|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Gintare S
Prisijungė: 2007 01 29 Pranešimai: 69 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 02 Št. 17,2007 5:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu aciu jos vel pypsena kelia
Myliukai _________________ Myliukai visiems!!! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gintare S
Prisijungė: 2007 01 29 Pranešimai: 69 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 02 Št. 17,2007 5:55 pm Rašyti temą: |
|
|
pypsena kelia
Sypsena _________________ Myliukai visiems!!! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 03 Kv. 20,2008 9:05 am Rašyti temą: |
|
|
Taip ilgai ieškojau šio video internete,bet mano pastangos buvo bevertės. Labai džiaugiausi galėdama jį paržiūrėti Edita,jūs nereali,kartosiu ir kartosiu Apkabinu. _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Alexandra
Prisijungė: 2007 11 24 Pranešimai: 82 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Pen. 21,2008 2:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Puikus reportazas. Aciu JUMS EDITA |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 03 Pen. 21,2008 10:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Per pievą, per lauką, per ošiančią girią, Velykos kaip paukštė giedodama skris. Ir visa, ir visa kas rudenį mirė, vėl augti, žydėti ir džiaugtis atgims...
Saulės zuikučių ir gražių margučių, pavasarinio vėjo ir lietaus niekadėjo, ryto rasos ir pavasarinės aušros... Su Šv.Velykom.
Viltis iš naujo bunda, šyla,
Ramybė beldžias į namus.
Velykų šventė jau prabilo
Ir laimina kiekvieną - mus visus...
Gaivi, lyg pavasario vėjas,
Alsuojanti meilės dvasia,
Šviesiausioji šventė artėja
Pasveikinkim ją mintyse,
Sudėkim į maldą karščiausią
Plakimą kiekvieno širdies,
Su Jėzum kartu prisikelkim,
Ir sielas palaima užlies... |
|
Atgal į viršų |
|
|
puce
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 100 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 05 Pir. 05,2008 10:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Mielai užsilipinčiau ant automobilio lipduką su fondo logotipu, jei tokį kas pasiūlytu. O tai kažkaip kartais ir neramu ,kad su savais žmonėmis kelyje neatsipažystam. Galėtu ir www adresas ten būti. Kaip mintis
Vytas |
|
Atgal į viršų |
|
|
andželika
Prisijungė: 2006 07 15 Pranešimai: 15 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 05 Antr. 06,2008 7:48 am Rašyti temą: |
|
|
Ir aš norėčau tokio lipdukėlio |
|
Atgal į viršų |
|
|
Onute
Prisijungė: 2007 12 28 Pranešimai: 15 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 06,2008 11:57 am Rašyti temą: |
|
|
Ir as noriu lipduko _________________ sparnai3@gmail.com
8 687 51597 |
|
Atgal į viršų |
|
|
metaxa
Prisijungė: 2007 10 09 Pranešimai: 10 Miestas: Rugiuose prie bedugnės
|
Parašytas: 05 Pir. 12,2008 10:58 pm Rašyti temą: |
|
|
ir aš... ir aš labai noriu _________________ °°°Kiekvienas žmogus yra kažkurio kito žmogaus likimas.°°° [It can't be to late] |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 05 Antr. 13,2008 10:46 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, Sveiki,
Ir aš noriu lipduko.. Pasistengsiu iki "Draugų salos" kažką sumąstyt _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 13,2008 11:34 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Ir aš noriu lipduko.. Pasistengsiu iki "Draugų salos" kažką sumąstyt |
Kai turėsiu automobilį, aš irgi norėsiu. Manau, kad sugalvosime drauge |
|
Atgal į viršų |
|
|
Deimyna
Prisijungė: 2008 07 29 Pranešimai: 102 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 07 Tr. 30,2008 1:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir as noriu tokio lipduko Labai grazu butu _________________ Sypsenele jums visiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 18,2008 3:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Mielieji,
Šiandien sulaukiau skambučio iš LNK televizijos
Gera žinoti, kad vis daugiau žmonių mus palaiko, vertina Rugutės fondo atliktus darbus, mumis pasitiki. Tačiau visada sakiau ir sakysiu geri darbai turi būti daromi tyliai. Fondas nori išlikti ištikimas savo principams siekiant populiarumo ir garbės nesiveržti į žiniasklaidą, garsiai ir viešai nekalbėti apie tai, ką darome. Nenorime, kad gerų žmonių akivaizdoje mūsų darbai atrodytų kaip puikybės, garbės troškimas.
Noriu nuoširdžiai padėkoti Linai D., pasiūliusiai mane Savanorių centro ir LNK televizijos organizuojamo projekto Auksinė širdis apdovanojimui ir projekto atrankos komisijai, iš daugelio pasiūlytų pretendentų atrinkusiai mane tarp trijų nominantų. Vien tai jau yra puikiausias darbo įvertinimas.
Tačiau dalyvavimo šiame projekte atsisakiau, nes esu tvirtai įsitikinusi, kad ne tokiuose dalykuose slypi tikrasis nuoširdumas ir darbo įvertinimas. Be to, nesijaučiu galinti pretenduoti į apdovanojimą, kurio už besąlygišką buvimą kartu su fondu, Mylimukų palaikymą ir nuoširdų norą padėti nusipelnėte ir visi Jūs.
Manau, kad Lietuvoje yra daugybė žmonių, darančių gerus ir pasiaukojančius darbus. Kadangi aš jau esu gavusi panašaus pobūdžio apdovanojimą , manau, kad atėjo laikas įvertinti ir tuos, kurių darbai dar nebuvo pastebėti. O man didžiausias atlygis visada buvo ir bus matyti didžiųjų Kovotojų šypsenas ir jausti, kad šalia esate Jūs pati šauniausia palaikymo komanda, apgaubianti beribe meile ir pasitikėjimu.
Labai vertinu Jūsų pastangas ir žinau, kad be Jūsų visų palaikymo ir buvimo šalia Rugutė nebūtų tokia, kokia yra. Todėl didžiausia dovana man būtų, kad visi, tyliai esantys su Rugute, susirinktume lapkričio 29 d. kartu paminėti ketvirtąsias Rugutės įkūrimo metines, galintys duoti kraujo, pasidalintume kraujo lašeliu su tais, kuriems jo reikia labiausiai, o vėliau visi nesvarbu davėte kraujo, ar ne - Susikaupimo valandėlės metu sujungtume savo širdis maldoje už mūsų Mylimukus ir kartu suvalgytume po gabalėlį torto. Labai norėčiau, kad šią dieną visi būtumėte kartu su mumis ir galėtume kartu pasidžiaugti tuo, ką per kelerius metus sukūrėme.
Visada Jūsų,
Edita _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|