|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 1:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Jei nebūtumėte parašiusios žinutės Pijaus temoje, jau būčiau šaukusi - ei, kur jūs. Prašau, nors kas antrą dieną parašyti - valgome, mokomės, dainuojame Tuomet man bus ramu Kitaip tariant, padėtis bus kontroliuojama
Be galo myliu... Mano draugystę su maistu sustiprino Aida ir Dainora. Vienu žodžiu, ką joms atnešdavau į ligoninę - privalėdavau pati suvalgyti  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 2:33 pm Rašyti temą: |
|
|
labutis,
Atsiprasau kad nerasiau bet neturejau su kuom rasyti nes musu kompiuteris sugedo o kitame nebuvi interneto tik vakar atsirado o ka as veikiu nuo pat ryto mokausi paskui vaziuoju i ligonine pas kineraterapiaute o paskui pas masazyste, pavalgau ir bunu namuose pirmadieni vaziuosim i kauna tad uzsuksim i klinikas gal kas nors bus skyriuje tada aplankysi inga sake kad turetu buti dar milda tai ja aplankysim :Dir susitiksim su inga
myliu buciuoju :*:*:* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 6:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Mano draugystę su maistu sustiprino Aida ir Dainora. Vienu žodžiu, ką joms atnešdavau į ligoninę - privalėdavau pati suvalgyti  |
Melagiuksti vos trecdali suvalgydavai tiek kiek tau priklausydavo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 7:15 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: |
Nesibark Bū bū bū Marš į lovą, tau dar negalima prie kompo sėdėt  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 7:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaje, mielosios, ką aš girdžiu? Kažkas su maistu nedraugauja? Tokiu atveju organizuokite kautynes: lėkštėje esantis maistas- nedraugo tvirtovė, kurią būtina atakuoti ir sunaikinti (vis tie profesiniai įgūdžiai... ).Tai va, ir atakuojate pagal visas taisykles- visu frontu: pradžioje dalis bulvytės, po to- gabaliukas mėsytės ar salotėlė... Ir taip toliau, kol lėkštė neliks tuščia.
O jei jūsų pažiūros- perdėm pacifistinės- darykite atvirkščiai.Maistas lėkštėje- tai tarsi iš kelionės grįžęs pavargęs draugas, kuris tokšta pagaliau gauti poilsio jūsų pilvelyje.Taigi, ir dėkite į tą pilvelį gabaliuką bulvytės, mėsytės...(skaityti instrukciją aukščiau).
Beje, jei sveikata leidžia- didelis apetito kėlėjas yra kartumynai ( ypač pelynai).Bet tai- jau radikali priemonė.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 7:54 pm Rašyti temą: |
|
|
| Gražina rašo: | Vaje, mielosios, ką aš girdžiu? Kažkas su maistu nedraugauja? Tokiu atveju organizuokite kautynes: lėkštėje esantis maistas- nedraugo tvirtovė, kurią būtina atakuoti ir sunaikinti (vis tie profesiniai įgūdžiai... ).Tai va, ir atakuojate pagal visas taisykles- visu frontu: pradžioje dalis bulvytės, po to- gabaliukas mėsytės ar salotėlė... Ir taip toliau, kol lėkštė neliks tuščia.
O jei jūsų pažiūros- perdėm pacifistinės- darykite atvirkščiai.Maistas lėkštėje- tai tarsi iš kelionės grįžęs pavargęs draugas, kuris tokšta pagaliau gauti poilsio jūsų pilvelyje.Taigi, ir dėkite į tą pilvelį gabaliuką bulvytės, mėsytės...(skaityti instrukciją aukščiau).
Beje, jei sveikata leidžia- didelis apetito kėlėjas yra kartumynai ( ypač pelynai).Bet tai- jau radikali priemonė.  |
Ačiū, Gražina. SUPER Vos pilvelis iš juoko neplyšo
Ligita, aš renkuosi kautynes, o kokį tu būdą renkiesi?  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 7:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | Aida rašo: |
Nesibark Bū bū bū Marš į lovą, tau dar negalima prie kompo sėdėt  |
bu bu bu, sedet man gydytojas leido tik langu dar valyti neleido.
Neklausysi manes, tai mes su Ligituku ir visi kiti rengsim akcija " maistas i namus Bitininku 1c - 46" |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 11 Št. 18,2006 9:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi merginos prisijokiau is jusu
Na su maistu Edituk draugaut tai reikia,o jei nedraugausi parasyk ir as prisidesiu prie taves,nes visai neprosal man pora kg numesti
Aiduk tu pasaugok save,jei reikes langu isplauti tu man paskambink sutvarkisiu si reikala ,kai daug dirbi maziau valgyt norisi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 20,2006 1:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Editukai, itariu, kad reikes paprashyti i "Arbatos magijos" meniu itraukti "apetita gerinanchia arbatele" Tik vat jau daugiau kaip metai iki ten tipenam, ar ne? Uoj prisizhaisi: atneshiu i namus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (vel is toli) Svečias
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 7:54 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, tu musu zvaigzdute!!!!
As jau perskaiciau;) apkabinu apkabinu apkabinu stipru stipriausiai!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 10:57 am Rašyti temą: |
|
|
Vakar buvome susitikę su Ligita ir jos mama Kaune: sugedo jos kompiuteris, tad paliko remontuoti. Nemažai pasivaikščiojom, pabendravom. Ligita jaučiasi neblogai.
O šiandienos "Lietuvos ryte" yra straipsnis apie Ligitą ir jos šeimą "Iš grėsmingos ligos gniaužtų - abiem kojomis".
Bučkis Jums nuo Martyno.
O Darius susirgo: pūlinga angina, temperatūra - apie 40 C... Nuplaukė mūsų su Martynu "atostogos" Druskininkuose...  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 11:51 am Rašyti temą: |
|
|
Radau straipsni Ligitukai, nuotraukytese atrodai puikiai Tikra saulyte  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vietine mergiote Lina Svečias
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 1:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk,
tuoj tavo populiarumo ir as uzpavydesiu
super!!!
Laaaaaaaaabai myliu ir atipriai apkabinu!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 1:44 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ziuzia rašo: | Radau straipsni Ligitukai, nuotraukytese atrodai puikiai Tikra saulyte  |
Lekiu pirkti "Lietuvos ryto"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 11 Antr. 21,2006 8:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligitule,
"Sveikatos gidą" atsiverčiau RIMI. Žvilgtelėjau į nuotrauką ir pradėjau spiegti, net stovintys šalia sužiūro, gal man pagalbos reikia Saulyte, ką gi tu ten ir Kamiliukė laikote rankytėse? A?
Ai, net graudinuosi... AČIŪ Be galo MYLIU O nuotraukose atrodai SUPER Gražutė kokia. Tikra Žvaigždė
"...tačiau nepraranda vilties kada nors vėl važiuoti dviražiu."
Žinoma. Neabejoju.Tik tu nepamiršk man pasakyti, kokio dviračio norėtumei ir jis tuoj pat bus tavo namučiuose. Ir važiuosi. Ir dar varžybas surengsime. Ir Linas pasikviesime Ir Aida
Myliu. Šiandien padovanojai man nuostabią dovaną - visam vakarui šypseną nuo ausies iki ausies  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|