Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Kasdieninė Fondo veikla
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 02 Št. 17,2007 5:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas,

Skyrelį "Šv. Kalėdų akimirkos" papildėme Urtytės nuotraukomis:

http://www.rugile.com/kaledos_2006lt.html
http://www.rugile.com/nuotraukos/fotoalbumas/kaledos_2006/index1.html

Su meile,
Edita
Gintare S

Prisijungė: 2007 01 29

PranešimasParašytas: 02 Št. 17,2007 5:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu aciu jos vel pypsena kelia Smile

Myliukai
Gintare S

Prisijungė: 2007 01 29

PranešimasParašytas: 02 Št. 17,2007 5:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pypsena kelia

Sypsena Laughing
Edita

PranešimasParašytas: 03 Kv. 20,2008 8:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas,

Ačiū visiems, esantiems kartu su "Rugute".

TV3 reportažas, tiems, kurie nespėjo jo pamatyt: http://video.google.com/videoplay?docid=3401710989907085440

Šaltinis: TV3
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 03 Kv. 20,2008 9:05 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip ilgai ieškojau šio video internete,bet mano pastangos buvo bevertės. Labai džiaugiausi galėdama jį paržiūrėti Smile Edita,jūs nereali,kartosiu ir kartosiu Smile Apkabinu.
Alexandra

Prisijungė: 2007 11 24

PranešimasParašytas: 03 Pen. 21,2008 2:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Puikus reportazas. Very Happy Aciu JUMS EDITA
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 03 Pen. 21,2008 10:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Per pievą, per lauką, per ošiančią girią, Velykos kaip paukštė giedodama skris. Ir visa, ir visa kas rudenį mirė, vėl augti, žydėti ir džiaugtis atgims...

Saulės zuikučių ir gražių margučių, pavasarinio vėjo ir lietaus niekadėjo, ryto rasos ir pavasarinės aušros... Su Šv.Velykom.

Viltis iš naujo bunda, šyla,
Ramybė beldžias į namus.
Velykų šventė jau prabilo
Ir laimina kiekvieną - mus visus...

Gaivi, lyg pavasario vėjas,
Alsuojanti meilės dvasia,
Šviesiausioji šventė artėja
Pasveikinkim ją mintyse,
Sudėkim į maldą karščiausią
Plakimą kiekvieno širdies,
Su Jėzum kartu prisikelkim,
Ir sielas palaima užlies...
Atgal į viršų
puce

Prisijungė: 2006 03 27

PranešimasParašytas: 05 Pir. 05,2008 10:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki,

Idea Mielai užsilipinčiau ant automobilio lipduką su fondo logotipu, jei tokį kas pasiūlytu. O tai kažkaip kartais ir neramu ,kad su savais žmonėmis kelyje neatsipažystam. Galėtu ir www adresas ten būti. Kaip mintis Question
Vytas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
andželika

Prisijungė: 2006 07 15

PranešimasParašytas: 05 Antr. 06,2008 7:48 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir aš norėčau tokio lipdukėlio Smile
Atgal į viršų
Onute

Prisijungė: 2007 12 28

PranešimasParašytas: 05 Antr. 06,2008 11:57 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir as noriu lipduko Smile
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
metaxa

Prisijungė: 2007 10 09

PranešimasParašytas: 05 Pir. 12,2008 10:58 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ir aš... ir aš labai noriu Smile
Edita

PranešimasParašytas: 05 Antr. 13,2008 10:46 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki, Sveiki,

Ir aš noriu lipduko.. Very Happy Pasistengsiu iki "Draugų salos" kažką sumąstyt Wink
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 05 Antr. 13,2008 11:34 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:
Ir aš noriu lipduko.. Very Happy Pasistengsiu iki "Draugų salos" kažką sumąstyt Wink

Kai turėsiu automobilį, aš irgi norėsiu. Manau, kad sugalvosime drauge Wink
Atgal į viršų
Deimyna

Prisijungė: 2008 07 29

PranešimasParašytas: 07 Tr. 30,2008 1:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir as noriu tokio lipduko Smile Smile Smile Labai grazu butu Very Happy
Edita

PranešimasParašytas: 11 Antr. 18,2008 3:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielieji,

Šiandien sulaukiau skambučio iš LNK televizijos…
Gera žinoti, kad vis daugiau žmonių mus palaiko, vertina „Rugutės” fondo atliktus darbus, mumis pasitiki. Tačiau visada sakiau ir sakysiu – geri darbai turi būti daromi tyliai. Fondas nori išlikti ištikimas savo principams – siekiant populiarumo ir garbės nesiveržti į žiniasklaidą, garsiai ir viešai nekalbėti apie tai, ką darome. Nenorime, kad gerų žmonių akivaizdoje mūsų darbai atrodytų kaip puikybės, garbės troškimas.

Noriu nuoširdžiai padėkoti Linai D., pasiūliusiai mane Savanorių centro ir LNK televizijos organizuojamo projekto „Auksinė širdis” apdovanojimui ir projekto atrankos komisijai, iš daugelio pasiūlytų pretendentų atrinkusiai mane tarp trijų nominantų. Vien tai jau yra puikiausias darbo įvertinimas.

Tačiau dalyvavimo šiame projekte atsisakiau, nes esu tvirtai įsitikinusi, kad ne tokiuose dalykuose slypi tikrasis nuoširdumas ir darbo įvertinimas. Be to, nesijaučiu galinti pretenduoti į apdovanojimą, kurio už besąlygišką buvimą kartu su fondu, Mylimukų palaikymą ir nuoširdų norą padėti nusipelnėte ir visi Jūs.

Manau, kad Lietuvoje yra daugybė žmonių, darančių gerus ir pasiaukojančius darbus. Kadangi aš jau esu gavusi panašaus pobūdžio apdovanojimą , manau, kad atėjo laikas įvertinti ir tuos, kurių darbai dar nebuvo pastebėti. O man didžiausias atlygis visada buvo ir bus matyti didžiųjų Kovotojų šypsenas ir jausti, kad šalia esate Jūs – pati šauniausia palaikymo komanda, apgaubianti beribe meile ir pasitikėjimu.

Labai vertinu Jūsų pastangas ir žinau, kad be Jūsų visų palaikymo ir buvimo šalia „Rugutė” nebūtų tokia, kokia yra. Todėl didžiausia dovana man būtų, kad visi, tyliai esantys su „Rugute“, susirinktume lapkričio 29 d. kartu paminėti ketvirtąsias “Rugutės” įkūrimo metines, galintys duoti kraujo, pasidalintume kraujo lašeliu su tais, kuriems jo reikia labiausiai, o vėliau visi – nesvarbu davėte kraujo, ar ne - Susikaupimo valandėlės metu sujungtume savo širdis maldoje už mūsų Mylimukus ir kartu suvalgytume po gabalėlį torto. Labai norėčiau, kad šią dieną visi būtumėte kartu su mumis ir galėtume kartu pasidžiaugti tuo, ką per kelerius metus sukūrėme.

Visada Jūsų,
Edita

Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Toliau
Puslapis 1415

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume