|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 10 Tr. 18,2006 4:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Žinoma, jei kur nors arčiau Klaipėdos ar Klaipėdos raj. , nes į Vilnių truputuka tolokai....
ir dėl Kalėdų, gal ką reiks čia aplankyt?ir kokių dovalėlių nuo Klaėdų senio perduot |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 18,2006 4:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Inga-mama rašo: | Žinoma, jei kur nors arčiau Klaipėdos ar Klaipėdos raj. , nes į Vilnių truputuka tolokai....
ir dėl Kalėdų, gal ką reiks čia aplankyt?ir kokių dovalėlių nuo Klaėdų senio perduot |
Inga, na na iki Vilniaus truputuką tolokai. Tikėkimes, kad vaikai jūsų žinutės neskaitys Ligita "atplaukė" iš Palangos, Milda - iš Plungės, Salvijus - iš Biržų ir t.t. Sekime vaikų pavyzdžiu Prisipažinsiu, man iš jų dar mokytis, mokytis ir mokytis Žinoma, dar ir iš Aidos bei Andriaus yra ko pasimokyti...Ech, praėjus susitikimui yra apie ką pamąstyti
Taigi, teks "plaukti", o gal jau "skristi" pas mus _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 10 Kv. 19,2006 8:07 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: |
Inga, na na iki Vilniaus truputuką tolokai. Tikėkimes, kad vaikai jūsų žinutės neskaitys Ligita "atplaukė" iš Palangos, Milda - iš Plungės, Salvijus - iš Biržų ir t.t. Sekime vaikų pavyzdžiu Prisipažinsiu, man iš jų dar mokytis, mokytis ir mokytis Žinoma, dar ir iš Aidos bei Andriaus yra ko pasimokyti...Ech, praėjus susitikimui yra apie ką pamąstyti
Taigi, teks "plaukti", o gal jau "skristi" pas mus |
, pasitaisysiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (vel is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 3:40 am Rašyti temą: |
|
|
Brangieji, SOS! Edita jau ne tai kad nevalgo, ji dar ir nebemiega!!! Siryt Japonijos laiku pries devynias ryto atejo man jos zinute!!
Kas gi cia dabar?! Matyt, reiks ne vien prievartiniu maitinimu uzsiimti kazkam , bet dar ir lopsines kas vakara dainuoti!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Linute, bijau, kad lopshines chia nepades |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
tai ka darom?
kokie butu jusu pasiulymai? pagalvojam! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 1:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (vel is toli) rašo: | Siryt Japonijos laiku pries devynias ryto atejo man jos zinute!! |
Bū bū bū Negąsdink žmonių Kai Japonijoje devinta valanda ryto, Lietuvoje tik antra valanda nakties. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 2:27 pm Rašyti temą: |
|
|
ir???? nevalgai, nemiegi, o jei Kaledu Senelis paprasys taves dovanu maisa palaikyti??? neislaikysi!!! cia as labai rimtai! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 2:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Lina (is toli) rašo: | ir???? nevalgai, nemiegi, o jei Kaledu Senelis paprasys taves dovanu maisa palaikyti??? neislaikysi!!! cia as labai rimtai! |
...ir valgau, ir miegu, ir visus labai labai MYLIU Jei maišo neišlaikysiu, Kiškučius į pagalbą pasikviesiu Juk tiek daug pagalbininkų tuoj turėsiu _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 2:37 pm Rašyti temą: |
|
|
na bet ir atsikalbinetoja... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 2:49 pm Rašyti temą: |
|
|
"Tik" antra valanda nakties Edita, tai kada i arbatos magija einam? Ish anksto uzhsakysiu, kad ten butu arbateles apetitui ir miegui gerinti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Pen. 24,2006 2:54 pm Rašyti temą: |
|
|
gerbiu!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
|
Parašytas: 01 Pir. 29,2007 1:45 pm Rašyti temą: |
|
|
Editukai, aš jau sveika. Galima mane siųsti ten, kur reikia |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 01 Pir. 29,2007 1:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Ziuzia rašo: | Editukai, aš jau sveika. Galima mane siųsti ten, kur reikia |
O aš dar nea ... Pavydžiu baltu pavydu ...
Pirmiausia siunčiu aplankyti Linutės , po to Pauliuko . Nunešti dideliausius linkėjimus.
Papasakoti Linutei ir Pauliukui apie draugystę su japoniukais ir padėti parašyti laiškus. T.y. net du laiškus ... "megsime" draugystę su švedukais
Grįžus papasakoti, kaip laikosi Linutė ir Pauliukas .
Apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 01 Pir. 29,2007 5:22 pm Rašyti temą: |
|
|
O Paulius dar Santariškėse? Kaip jam? Ziuzia, jei sutiksi - perduok linkėjimus nuo mūsų... Brūkštelkit nors žodelį, kaip ten jo reikalai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|