Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Naujokams
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 11 Pir. 05,2007 5:21 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika, Margarita Smile Kaip laikosi tavo broliukas? Laikysim kumshtukus ir uzh ji Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Silmana

Prisijungė: 2007 11 07

PranešimasParašytas: 11 Kv. 08,2007 9:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki visi Very Happy Galvojau ir aš prisistatysiu visiems Very Happy Mano vardas Indrė (rodos tokia būsiu pirma forume Very Happy ) Man 15 metų.Gyvenu Šiauliuose, į šį puslapiuką atklydau maždaug prieš metus ir nuo to laiko pradėjau jame lankytis labai dažnai. Bet visada buvau,galima sakyti, tokia pelytė Very Happy Tyliai skaitydavau forumą,ir niekam apie save nepranešdavau. Dabar nusprendžiau,kad atėjo laikas ir man prisijungti prie jūsų. Mano svajonė yra visais būdais kaip nors padėti ligoniukams. Ar priimsit mane į savo palaikymo komandą? Very Happy Gal yra iš Šiaulių ligoniukų,kuriems galėčiau padėti?

Paskutinį kartą redagavo Silmana, 11 Sk. 09,2008 10:33 pm. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 11 Kv. 08,2007 9:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Silmana rašo:
Sveiki visi Very Happy Galvojau ir aš prisistatysiu visiems Very Happy Mano vardas Indrė (rodos tokia būsiu pirma forume Very Happy )

Sveika prisijungus. Viena Indrė (Heiki Heiki) jau prisistatė šioje temoje Smile
Silmana rašo:
Mano svajonė yra visais būdais kaip nors padėti ligoniukams. Ar priimsit mane į savo palaikymo komandą?

Žinoma, kad priimsim. Jau priimam Smile
Atgal į viršų
Kristin

Prisijungė: 2007 09 12

PranešimasParašytas: 11 Pen. 09,2007 4:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis visiems, esu Kristin, gyvenu ukm, man 17 metu, pirma karta apsilankiau cia pries 3 men. Turiu klasioke kuri sirgo leukemija, db ji remisijoje berods, mazai apie tai kalbame....mokosi kartu, labai dziaugiuosi, kad pasveiko....to linkiu visiems mazyliams ir savo bendraamziams Smile
Atgal į viršų
Margarita

Prisijungė: 2007 10 31

PranešimasParašytas: 11 Pen. 09,2007 7:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ziuzia>>> dabar tai gerai.... Cool
siandien buvo ligonineje pasidare krauja 12 tromb...
tai tiek.Smile
Atgal į viršų
Reda

Prisijungė: 2007 11 10

PranešimasParašytas: 11 Št. 10,2007 6:56 am    Rašyti temą: Paramos koncertas Atsakyti su citata

Labas rytas
Noriu trumpai prisistatyti. Esu Reda Kneizevičienė. Mūsų 3 metų sunūs Martynukas susirgo leukemija 1998 metais . Tris metus kovojame su šia liga. Deja liga atsinaujino, perėjo į neuro leukemiją ir mūsų jau šeši metai kaip nebėra. Trys metai kovojant su šia liga paliko neišdildomą randą širdyje. Dar begulinti ligoninėje ir matant vaikų džiaugsmą kuomet juos aplankydavo įvairūs svečiai su dovanomis, aš taip pat jau aštunti metai užsiimu parama šiems vaikams. Be abejo tai gal nėra labai didelės sumos.
Kiekvienais metais aplankome šį skyrių su dovanėlėmis. Dažnai važiuojame su menine programa. Kadangi esu kultūros namų vedėja, organizuojame paramos koncertus. Kadangi kolektyvai koncertuoja be honorarų, už koncerto metu surinktas lėšas yra perkami žaislai, kanc, prekės, kurie keliauja į žaidimų kambarį.
Tai ko gal būt nespėjau duoti savo Martynukui, norisi padėti kitiems. Taip pat noriu padrąsinti tuos tėvelius, kurie savo mažųjų jau neturi. Nebijokite susilaukti daugiau vaikelių. Aš pažįstu ne vieną šeimą kuri turi susilaukę mažylių po netekties. Aš taip pat turiu mažąjį Luką, kuriam dabar treji.
Tad naudodamasi proga noriu pakviesti visus norinčius, šį sekmadienį t.y. lapkričio 11 d. Antanavo kultūros namuose (Kazlų Rūdos sav.) į jau aštuntąjį paramos koncertą liaudiškos muzikos šventę "Linksmoji armonika".
Smulkesnė informacija tel- 8 611 21453
Sušilkime visi prie žmoniškumo laužo
Ir tie, kurie linksmi
Ir tie, kurie liūdni
Ir šitos šilumos lyg duonos atsilaužkim
Ir būsim sotesni
Is būsim geresni
(tai ištrauka iš finalinės dainos, kuri jau aštutąjį kartą skambės šį sekmadienį)
Tad visiems stiprybės, Dievo palaimos
Atgal į viršų
Alexandra

Prisijungė: 2007 11 24

PranešimasParašytas: 11 Št. 24,2007 5:55 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki, pagaliau isdrysau ir as cia pasisakyti. Apie si tinklapi suzinojau is supermamos forumo. Pirma karta uzejus cia puse nakties prasedejau su asarom prie kompiuterio. Skaiciau Rugiles ir kitu angeliuku istorijas. Paskui pora dienu neprieidavau prie kompiuterio kad vel nezliumbti, bet pastoviai tik apie tuos vaikucius ir te galvojau. Pati turiu keturiu metu dukryte ir negaliu net isivaizduoti kas butu jeigu... Veliau pradejau lankytis cia dazniau ir supratau kiek daug cia yra ir vilties ir meiles. Zaviuosi jumis visais o ypac EDITA. Paskutiniu metu bunu cia po kelis kartus i diena, ieskau naujienu apie Liepute (prie jos akcijos buvau prisidejus) Linute, Vilte, Reniu, Juliuka, Luka ir visus kitus. Mintyse visada esu su visa palaikymo komanda. Bet jau nebegaliu palaikyti jus tik mintyse, jau labai noriu ir bendrauti.
Trumpai apie save: Esu kauniete, man 24, VDU studijuoju informatika ir pedagogika(gretutine) 4 kurse, bet planuoju buti matematikos mokytoja. Papildomai mokinu moksleivius matematikos. Tiesa, jei kam po ligos bus sunku pasivyti klasiokus su malonumu padesiu uzpildyti visas spragas. Wink
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 11 Antr. 27,2007 1:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Alexandra rašo:
Bet jau nebegaliu palaikyti jus tik mintyse, jau labai noriu ir bendrauti.

Kad žinotumėt, kaip aš džiaugiuosi. Very Happy Jau buvau beprarandanti viltį, kad kada nors jūs visi tyliai beskaitantys iškišite nosytes ir parašysite. Nors dar ne Kalėdos, tačiau pats didžiausias AČIŪ už mano troškimų pildymą...
Gera, kad esate...
Zanku

Prisijungė: 2007 10 14

PranešimasParašytas: 11 Antr. 27,2007 9:42 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas.Na manau atejo laikas ir man "iskisti nosi".Tyliai skaitineju ir dziaugiuosi del bet kokiu pagerejimu.Palaikau visom jegom kai buna sunku. Esu Zaneta is Marijampoles. Tikiuosi susidraugauti su jumis ir tikiuosi jus mane priimsit Wink
Atgal į viršų
Elenele

Prisijungė: 2007 09 02

PranešimasParašytas: 12 Št. 01,2007 11:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

as Elena ,apie "Rugute" girdejau senai,bet vis nedrisau uzsukti Rolling Eyes dabar jau isidrasinau,daugmaz susipazinau su visais ir uz visus laikau kumshcius!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Alexandra

Prisijungė: 2007 11 24

PranešimasParašytas: 12 Št. 01,2007 11:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:

Kad žinotumėt, kaip aš džiaugiuosi. Very Happy Jau buvau beprarandanti viltį, kad kada nors jūs visi tyliai beskaitantys iškišite nosytes ir parašysite. Nors dar ne Kalėdos, tačiau pats didžiausias AČIŪ už mano troškimų pildymą...
Gera, kad esate...

AČIŪ už šiltus žodelius Surprised Wink
Atgal į viršų
mama Rita

Prisijungė: 2006 09 14

PranešimasParašytas: 12 Pir. 03,2007 9:08 pm    Rašyti temą: naujokams Atsakyti su citata

Esu Rita iš Panevėžio. Jei kada kam nors prireiks pagalbos - sakykit, padėsiu kuo galėsiu. Kiek leidžia galimybės stengiuos įsijungt į Gerumo akcijas. Norėčiau prisidėt ir darbu. Mielosios, jei galiu būt kuo nors naudinga čia, Panevėžy, - sakykit, nesigėdykit. (Deja, į Vilnių nebevažinėju... Sad ) Šį forumą aplankau ko kelis sykius per dieną Smile
Atgal į viršų
Kristinaaa

Prisijungė: 2007 12 02

PranešimasParašytas: 12 Antr. 11,2007 3:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labukas visiems... Atėjo metas ir man prisistatyti... Very Happy Iš tikro šį puslapėlį skaitinėju jau labai seniai, apie 2metus, o gal ir ilgiau... Bet tik dabar išdrįsau prisijungti ir pasidalinti savo patirtimi...
Šiek tiek apie save... mano vardas Kristina, gyvenu netoli Klaipėdos, man 21-eri, šiuo metu poilsiauju... Very Happy esu perėjusi visus baisiausius gydymo etapus... Dabar esu remisijoj... Reikia tik labai labai tikėti ir neleisti sau nė pagalvoti apie blogiausia ir viskas bus gerai, patikėkit manim tai turi labai didelę reikšmę remisijos link!!! Taigi malonu su visais susipažinti!!!! Visiems sveikatos bei laimės!!! Smile
Atgal į viršų
danuskele

Prisijungė: 2007 12 12

PranešimasParašytas: 12 Tr. 12,2007 12:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki ,aš tik dabr prisiregistravau,nors skaitau Rugutę (o mažosios Rugilės istoriją perskaičiau daug daug kartų) jau pusmetį.Norėčiau sužinoti kaip galima padėti materialiai vaikučiams Šv.Kalėdų proga.Ar pripirkti dovanėlių ir atsiųsti į Rugutę ar pravesti į sąskaitą
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 12 Tr. 12,2007 1:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

danuskele rašo:
Norėčiau sužinoti kaip galima padėti materialiai vaikučiams Šv.Kalėdų proga.Ar pripirkti dovanėlių ir atsiųsti į Rugutę ar pravesti į sąskaitą

Siūlau naujokams paskaityti Rašykite savanoriams ir drąsiai kreiptis į mus, savanorius, el.paštu savanoriai@rugute.lt

O apie pagalbą Kalėdų seneliui Jūsų dalelė – laukiamame Kalėdų Stebuklėlyje
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau
Puslapis 38

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume