|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 12 Pir. 17,2007 10:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki.As Raimonda(Viliaus mama).As cia pradejau lankytis tik po to ,kai susiduriau pati su savo vaiko liga.Mes esam is Klaipedos |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Tr. 19,2007 1:26 am Rašyti temą: |
|
|
vakare rašo: | Sveiki.As Raimonda(Viliaus mama).As cia pradejau lankytis tik po to ,kai susiduriau pati su savo vaiko liga.Mes esam is Klaipedos |
Duok ranką, bendro likimo sesę, ir keliaujam... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Onute
Prisijungė: 2007 12 28 Pranešimai: 15 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Št. 29,2007 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi. As Onute is Vilniaus. Man 50 metu, esu "jauna" pensininke. Neseniai prisijungiau prie jusu forumo. Nors rasysiu gal nedaznai. Mane labiau domina konkreti pagalba vaikams, jei tokios reikes. Planuoju prisijungti prie savanoriu. Jei aisku, sugebesiu prisitaikyti visu pirma psichologiskai, nes nesu asmeniskai susidurusi su tokio pobudzio ligomis. Manau, kad nebus lengva, bent jau is pradziu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
MagicGirl
Prisijungė: 2008 01 01 Pranešimai: 23
|
Parašytas: 01 Antr. 01,2008 9:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi, su praėjusiomis šventėmis... Aš Giedrė, man 17 metų, iš Kauno. Šį puslapį suradau, kai sugalvojau pervesti pinigėlių vaikučiams.. Paskaitinėjusi forumą, pagalvojau, kad gal galėčiau dar prisidėti kaip savanorė?.. Tik nežinau, kur kreiptis, ką galėčiau padaryti... _________________ Žmogus, kuris galvoja tik apie save ir visur ieško naudos, negali būti laimingas... Nori gyventi sau, gyvenk kitiems... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 01,2008 9:52 pm Rašyti temą: |
|
|
MagicGirl rašo: | Paskaitinėjusi forumą, pagalvojau, kad gal galėčiau dar prisidėti kaip savanorė?.. Tik nežinau, kur kreiptis, ką galėčiau padaryti... |
Giedre, parašyk laiškutį adresu savanoriai@rugute.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
MagicGirl
Prisijungė: 2008 01 01 Pranešimai: 23
|
Parašytas: 01 Antr. 01,2008 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Et, kai parašiau, tada pastebėjau ačiū  _________________ Žmogus, kuris galvoja tik apie save ir visur ieško naudos, negali būti laimingas... Nori gyventi sau, gyvenk kitiems... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
E.V.A.
Prisijungė: 2007 08 29 Pranešimai: 2 Miestas: raseiniai
|
Parašytas: 01 Kv. 03,2008 6:51 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki. mano vardas asta. man 27m. auginu 3 metuku dukryte. jau senokai prisijungiau prie jusu, bet visad buvau tylioji skaitytoja.
kazkada, forume viena mama pasake,kad mamytems, turincioms sveikus vaikus, niekad nesuprast ligoniuku mamu. lyg ir isizeidziau...kaip tai nesuprast- asaros nedziuva skaitant mazuju istorijas, dziaugiuosi, kai pildosi bent menkiausios ju svajones, meldziuosi uz mazas zvaigzdutes...
taip ir neisdrisau parasyt. kazkaip atrode,kad nesurinksiu tinkamu zodziu.
bet as visad cia- sirdim, mintim ir, tikiuos, greitai- darbais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
toria
Prisijungė: 2008 01 08 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 01 Antr. 08,2008 3:36 am Rašyti temą: |
|
|
sveiki .mano vardas Kristina.esu dar labai jaunute ir turiu dukryte beveik 5 metuku.labai noreciau dasideti prie viso gerio ka gali zmogus dovanoti zmogui.mes esame is cikagos .nezinau ka cia dar parasyti apie si puslapi suzinojom is ''amerikos lietuvis'' laikrascio.musu palaikimo komanda susideda is triju seimu .linkim visiem vaikuciam sveikti  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 01 Tr. 16,2008 10:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas , mano vardas Audrone. As irgi is Cikagos. Musu palaikymo komanda susideda is 16 seimu + dar daug daug, kuriuos sukveciam i savo renginius.
Apie puslapi zinojau jau seniai, bet dabar jau norim ne tik skaityti, bet ir padeti.
Turim toki moteru kluba "Alateja" Cikagoje ir uzsiimame labdara. Tad jei yra jusu pazistamu Cikagoje, sakykit kad susirastu mus cia, padesim bendrom jegom!
Zavimes visais - vaikais, tevais, palaikanciais ir meldziames uz jusu auksines sirdis ir jusu sveikata. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 01 Tr. 16,2008 10:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Toria- Kristina,
Jeigu noretumete, jungkites prie musu. Mes kaip tik organizuojam akcija per Valentino diena. Parasykie mums: www.alateja.us i atsiliepimus arba moteruklubas@alateja.us
Aciu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 5:44 am Rašyti temą: |
|
|
Miela Audrone, be galo dziaugiuosi, kad "Rugutes" palaikymo komanda jau gali susikabinti uz ranku aplink visa pasauli  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 4:12 pm Rašyti temą: |
|
|
O as neatsistebiu tokia saunia palaikymo komanda!
Smagu, kad kovojantys nelieka vieni! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Onute
Prisijungė: 2007 12 28 Pranešimai: 15 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 30,2008 7:56 pm Rašyti temą: |
|
|
O as nusivylus truputi, nes nuo to laiko, kai cia prisijungiau, dar nieko gero nepadariau. Tiksliau, nebuvo progos kazka nuveikti.... _________________ sparnai3@gmail.com
8 687 51597 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Dar viena Lina
Prisijungė: 2007 09 16 Pranešimai: 63
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 01 Kv. 31,2008 11:02 am Rašyti temą: |
|
|
Miela Onute, mieli visi. Vien Jusu buvimas Cia, Jusu nuosirdus rupestis, skleidziama siluma, siunciama malda yra labai labai daug. Minties jega yra didele. Neveltui Rugute sakydavo "kuo daugiau sirdeliu aplink mane - tuo as stipresne".
Na o daugiau - darbeliu yra daugybe ir galbut net ne visi darosi taip greitai, kaip kad noretusi. Pavyzdziui, labai ieskojome galinciu versti tekstukus - "Rugute" mylima jau ne tik Lietuvoje, todel mes labai norime, kad ta siluma, kuria mes visi randame lietuviskame interneto puslapyje, galetu pajausti ir musu draugai uzsienyje. Tai didelis ir atsakingas darbas.
Savanoriai (o gal tiesiog vadinkimes draugais) taip pat ir patys pasiulo ideju ir minciu - va aciu Jurgggai uz minti apie donorystes duomenu baze! Tikim, kad tai tikrai pagelbes mums norint greiciau reaguoti i musu mylimuku kraujuko poreikius.
Labai daug pagalbos reikes artejant musu visu didziajam renginiui "Draugu sala" - gerumo, meiles, draugystes sventei. Butu gerai, kad siais metais savanoriai patys ispuostu sale ir pasirupintu visomis techninemis detalemis ir scenarijumi, neleisdami Editukui ne kojos i sia sfera kelti - paskui vel i svente ji ateis pamiegojusi valandele ir ant svarstykliu lips pasiemusi akmenu maisa.... (kitaip rodykle nepajudetu).
Cia tik kelios galimos veiklos detales. Kai pradedi, kazka padarai, pajauti, kaip tai reikalinga - kyla tiek minciu, kad nusivili jau ne tuo, kad nieko nepadarai, o tuo, kad nebespeji daryti
O del vaikuciu globojimo - manau, netolimoje ateityje bus organizuota "Rugutes" draugu arbatele, kurios metu susipazinsite, pakalbesite, pajausite "Rugutes" dvasia (beribe meile + simtaprocentine atsakomybe) tiesiogiai ir, galbut, po to - isikibe i ranka Editukui, Aidai, Linui, Tautvilei, Linai ar kitiems "Rugutes" draugams - zengsite pas Mylimukus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|