|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 10,2007 5:36 pm Rašyti temą: |
|
|
OK, stebesim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 10,2007 5:40 pm Rašyti temą: |
|
|
| Lina (is toli) rašo: | PS. Ozkele Edita man ka tik pazadejo eit miegot, nes vel karsciuoja. Dabar Lietuvoje 17:26. Jei kas pastebesite ar suzinosite apie kokia nors Editos veikla (isskyrus miegeli ir maisteli) si vakara - prasau man pranesti. Imsimes priemoniu, kviesim Mantvyda ir visus pulkus i pagalba!  |
Mieloji,
Nesapnuok sapnelių atmerktomis akimis Sakiau: tu varai į lovą - aš dirbti. Po to klausinėjai: Ar einu? Ar tikrai? Ar nemeluoju? Sakiau: Taip. Tikrai. Nemeluoju. Bet tu gi neklausei, KUR aš einu? Va.
KA-PI-TO-NO PA-DĖ-JĖ-JAU nupūsk dulkes nuo dienorasčio ir brūkštelk  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 10,2007 11:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Turimomis žiniomis, Mantvydas bandė Editą geruoju įtikinti klausyti, naudodamasis mano telefonu.Vakar jis su sese Rūta ištiesų prikepė kotletų ir ketino juos gabenti Editai.Vaikas nepabijojo net pats vartyti kepančius kotletus karštoje keptuvėje, o Rūtelė suminkė tešlą.Valgis liko nenuneštas tik todėl, kad mane suklaidino informacija apie košinę dietą.Tokiais atvejais- tiek kotletai, tiek tikra(pabrėžiu- tikra) kariška košė, kuri turi nemažai riebalų, ne visai tinka jūrinėmis ligomis sergančiam ligoniui.Tačiau dar yra faršo, ir man gali tekti pabūti savo namų kariškosios vadovybės adjutante bei nugabenti maistą su vaikų palinkėjimais Editai.Mantvydas, beje, gerai atsimena ir Pijų iš draugų salos.Išsiaiškinęs situaciją, jis ruošiasi prašyti Dievo, kad Pijus gyventų ilgai ilgai ir pasveiktų.Žodžiu, kuo daugiau narsių karių- tuo geriau. Beje, Mantvydas labai didžiuojasi, kad net "toli" yra vertinami jo, kaip gero karvedžio, sugebėjimai.Jis labai įdėmiai perskaito Linos laiškus.Šiandien man pareiškė, kad būtų gerai gauti dar 5 "dėžutes"(toks rikiavimosi būdas) kažkokios tai rūšies karių.Edita, tavo ligos kariams paskelbtas nuožmus, negailestingas karas.
O aš taip pat be galo pasiilgau"mielo dienoraščio".Aūūūū, kur kapitono padėjėjas?Jis kviečiamas ant tiltelio! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Kv. 11,2007 3:41 am Rašyti temą: |
|
|
na bet ta ozkele dar ir apgavike
Cia jau ne penkiu dezuciu nauju kareiveliu reikes... Mantvydai, ruoskis!!
Kapitono padedejau, darykite tvarka!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Kv. 11,2007 9:42 am Rašyti temą: |
|
|
Musu laivelis palaukia ramiai! Jau baigeme gerti antibiotikus, kosuliukai pabego ir juros liga liovesi Viskas stabilu.
O Vyr. Kapitono padejejas laukia ikvepimo dienorascio tesiniui.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Kv. 11,2007 2:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Tegul šiltas Pietų vėjelis pamažu gena Jūsų laivelį į priekį. Gerai, kad viskas stabilu. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 16,2007 10:57 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikuciai,
Ar vejas nieko nenupute?
Musu tai vos neispute is penkto auksto, teveliui net teko balkono langa uzremti pagaliais, o Pijuska nubutes 3 ryto klausesi isputes akutes, kaip vejas barbeno i langa, visaip blaskesi , lindo pro visus plyselius i kambari ir plaikste uzuolaidas Bet mes buvom stiprus ir atsilaikem pries jo gasdinimus
Siaip laikomes visai neblogai, asarytes nebyra, skrandukas nepyksta, siusiukas irgi klauso tik rimtesni reikala reikia padeti padaryti, bet cia smulkmena
Tik liudna, kad i laukuti nebeprisiruosiam, tai lietutis lyja, tai vejukas gasdina...
Vakar labai smagiai pliuskenomes vonioje, gulejo atsipalaidaves, visas patenkintas, net snuduriavo ( pries tai Pijui jau buvo pradeje nebepatikti maudytis, budavo isitempes, drebedavo)
O man tai didziausia nuostaba kelia, kad mano ziogas, jau nebe toks ir ziogas, tuoj ir mama pasivys. Kazkaip kai jau visa pusmeti guli, tai nelabai suprantu kokio jis is tikruju jau didumo.Vakar ziuriu, kad vos vonioje telpa, kai visas issiteisia, tai su kojytem jau i vonios krasta remiasi
Augam augam... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 01 Antr. 16,2007 5:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linkėjimai Pijukui;]* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 3:39 am Rašyti temą: |
|
|
Pirma atsikeliau, pirma ir skubu pranesti, kad siandien - Didziule Svente!! Nors toji ozkele bande slepti sia informacija, bet kiti saltiniai pranese, kad siandien yra musu Aidutes gimimo diena!!
Aidute, Tu esi ypatinga. Tu - Sviesos, Silumos, Meiles saltinis visiems, kurie Tave sutiko.
Ryte dar sunkiai mintys deliojasi, bet tu palauk, as dar cia pasisakysiu apie Tave:)
Mylim ir stipriai apkabinam (slapuke tu!! ) !!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Inga-mama
Prisijungė: 2005 10 05 Pranešimai: 79 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 8:16 am Rašyti temą: |
|
|
Su gimtadieniu Aida!!!
Linkiu daug daug sveikatos  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jovita
Prisijungė: 2006 03 27 Pranešimai: 116 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 8:43 am Rašyti temą: |
|
|
Aida,
Nuoširdžiausi sveikinimai. Sveikatos Jums daug daug  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 10:04 am Rašyti temą: |
|
|
Ech, buciau as arciau - kaip as vaziuociau pas Aidute, Andriuka ir Pijuka su DIIIDELIU DIIIIDELIU TOOOORTU!!!! (kad ir nekviestu - vaziuociau ) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 10:36 am Rašyti temą: |
|
|
Uoj, Aidute, su Tortaaaadieniu !!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 1:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Prisijungiu prie sveikinimų. Geriausi linkėjimai!  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gintare Svečias
|
Parašytas: 01 Tr. 17,2007 2:26 pm Rašyti temą: |
|
|
| laimingas zmogus kuris moka tiketi kad metai graziausi dar ateiti tebuna jie kilnus dziaugsmingi sauleti te buna jie meiles pilni su tortadieniu Aidut!!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|