktų per marias. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 03 Kv. 15,2007 4:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Jau poryt Pijuka apkabinsiu myliu. pasiilgau. iki greito.
Ir visiems, kuriuos sutiksiu musu renginyje, - iki greito!
Jusu - Lina |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Pen. 16,2007 5:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki.
Aplankėm šiandien Pijuką: jis dabar klinikose su mama ir tėčiu. Dabar visiems bus smagiau. Laivelis kiek nestabilus, bet viskas kontroliuojama. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pen. 16,2007 7:29 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Jau poryt Pijuka apkabinsiu myliu. pasiilgau. iki greito.
Ir visiems, kuriuos sutiksiu musu renginyje, - iki greito!
Jusu - Lina |
Jo, skrisk greičiau į Lietuvą Pijuko laivelis ant seklumos užplaukė. Vėjo nėr. Štilis. Reikia keisti vėjo kryptį arba lėktuvą užsakyt
Skrisk, TAVĘS čia labai trūksta  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 03 Sk. 18,2007 9:55 am Rašyti temą: |
|
|
| Parskridau. Kaip ir vakar, ir siryt lekiu pas Pijuska. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aasta
Prisijungė: 2006 07 20 Pranešimai: 43 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 03 Sk. 18,2007 12:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Linute,kai grisi pranesk naujienytes.Laukiam  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Sk. 18,2007 8:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
As aplenksiu Lina, ir naujienas pranesiu pirma, va
Vakar apkabinau visa kapitono igula, buciavau i skruostuka ir glosciau kojyte paciam kapitonui Ir dar taip ilgai laukta griztant is tolimos Japonijos... musu Linute sutikau. Labai smagiai visi kartu praleidom pusdieni Kapitonas visa pusdieni gan ramiai snaude,retkarciais pramerkdamas savo dideles kapitono akis....tik vakarop kosuliukas kuteno gerklyte...bet jungtine kap. padejeju komanda labai greit ta kosuli numalsino...
Linute apie kazka vis snekuciavosi su Pijumi...o sis kartkartemis pramerkdavo akytes ir taip dalyvavo judvieju pokalbyje...buvo taip gera i juodu bendraujancius ziureti
Ir dar...jaunesnioji kapitono padejeja, kad netaptu panasi i smezuojanti seseli, buvo maitinama Linos mamos virta kalafijoru sriuba su graikiniais riesutais bei idaryta vista...ech ta Linute...ji ir Japonijoj ir Lietuvoj budama visais pasirupina (nors ja pacia gerais lietuviskais patiekaliukais pamaitint ne pro sal butu...tuoj uz sluotkocio passlept gales )
Ir dar...pacios svieziausios naujienos...jura kapitonui (ar pilotui, jau nebezinau kaip vadinti, mat Pijus is Linos gavo dovanu SAS piloto marskinelius ) siandien buvo rami ir Pijushka gere arbateles
Tai tiek ziniu...
su meile,
A |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Pen. 23,2007 2:12 pm Rašyti temą: |
|
|
| Kokios naujienos????????? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Egle M
Prisijungė: 2007 03 28 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 03 Tr. 28,2007 11:13 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, brangieji,
tai kokios naujienos?
Jau tiek laiko jokiu ziniu...
Mama pasakojo, kad labai grazus buvo japonu renginys!
Jau greit parskrisiu atostogu ir leksiu jusu aplankyt, pamatyt kaip laiva vairuot sekas
Linkejimai is Olandijos!
Spaudziu kumscius ir siunciu jums savo meile. Kapitonui diiiiiiidelis buckis!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Tr. 28,2007 5:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Labu labuciukas,
Mes truputeli "ant tempo", tai vis nebespejam dienorascio pildyt
Aciu, brangieji, kad esate!
O mes, tai plaukiam, tai skrendam....Jei pasitaiko koks koralinis rifas, tai greit sedam i lektuveli , jei oro duobes - vel leidziames ir bandom plaukti Daznokai visokie eismo trugdziai pasitaiko pastaruoju metu, bet mes apsiginklave elfukais, drugeliais, avytem, amuletais is Japonijos sventyklos, GERVELEM kuriomis nukabineta visa Pijuko palatyte.....jos ipatinga siluma skleidzia...kazkas nepaprasto... tai va, visko turim, siluma, meile...truksta tik vieno - gero vejo musu laiveliui...
Pijuska dabar labai daug miega, arba teisiog snaudzia. Protingas vyras zino, kad poilsis yra labai svarbus dalykas
Kai kam ( pirstais nerodysim) dar reiktu gerai pasimokyti kaip reikia ilsetis...
Siandien Pijuskai pakeite "centriuka" (kateteri). Dabar likes su teveliu klinikose stiprinasi kraujuka, gydosi uzdegima, kovoja su pykynimu, dar vienas kitas priepuoliukas pasitaiko. Vienas geras dalykas, kuris uzgozia siuos blogiukus tai, kad galime susidoroti su skausmuku. Pijukas dar palygint labai nedaug gauna vaistuku nuo skausmo ir musu skauduliukai vaistukams pasiduoda, nors man panasu, kad ne vaistukai, o Pijaus drugelis labiau padeda, kurio jis nepaleidzia is rankytes diena, nakti, (na kartais dar tetule Maryte paglosto)....
Mylim Jus!
Be galo Aciu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Sk. 01,2007 6:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Šiandien netekome Pijaus. Kapitonų kapitono, mažojo princo, žmogučio išmokiusio mus besąlygiškai MYLĖTI...
"Nelauk ir ašarų neliek prie mano kapo;
Ten nėr manęs.
Ten miego takas.
Dabar aš - gaiviai pučiantis pietys.
Aš - deimantinis sniego spindesys.
Aš - saulė, glostanti javus.
Aš - aksominis rudenio lietus.
Aš tavo žvilgsny neramiam esu,
Kai paukščiai, tyliai sklendžiantys ratu,
Sparnus į dangų tiesia.
Aš - žvaigždėmis tau giedrią naktį šviesiu.
Prie mano kapo neraudok balsu;
Manęs ten nėr.
Aš čia esu."
(Anonimas)
Didžiulė užuojauta artimiesiems. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 04 Sk. 01,2007 6:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Liūdna, be galo liūdna...
Ilsėkis , Pijau...
Ilsėkis, angele...
Nuoširdi užuojauta Tėveliams, artimiesiems, visiems, kurie taip mylėjo mūsų Kapitoną... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Sk. 01,2007 7:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Liudna...
Negaliu surankiot zhodzhiu... Tiesiog norisi apkabinti visa musu drasuolio kapitono komanda ir paverkti kartu.
Nuoshirdi uzhuojauta... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|