|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | Nepaisant to, dareme pirstuku manksteles kaip Editukas mokino
Siandien taip pat, kai tik Pijuska nubus, tuoj vel miklinsim pirstukus  |
TIKIU visa savo esybe - Pijuška ištars "MYLIU".
Džiaugiuosi TYLIAI, labai labai TYLIAI...
O dėl Lincės, ai beviltiška - ji kaip nori, taip supranta Žinai, vertimas iš lietuvių į japonų kalbą sudėtingas... pasitaiko klaidų... vat, kartais iškreipia net prasmę...  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Dainoros mama-Rita
Prisijungė: 2007 01 24 Pranešimai: 14
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 1:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis,Mielieji ir Mielosios.
Kas gi čia taip "bara" Liną (iš toli)?Ar ne tik mūsų Editėlė? Stosiu Linos "ginti"...Juk Ji iš toliau -ir viską mato geriau ...O tai nieko kitaip nesuseksim.Kas mums padės sužinoti,kada mylimukė Edita sirguliuoja,kada Aida valgė,ar tik su Pijum dalinasi valgiu?..Rašyk,rašyk mums Linut . |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 2:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Ot tai ACIU, Rituk!! Ale matai kaip tos ozkeles mane uzsipuole??
O teisybe tokia: Aidute suvalge tiek, kiek Pijuska paliko!!! Na, viena diena buvo saunuole - suvalge NET 4 saukstus sriubos!!!!
Manau, kad persivalgyt galejo...
Arba - viena diena klausiu: Aidut, ka valgei pusryciams? Ir zinot, ka ji valge? ARBATOS!!!!
Tuo jos skiriasi su Edituku, nes Editukas kavos pusryciams "pavalgo"  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 2:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | Ot tai ACIU, Rituk!! Ale matai kaip tos ozkeles mane uzsipuole??
O teisybe tokia: Aidute suvalge tiek, kiek Pijuska paliko!!! Na, viena diena buvo saunuole - suvalge NET 4 saukstus sriubos!!!!
Manau, kad persivalgyt galejo...
Arba - viena diena klausiu: Aidut, ka valgei pusryciams? Ir zinot, ka ji valge? ARBATOS!!!!
Tuo jos skiriasi su Edituku, nes Editukas kavos pusryciams "pavalgo"  |
Ciauskek ciauskek, ciauskute Kazi ar tik nereikes mums ten Japonijoj kokio seklio morkos nusamdyti. Itariu, kad pasekus paaisketu kad musu mylimuke Linute ne kazinka daugiau suvalgo
Lazinuosi kad Pijuska tikrai daugiau uz ja valgo
Suprantu tave Linut, juk geraiusia ginyba - puolimas
O apie 4 saukstus sriubos ir vel pamelavai. Tuoj tavo nosis nuo melavimo uzaugs kaip pas Pinoki
Matot, kas is tos meiles darosi. Visai musu Linutei galvele susisuko. Bus tau gincytis " Labiau, Labiau...."
Kiek tau dar kartu riekes aiskinti, kad kiek tu besakytum, mes vis tiek tave labiau mylim
O su Kapitonu geriau net nepradek veltis is sias diskusija apie meile, jis vis tiek labiausiai myli, o kadangi as esu jaun.Kapitono padejeja, tai mano uznugaris garantuotas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 5:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida, labutis.
Pasiilgau. Kiek sirguliuojam abu su Martynu, bet nestipriai. Diiiidelis bučkis Pijui.
Kad taip aš sugebėčiau pusryčiams "pavalgyti" arbatos ar kavos... Bet gi kažkodėl nesigauna! O man taip gerai būtų... Juk, kai stresuoju, aš ... valgau...  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 7:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi mergiotes, jus mergiotes... prisijuokiau cia beskaitydama
Kad Aidulei su Editukui arbata ir kava atstoja pagrindini patiekala mes jau gerai zinom....ir ta lekste ryziu...lekste...itariu ta mazuliuke kur po arbatos puodeliu Aida tai dar sugeba ir kitokiu "ciudu" prikrest...mat kartais nesupranta mergiote ko gi cia sveikatos ner, galva sukasi, silpna...nuo ko cia taip...paskui prisimena,..... kad nebeprisimena kada valge...o pavalgius visi negalavimai baigiasi...oi ta saulele mano
Editukas tai irgi nepataisomas...kad galetu, tai oru soti butu...
O jau Linuciukui tai....kam kontroliuot, o kam tylet....pati man kozna diena giriasi, kad va...ir vel svorio numeciau...nu ne uz ka nepatikesiu, kad svoris krenta nuo valgymo pati ten darbukuose prapuolus tik japoniskom arbatom ir gyva...
Zodziu mergiotes, baigiat cia zaidimus...o tai isteigsiu cia tuoj kokia inspekcija...turesit man visos kas dien atsiskaitinet, kada kiek ir ko
Myliu jus visas beproto... ka be jusu daryciau
Buckis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 7:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Va...ka tik priemiau i naujai sukurta inspekcija darbuotoja....vyr inspektore Ligita? prakontroliuos ji jus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 7:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida,Editukai, ir Linute(tolimu saliu )
Laukiu Jusu ataskaitu nuo 8val.-10val vakaro apie Jusu suvartoto maisto
maisto kieki negavusi ataskaitu as vyr. inspektore Ligita ir dietolode Asta imsimes grieztu priemoniu
Rytoj jums iki pietu sudarys dietologe Asta valgerastį ir jus turesite pagal ji VISOS VALGYTI  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 8:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Juokiausi, net ašaros fontanu tryško... oi... ui... uhh...
Ei, Lince, Asta ir tave pričiupo... cha... cha... cha...
Na ir šeimynėlė, lyg ir mes turėtume vaikams valgiaraščius sudarinėti ir prižiūrėti, kiek, ko ir kaip jie suvalgo...
O dabar - vyr. inspektorė LIGITUKĖ
Velnias, gudriai susukot, juk Ligitukui negali pasakyti žodelio NE Hmmm... einu mąstyt... Ech...širdis džiaugiasi - ne man vienai kliuvo tokia dalia...
Myliu jus visas... MYLIU PIJUŠKĄ Atleisk, Prince, vis teršiam tavo temą, bet ... galima ir pateisinti - tavo mama prasikalto - pusryčiams "valgo tik arbatą"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 9:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Atleisk, Prince, vis teršiam tavo temą, bet ... galima ir pateisinti - tavo mama prasikalto - pusryčiams "valgo tik arbatą"  |
Edituk, nepergyvenk, Pijuska cia i musu tokias diskusijas nekreipia demesio ir tikrai nepyksta ant savo Princesiu, jis turi rimtesniu uzsiemimu, jis gi rimtas vyras Dabar sprendziam kaip susitvarkyti su pilvuko putimu
Na, siandien juoko doze gauta su kaupu Ilgam turetu uztekti
Myliu Jus, mano baterijos
Linkejimai ir buciukai nuo Kapitono! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 10:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba diena cia senasis apdulkejas dienorastis .Pagaliau pribrendo reikaliukas si bei ta parasineti ir isikisti i jusu dietini gyvenimo buda.Baisiai gi ziuriu idomiai jus cia gyvenate viena koses vos tik puse sauksto per diena suvalgo ir kava uzsigere ,kita Piju bemaitindama likucius is svirksto issiurbe (visai kaip kosmonautai is tuteliu) ir arbata uzsigere,o L. is toli visai arbata maitinasi .Ziu mergos baiget pablusti be bernu su savo Japoniskom-Lietuviskom dietom . Skaitau ir jauciuosi kaip tas kurmis is coliukes filmuko, kuris skaiciavo grudus "puse grudo gerai-vesiu ,visas grudas blogai-nevesiu ". O astute kazkokia mitibos kontroles komisija cia kuria . Mergos suprantu ziema veluoja, bet gal jau laikas pasakyti STOP dietom ir normaliai sest prie staliuko ir kokiu cepelinu, vedaru ir t.t geru patiekalu paragauti, o tai visai iki pavasario nieko is jusu neliks ir taip jau seseliai .
Na as cia ir isibegejau . Vienu zodziu visos dietu megejos mars i artimiausia restoraneli ir prisivalgot ik sotes , o Duse as jau kaip nors atmaitinsiu tam reikalui net svarstikles nupirkau .
O jai apie reikala tai musu plaukiojimas tesesi ir gan sekmingai iveikiam visas audras ir cunamius. Kas del meiles reikalu tai noriu jums pasakyti, kad PIJAUS begalines meiles dar niekam nepavyko persokti
P.S
Cia buvo apdulkejas ir visu pamegtas dienorastis
MUMIS JUMIS VISUS MYLIM
P.S
Linut (in akasaka) mazut jauciu reiks tau kontrabandos atsiusti ,(kokios lietuviskos desros, lasinuku na aisku ir ko nors stipriau, kad riebaliukai geriau virskintusi )
o tai ziu visai su japoniska arbatele nusistekensi
Mes tave begalo ir be krasto MYLIM, buckis nuo Pijaus. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 24,2007 11:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Viskas! Einu iš tos laimės šildytis cepelino(kažkaip pavakarieniauti bauvau pamiršusi..).Pagaliau gavau puikią dienoraščio dozę.
O Ligita šaunuolė, kad ėmėsi tokios sudėtingos užduoties.Žinok, su šitomis meginomis, Ligitėle, labai sunku susitvarkyti: jos visiškai neklauso(nevelgo, nemiega...).Net Mantvydas vieną kartą prašė manęs į pagalbą pasikviesti kitus kareivius iš dalinio, kad Editą nors kiek priverstų valgyti. Ir dar- imkite pavyzdį iš Mantvydo.Vakar jis po eilinio vizito į ligoninę apsilankė kavinėje ir sudorojo beveik dvi(!) porcijas antro patiekalo.Ir dar mano girą išgėrė.Žodžiu, vaikinas pavalgė kaip reikiant.Jei valgytų mažiau- tiesiog nesusitvarkytų su savo kariuomene.O jums, merginos, reikia didelius darbus dirbti.Vadinasi- reikia jėgų.Vadinasi- reikia g e r a i pavalgyti, o arbatą ir kavą palikti tik vakarienei.
Linute iš toli, Mes su Rūta žinome ir mėgstame suši .Taigi, ir Tu gali ne vien arbata būti soti, nes Japonijoje suši, įtariame, skanesnis.
Kai dėl Pijaus laivo, tai Mantvydas tyliai audžia mintį įsigyti karinį laivą Pijaus reikalams spręsti.Na, jis išrikiuos tame laive savo kariuomenę, ir Pijaus liga išsigandusi trauksis.O laivas esą reikalingas todėl, kad Pijus yra ne sausumos, bet jūrinių pajėgų kapitonas.
Mylime jus, linkime jūsų laiveliui kuo palankiausio vėjo- jūsų palaikymo komanda. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Kv. 25,2007 1:45 am Rašyti temą: |
|
|
Mielieji, noriu pasisakyti, kad esu labai neteisingai apkaltinta!!! Mano "dieta" - tai saldainiu valgymo saujom atsisakymas Ir viskas Na ir pro bandeles bandau abejingai praeiti, nes pati pradejau darytis kaip bandele
Bet - jei musu sitos snekos ikvepia Andriuka TOKIAM SAUNIAM PASISAKYMUI (skaiciau ir garsiai juokiausi!), tai mes tikrai apie dietas ir toliau kalbesim
Ale ot uzsipuole...
Vakar Aidute varo mane miegot, as jai sakau, niu palauk, as pusfinali savo megiamo show ziuriu. A ji man: "as tau tuoj finala parodysiu!!"  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Kv. 25,2007 8:50 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikos merginos! Na jūs čia visos ir duodat Nuotaika pakelet visai dienai. Smagu, kad vien kita rūpinatės, nes nieko gero, jei įgula nusilptų...
Kaip Edita sako, tyliai džiaugiuosi už Pijuką, kad įveikia audras ir cunamius. Tikras šaunuolis Jis toks stipruolis
Na merginos, baikit su tais nevalgymais, taigi visokie virusai prasideda. Einam, kaip Andrius sako, cepelinų ar vėdarų valgyti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 01 Kv. 25,2007 9:51 am Rašyti temą: |
|
|
Rytas labas saules jus mano
Matau pastatem mes cia su Ligituku jus i vieta truputeli
Jau matau, kad siai dienai cepelinu arba vedaru dieta visoms numatyta...tik nepamirskit, kad vakare turesit vyr. inspektorei atsiskaityt
Ir prisipazinsiu vakar truputi sumelavau...Lina ne tik arbateles geria...ji dar raudonuju pupeliu desertus valgo (ar isivaizduojat???)...
Ir dar kapitono vyresniji padejeja apskusiu...jis cia ant moteriskiu varo....o pats moliugu seklas lesa...matot skrandziui ir visokiom kitokiom vietom labai gerai (as Andriukai viska zinau )
Pijuk, musu saunuoli kapitone, tikuos atleisi, kad kaip Editukas sako...tavo tema dietiniais pokalbiais tersiam
Tik nepamirskit...nuo 8 iki 10 VAKARE...LIGITUKUI....ATASKAITOS
Buckiai jusu dienai
Ir dar Ingut...nesijaudink...tu ne viena tokia...as irgi kai nervinuosi tai kramtyt nesustoju  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|