|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Antr. 08,2005 4:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida,
Girdėjau, ka Nikodemas jau namie ir eina į mokyklą. Bat daugiau nieko apie jį negirdėjau. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 08,2005 5:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida, aš nusiunčiau Jums el.paštu Nikodemo kontaktus. Ar gavote? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 1:33 pm Rašyti temą: |
|
|
aciu Editele, gavau Nikodemo kontaktus, paskambinsiu jo mamai pasiteirauti.Beje, gavau nemazai laikuciu is JAV, bet Angliskai sunku suprasti ka jie ten raso, paciai ustruks nemazai laiko kol issiversiu, gal kas galetumet man padeti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Kv. 10,2005 3:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Visi visi mokantys anglų kalbą!
Būkite geranoriški, padėkite Aidai išsiversti laiškus gautus iš JAV.
Aida, įmesk man kelis į el.pašo dežutę. Žinau, kam galėčiau nusiųsti  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RamuneA
Prisijungė: 2005 02 21 Pranešimai: 49 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pen. 11,2005 8:31 am Rašyti temą: |
|
|
[quote="Aida"]sveiki,
gerai, Ramumele.Mes i Kauna stengsimes nuvaziuoti iki lapkricio 21d. kaip mes galetumem susitikt, kad paimciau tuo rubelius Aliukui.
Aš atrinkau Aleksui truputį drabužėlių (susegamų priekyje), tik jie mano abiejų vaikų panešioti, tai nelabai jau tokie gražūs Bet jei tu manai, kad vis tiek gerai, tai atiduodu su mielu noru, kad tik tiktų
Mano tel. 8 611 20254 arba gali parašyti savo, aš tau paskambinčiau.
P.s. kiek suprantu, jūs Vilniuje randatės. O kur gyvenat, gal mes kaimynai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 11 Sk. 13,2005 9:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Ramunele,
mes i Kauna isvaziuojam antradieni po pietu.Ryt turim laisva diena, galetumem susitikt.Mes gyvenam Karoliniskese, prie TV boksto.MAno tel. 861331320.Ryt as tau galesiu pati paskambinti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RamuneA
|
Parašytas: 11 Pir. 14,2005 8:17 am Rašyti temą: |
|
|
Aš prieš 4 metus irgi prie TV bokšto gyvenau, Sausio 13-osios gatvėje. Gal kaimynės buvom
Susiskambinsim  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 11:52 am Rašyti temą: |
|
|
Aida, kai tik gavau vakar tavo laiškučius tuoj pat išsiunčiau juos vienai ištikimai fondo pagalbininkei. Nors ir pati turi didelių problemų, tačiau Jus visus labai myli ir yra visuomet pasirengusi Jums padėti.
Įdedu jos atsakymą:
"Sveiki visi, Edita ir kiti ligoniuku teveliai.
Pasistengiau iskart ispildyti jusu prasyma, kaip tik pasitaike proga siek tiek nusukti laiko nuo savo darbo.
Matau, kad Pijaus mamai (ir turbut, ne tik jai) labai svarbi informacija, bet vien nuorodos i jos saltinius nepades, nes tai vel anglu kalba. Galeciau isversti jai tinkama is tu saltiniu informacija. Turbut, ne viskas bus reikalinga. O gal nores pildyti anketas ir registruosis priemimui. Atsiuskit, is kokiu internetiniu saltiniu noretu paskaityti
Man paciai idomu, ar yra galimybe is klinikos padaryti telemedicininės konsultacijos seansa. As dalyvavau Amerikos kulturos centre surengtoje konferencijoje narkomanijos klausimais, antra dalis buvo tiesiogine videokonferencija su Baltaisiais Rumais. Galbut, tokiu budu butu galima prasyti ten pagalbos suorganizuoti tokia videokonsultacija su medikais.
Rasykit. " _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 12:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Editele,
kiek supratau, reikia ideti visus tuos saltinius, kuriais as issiunciau uzklausimus.
Aciu Ramunei uz rubelius Aleksui.Aciu uz dovanele Pijuj.Kaip jis apsidziauge.Is tikro labai miela, kad atsiranda tokiu kurie neabejingi svetimam skausmui.Dar karta tau aciu.Net Pijuj buvo keista, paprastai zaisliukus dovanoja draugai,artimieji, o cia tiesiog (cituoju Pijaus zodzius) atejo gera tetute ir padovanojo dovanele.Aciu tau Pijaus vardu.
Vakar skambinau Nikodemo mamai.Aciu jai uz suteikta informacija.Bandysim susisiekt su Svedais.Beje,Nikodemas dar ligos nenugalejo,vaziuoja i Kauna svitintis.Stiprybes jiems. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 1:10 pm Rašyti temą: |
|
|
visus tuos saltinius, i kuriuos mes issiuntem Pijaus israsus, as esu perkelusi i "mano vaikelio istorija" forumo tema. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RamuneA
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 1:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Aida, tikrai nereikia taip dėkoti. Man net nepatogu Ir drabužėliai labai paprasti ir dovanėlė mažytė....
Svarbiausia, kad Pijui patiko.
Sėkmės Jums Kaune. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 1:37 pm Rašyti temą: |
|
|
RamuneA rašo: | Aida, tikrai nereikia taip dėkoti. Man net nepatogu Ir drabužėliai labai paprasti ir dovanėlė mažytė....
Svarbiausia, kad Pijui patiko.
Sėkmės Jums Kaune. |
Ramune, prie Aidos padėkos prisidedu dar ir aš. Ačiū už meilę ligoniukams. Jūs nuostabi. Prisimenu, kai Mantukui nupirkote dovanėlę, tuomet perdavėte mums ir pasakėte, kad negalite eiti kartu, nes pas Mantuką pravirksite. Pas Pauliuką nuėjome kartu, o pas Pijų jau viena
Ačiū Jums. Tikiu, kad į širdį įsileisite dar ne vieną ligoniuką  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RamuneA
|
Parašytas: 11 Antr. 15,2005 3:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Per geros, Edita, Jūs apie mane nuomonės. Aš iš darbo nulėkiau ir mamai perdaviau. Tikra aš begėdė Labai dėl Mantuko pergyvenu, bet tikiuosi, kad jis išsikapstys. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 11 Pen. 18,2005 12:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai,
ka tik grizom is kauno.naujienos ne kokios, truputi liudna.parasysiu veliau, reikia susikaupt.pijus jaucias gerai, manau tai dabar svarbiausia. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 11 Pen. 18,2005 5:28 pm Rašyti temą: |
|
|
As ir vel su jumis,
Taigi, treciadieni nuvaziavom i klinikas.Atidavem Aliukui rubelius,visi tiko.Pijus tuoj pradejo ieskoti draugu, is pazystamu buvo tik Aleksiukas ir Milda,kiti visi vaikuciai naujokai.kaip baisu. kas kart kai atvaziuojam, vis daugiau ir daugiau sergasnciu vaiku randam. Po to Pijui ivede kateteri,kaip visada i procedurini ejome kartu,seseles jau buvo pamirsusios kad Pijaus nereikia laikyti uzglus kai vedamas kateteris, tada jis labai pyksta ir dar labiau draskos, taigi seseliu paprasem nelaikyti ir Pijus labai vyriskai kentejo ir tik kelios asareles nuriedejo.Atliekant tyrima reikejo isguleti nejudant apie 40 min.Jau trecia karta Pijus paguli pats, be narkozes.jis tikras saunuolis.Paskui, gudruolis,issiprase naujo zaislo.Sako:"mamyte, as toks geras buvau, ramiai gulejau,kai galvyte fotografavo".tikras lapiukas. Tai tiek smagesniu akimirku.O dabar liudnesnes.Nuotrauka parode kad, pagrindinis mazgas ir dar vienas mazgelis smegenelese sumazeje, matyti nekrozave ir suire auglio lasteles paveiktos spindulines terapijos, taciau dar vienas, treciasis mazgas, per du menesius nuo 1 cm. uzaugo iki 3-4 cm. skersmens.daktarai bejegiai.Chemoterapija veikia silpnai, ir tikrai jo neisgydis(tik nesuprantu kodel reikejo pasirasyti kad atsisakom gygimo,jei ir patys medikai tam pritaria),Spindulines terapijos antra karta kartoti negalima(nors ji veikia efektyviausiai).Operuos tik tada kai pasireiks neurologiniai simptomai.Tai reiskia kad lauksim kol akivaizdziai prades blogeti.O kol Pijus jauciasi gerai, operuoti nenori, todel kad,pati operacija gali sukelti neurologine simptomatika. nauji gydimo budai,(protonu terapija, izotopu terarija ir pan.) taip pat gali netikti, nes per didelis isplitimas. taigi pasirinkimo kaip ir nera.
Dieve, kaip as bijau.Dabar tuim sedeti namuose, toliau auginti ta bjaurybe Pijuko galvyteje ir laukti kol jam prades blogeti. kai surasti jegu......?negaliu paluzti. Ir toliau ieskosim, kas galetu padeti Pijui, gal gi atsiras koks stebukladarys.Dabar belieka dziaugtis, kad Pijukas siandien jaucias gerai, nes ryt neaisku kas bus.Negaliu daugiau rasyt,byra asaros..... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|