|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Marina-mama rašo: | Jus dar taip velai nemiegat?Tiesa ir man nesimiega,vis mastau kaip Aleksiukas?Ziuriu foruma o gal kokia gera zinute is ju ateis,vis dar tikiu stebuklu! |
Aš naktinėju... Sukasi mintys apie Aleksiuką, Pijų, Ligitą,... Žinote, veju mintis ir stengiuosi negalvoti, kaip bus... Aš tik noriu, kad Aleksiukui neskaudėtų, kad šalia būtų mama ir tėtis, kad jaustų mūsų visų didžiulę šilumą... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir as noriu,kad maziukams nebebutu skausmu Vis galvoju,bet tik apie stebukla! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RITA Svečias
|
Parašytas: 07 Antr. 25,2006 9:04 am Rašyti temą: |
|
|
LABAS EDITA,
RAŠAU ČIA,NES NEGALIU ATSAKYTI -TEMOJE SUSITIKIMAS.PRAŠO SLAPTAŽODŽIO,O GAL AŠ KO NESUPRANTU.
DĖL SUSITIKIMO- AŠ, UŽ VISOM KETURIOM.MAN NESVARBU VIETA IR DIENA,AŠ BŪTINAI PRISIDERINSIU.ATVAŽIUOSIU AIŠKU SU ŽILVINU IR JAI NIEKO PRIEŠ ,PAIMČIAU MAŽĄJĮ,NES JAM TAI BŪTŲ PRAMOGA.
JAU SPĖJAU PASKAMBINT SAULEI,JI TURĖTU IRGI PRISIJUNGTI.TAI TIEK .SEKSIU PUSLAPĮ IR LAUKSIU NURODYMŲ.BE ABEJO SU SAVIM REIKIA KAŽKĄ ATSIVEŽT SKANAUS...GAL REIKĖS PAGALBOS,MANO TELEFONAS-861841178. IKI |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Antr. 25,2006 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
Mieloji, užtenka būti svečiu - esi namuose Paspausk forumo viršuje esančią nuorodą "Registruotis", prisiregistruok ir leis rašyti.
O jei rimtai, tai labai lenda įvairūs spameriai. Todėl, netrukus visi galėsite rašyti tik prisiregistravę. Bijau, kad kitaip kurią dieną gali nelikti forumo.
Rita, o kodėl tėčio kartu nepasiimsite. Būtų puiku jei būtumėte visi: Žilvinas, broliukas, mama ir tėtis Neskriauskite tėčio Laukiame visų. Apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rita Svečias
|
Parašytas: 07 Antr. 25,2006 9:35 am Rašyti temą: |
|
|
Tai kad tas tėtis namisėda...Bet jai tik jis norės būtinai "įsimesim į krepšį",
ir jai jam išpuls išeiginės,nes jis dirba pamainom. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Antr. 25,2006 9:51 am Rašyti temą: |
|
|
Rita rašo: | Bet jai tik jis norės būtinai "įsimesim į krepšį",
|
Maniškį man gal ir pavyktų "į krepšį įsimest", bet taviškį tau - na, kaip čia pasakius . Senai taip besijuokiau
Žodžiu, laukiam visų  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rita Svečias
|
Parašytas: 07 Antr. 25,2006 9:59 am Rašyti temą: |
|
|
Na,ne tiek čia ir daug tik 125 kg... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 26,2006 9:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Suradau toki saita www.theinterviewwithgod.com toliau eiti i view presentation tik neisjunkite garsa.Kaip man patiko,taip gera pasidare.Gal kas nores paskaityti ir paklausyti? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 26,2006 10:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip grazu, kaip gera  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ievute
Prisijungė: 2006 03 30 Pranešimai: 62 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Tr. 26,2006 11:54 pm Rašyti temą: |
|
|
aga, tikrai labai grazu  _________________ Vaikystė yra skaistumo, džiaugsmo būsena, pilnatvės pojūtis, kad viskas yra gerai, pasaulis yra gražus, tu atėjai džiaugtis ir būti laimingas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Kv. 27,2006 9:42 am Rašyti temą: |
|
|
Marina-mama rašo: | Suradau toki saita www.theinterviewwithgod.com toliau eiti i view presentation tik neisjunkite garsa.Kaip man patiko,taip gera pasidare.Gal kas nores paskaityti ir paklausyti? |
p.s Cia bus pokalbis su dievu! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Kv. 27,2006 9:45 am Rašyti temą: |
|
|
Marina-mama rašo: | Suradau toki saita www.theinterviewwithgod.com toliau eiti i view presentation tik neisjunkite garsa.Kaip man patiko,taip gera pasidare.Gal kas nores paskaityti ir paklausyti? |
p.s Cia bus pokalbis su dievu! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jovitulka
Prisijungė: 2006 02 04 Pranešimai: 19 Miestas: Taurage
|
Parašytas: 07 Pen. 28,2006 9:30 am Rašyti temą: |
|
|
Super pokalbis su dievu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 10 Tr. 18,2006 3:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Klausimėlis:
ar bus nuotraukos iš šventės?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Tr. 18,2006 3:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Inga-mama rašo: | Klausimėlis:
ar bus nuotraukos iš šventės?  |
Bus bus , šiandien Dainoras sugrįžta iš Londono, truputuką sutvarkys nuotraukas ir įdėsime.
Klausimėlis:
O ar kitais metais į šventę atvyksite? Ar prisijungsite prie mūsų? Šiemet plaukėme, kitais metais ... yra pasiūlymas skristi
Nors, gal ir nereikės laukti kitų metų. Mano mažosios draugės sakė: "Edita, Kalėdos artėja"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|