|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 3:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Na gerai, bet su salyga - kad siandien uz kiekviena "Rugutes" drauga po sauksta suvalgys!! Ir taip kasdien!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 4:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Sutariam,
O gal geraiu po du saukstus?
Ses, girdi?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 4:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| kas pasiulys tris? (cia kaip aukcione;) ) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 4:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Cia kaip "kas labiau myli ?" |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 5:05 pm Rašyti temą: |
|
|
As siulau trys didelius didelius didelius  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Št. 06,2007 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Merginos as siulausi.... as didele, as gelyte... Uz mane priklausytu koks geras "bliudas" koses
Editukai, nevalgysi uz draugus.....teks uz mane mano pacios akivaizdoj....atvaziuosiu su kose  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 01 Pir. 08,2007 9:56 pm Rašyti temą: |
|
|
( gal aš čia ir ne i temą, bet nežinojau iš to strioko prie kurios temos rašyti)
Dėmesio, dėmesio Kapitonai, kapitonų padėjėjai, Riteriai, Palaikymo komanda, visi, visi, dideli ir maži,
Mūsų MIELOJI EDITĖLĖ, mūsų SPINDULYTĖ, mūsų DARBŠČIOJI BITELĖ, mūsų GEROJI FĖJA, mūsų SNIEGUOLYTĖ, mūsų mylimiausia, geriausia DRAUGĖ NEVALGĖ, NEMIEGOJO, DIRBO DIENĄ NAKTĮ, NEKLAUSĖ, NESIILSĖJO, PAVARGO IR SUSIRGO
( va ses, sakiau paskusiu)
Vaikai, paprašykite Editos, kad Ji daugiau ilsėtusi ir labiau savimi rūpintusi
Nes Ji nei manes, nei Linos (iš toli) neklauso.Tai gal JUSU paklausys.
Ir dar Ji bando įrodineti, kad jai viskas gerai, kai pas Ja temperatura 40!
Šiandien Jai reikia mūsų visų. Todel kviečiu visus i talką
Prašau visų suspausti kiek tik turite kumštukų. Narsuoliai Riteriai rikiuokite savo Kariūnų pulkus. Kapitonai - bures aukštyn, savo burėmis suburkime pačius minkščiausius pukų debesėlius, iš kurių padarykime pačius minkščiausius patalelius mūsų fėjai ilsetis. Kėkvienas is mūsų, sunešę po kibirelį stiprybės, suspilkime JūRĄ stiprybės savo mylimiausiai draugei, kad Ji galėtu jos semtis i valias ir sveikti. Širdukai - susikibę savo širdelėmis apgaubkime savo GERAJĄ FĖJĄ pačia didžiausia pasaulyje širdele, siūskime pačius šilčiausius spindulėlius - savo šypsenas, kad šildytu mūsų SPINDULYTĘ Ištieskime savo švelnumo ,meiles kupinas rankutes ir apkabinkim STIPRIAI STIPRIAI, kad greičiau musu BRANGIOJI DRAUGĖ PASVEIKTU ir daugiau niekada nesirgtu.
MYLIM TAVE,LABAI LABAI, IKI MĖNULIO IR ATGAL IR TAIP ŠIMTA KARTŲ PER VISĄ VISATĄ..... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 01 Pir. 08,2007 9:58 pm Rašyti temą: |
|
|
| cia as buvau, net pamirsau prisijung... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 01 Pir. 08,2007 10:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Jau skubu pagirti mūsų LIGONIUKĘ.
Pagaliau pradejo klausyti, ir jau siandien net tris valandas poguliuko pamiegojo ir avizu koses valge
SAUNUOLE!
Gal kas dar pasiulys koki stebuklinga recepta, kad musu Editukas greiciau pasveiktu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 01 Pir. 08,2007 10:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Beje, Pijuska Editukui palaiko kompanija. Sinadien kazko su skranduku susipyko  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 09,2007 12:29 am Rašyti temą: |
|
|
Oi jūs,
Nebežinau, verkti ar juoktis AČIŪ už Kariūnų pulkus, už MEILĖS vandenynus... Aš tai jaučiu... NUOLAT ... todėl, taip greitai ir sveikstu...
Lina (is toli), tik jau tu žodelio nebetark  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (is toli) Svečias
|
Parašytas: 01 Antr. 09,2007 5:19 am Rašyti temą: |
|
|
Man patiko tai, kad Editukas jau manes prisibijo Gera pradzia Gal taip ir valgyt po truputi prades:) Aidut - tu saunuole! Musu susitarima (viesha apskundima) ivykdei is sirdies:) Kaip supratau, nereikejo ir felcherio Aiskaudos kviesti
Kaip Pijukas? Sianakt vel sapnavau musu Princa. Kaip mane ir pamokei, kalbejomes (Aidute man isdave paslapti, kad Pijuska sapneliuose juk gali kalbeti!!). Va tik nepamenu, ka Pijukas pasake. Nedaug pasake, bet kalbejo:) Ir gydytoja Rutkauskiene pastebejo, kad Pijukui geriau.
Musu Princas... Kaip mes ji mylim... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Antr. 09,2007 8:44 am Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | Dėmesio, dėmesio Kapitonai, kapitonų padėjėjai, Riteriai, Palaikymo komanda, visi, visi, dideli ir maži,
Mūsų MIELOJI EDITĖLĖ, mūsų SPINDULYTĖ, mūsų DARBŠČIOJI BITELĖ, mūsų GEROJI FĖJA, mūsų SNIEGUOLYTĖ, mūsų mylimiausia, geriausia DRAUGĖ NEVALGĖ, NEMIEGOJO, DIRBO DIENĄ NAKTĮ, NEKLAUSĖ, NESIILSĖJO, PAVARGO IR SUSIRGO
Prašau visų suspausti kiek tik turite kumštukų. Narsuoliai Riteriai rikiuokite savo Kariūnų pulkus. Kapitonai - bures aukštyn, savo burėmis suburkime pačius minkščiausius pukų debesėlius, iš kurių padarykime pačius minkščiausius patalelius mūsų fėjai ilsetis. Kėkvienas is mūsų, sunešę po kibirelį stiprybės, suspilkime JūRĄ stiprybės savo mylimiausiai draugei, kad Ji galėtu jos semtis i valias ir sveikti. Širdukai - susikibę savo širdelėmis apgaubkime savo GERAJĄ FĖJĄ pačia didžiausia pasaulyje širdele, siūskime pačius šilčiausius spindulėlius - savo šypsenas, kad šildytu mūsų SPINDULYTĘ Ištieskime savo švelnumo ,meiles kupinas rankutes ir apkabinkim STIPRIAI STIPRIAI, kad greičiau musu BRANGIOJI DRAUGĖ PASVEIKTU ir daugiau niekada nesirgtu.
MYLIM TAVE,LABAI LABAI, IKI MĖNULIO IR ATGAL IR TAIP ŠIMTA KARTŲ PER VISĄ VISATĄ..... |
Siunčiam didžiuuuulį kibirą stiprybės Editukui ir Pijukui. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 09,2007 11:40 am Rašyti temą: |
|
|
| Editėle, įsivaizduoju, koks triukšmas kils ir kiek komandų mano adresu pasipils, kai iš mokyklėlės grįš Mantvydas! Jis LABAI tiki, kad Vado įsakymai- vykdomi be atsikalbinėjimų ir kompromisų. Visai kaip mūšyje.Mieloji, jei nenori perskaityti griežto griežto šito riteriuko laiškelio, kuo skubiau griebk šaukštą ir - pirmyn į pergalę su tuščia lėkšte! Antraip nepadės nei mano aiškinimai Mantvydui, kad dingo raktas nuo garažo, kuriame stovi kariška lauko virtuvė.Vaikinui atostogaujant Kaune, buvau pažadėjusi, kad Edita vykdo visus kariškus nurodymus, laikosi griežtos dienotvarkės ir baisingai daug valgo, kad po langu neatsirastų kariška komanda su lauko virtuve. O dabar girdžiu, kad buvo kitaip?..Ačiū geriems žvalgams, kurie laiku nušviečia tikrąją padėtį.Aida, jei reikės pagalbos- aš šią savaitę dar atostogauju. Galiu prisistatyti su karišku katiliuku(iš jo košė- daug skanesnė). Žinok, Edituk, dėl tavęs labai rūpinamės; visa palaikymo komanda pagatava kalnus nuvesti, kad tu greičiau pasveiktum. Laikykis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 01 Antr. 09,2007 1:12 pm Rašyti temą: |
|
|
| Anonymous rašo: | ( gal aš čia ir ne i temą, bet nežinojau iš to strioko prie kurios temos rašyti)
Dėmesio, dėmesio Kapitonai, kapitonų padėjėjai, Riteriai, Palaikymo komanda, visi, visi, dideli ir maži,
Edituk prasome valgyti daug mes tave visi labai styprei styprei styprei apkabiname !!!! prasome sveikti ir daug guleti lovoje ir ilsetis !!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|