|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 03 Št. 31,2012 6:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis visiems.Labai labai atsiprašau,bet rytoj negalėsiu atvykti... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Št. 31,2012 10:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Apkabinu visas.
Rytoj būsiu kartu mintimis. Linkiu daug šypsenų ir ramybės... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 04 Antr. 03,2012 11:42 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Apkabinu visas.
Rytoj būsiu kartu mintimis. Linkiu daug šypsenų ir ramybės... |
Ačiū, Edita, tikrai buvo ir šypsenų, ir ramus pašnekesys prie degančio židinio jaukiuose Sigutės namučiuose... Bažnyčioje pašalę, buvom sušildytos pas kunigą arbata. Ir oras šiaip jau visai neblogas papuolė, vėjas tik smarkokas buvo.
Gaila, žinoma, kad ne visos atvažiavo.
Mintimis pabuvom su visom. Pasidžiaugėm mūsų grupės pirmagimiu Kipručiu Aplankėm Poviliuko kapelį.
Sekantis mūsų susitimas planuojamas Panevėžyje pas vyskupą. Kai žinosiu susitikimo datą - parašysiu.
Apkabinu visas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 04 Tr. 04,2012 3:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Šaunuolės mano mergaitės
Kaip Gera, kad ši grupė gyvuoja... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Antr. 08,2012 11:38 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mergaitės,
pašildė saulutė, pražydo gėlės, ir širdin pavasaris atėjo - norisi susitikt, pasimatyt...
Tai kaip, paplanuojam susitikimą Vilniuje?
Ar pas Mariją prašomės, o gal Rugutės namučiuose pasibūtume?
Gal prašom Editos, kad suorganizuotu piešimą ant vandens?
Siūlykit datą ir ką norėtumėt nuveikti...
Gal ir Siga prisijungtu su Kipručiu?
Apkabinu visas ir siunčiu Paryžium kvepiantį bučkį |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 8:53 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikos,
Man tai tokia mintis kilo, gal galėtume vienu šūviu kelis zuikius nušaut
Siga sakė kad galėtų priimti mus savaitgaliui, tai gal pasikviečiam Mariją į Panevėžį, ir dar per tą savaitgalį suorganizuokim palaiminimą pas vyskupą? Kaip jums gegužės 26-27 arba birželio 2-3, 9-10? |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 10:45 am Rašyti temą: |
|
|
vienas zuikas atkrenta - Panevėžio vyskupas savaitgaliais nepriima, tik darbo dienomis ir ne vakare
su Diana ta tema diskutavom... gal pasiklaust pas Šiaulių vyskupą? Daiva buvo žadėjusi pas kaunietį Kęstutį Rugevičių pasiklaust... panevėžietis vyskupas sakė, kad palaiminimą gali ir kunigas duoti, bet man kažkaip norėtusi vyskupo... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 12:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Na tikrai ... Ir Marija ir Ramygalos kunigas sakė kad reik vyskupo... Aš kažkaip nenorėčiau rizikuot su kunigo palaiminimu. Juk jei būtų galėjęs, Edmundas ir būtų palaiminęs.
Savaitgalis pas Siga būtų ir šiaip labai smagu Bet man tinka ir kiti variantai, tik labai jau norėčiau su Marija.
Per vasarą turbūt vargiai besusitiksim vėliau, o nuo rugsėjo aš kuriam laikui iškrisiu iš jūsų gretų. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
sveikos, visos mamytes. Pasiilgau jusu, taip senai bemaciau, niekad nerasau, kazkaip visai Rugutes puslapi nepamenu kada buvau atsivertus. Ko bijau-nezinau. Dabar tik labai noriu su jumis visom susitikti. Siga, sveikinu tave. Buckis Kipruciui. Labai grazus vardas. Edita, taves labai pasiilgau |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 9:44 pm Rašyti temą: |
|
|
VALIOOOOO... Jūratėle, pražuvėle, sveika sugrįžusi pas mus
Apkabinu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 9:49 pm Rašyti temą: |
|
|
susitiksim susitiksim vasarą,Laurute labai jau noriu aš išbandyti piešimą ant vandens,tai manau,kad Edita mums kada suorganizuos O dabar man ir bet kas tiktų
Laura,parašei,kad pas Siga,tai iš karto pagalvojau,kaip faina dabar pas ją-upė,žalumą,pavasario kvapas... Na,o kitos mergaitės ką manot? Rima,Daiva,Dainele,auuu
Jūratėle,kaip smagu tave girdėti mes ir tavęs labai pasiilgom ir begalo norim apsikabint |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
|
Parašytas: 05 Kv. 10,2012 11:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, merginos
Skubu parašyti, kad "Rugutės namai" užimti gegužės 26-27 d. Vyks kraujo donorystės akcija. Tik datą pasakykite, šį ar kitą kartą, suorganizuosiu piešimą ant vandens. Tačiau gal tuomet rinkitės savaitgaliui - šeštadienį susitikite su Marija, sekmadienį - pieškite ant vandens.
Jūrate, dažnai apie tave pagalvoju. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 05 Št. 12,2012 10:31 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis . visoms . Man irgi bet kas tiktu , uzimtu savaitgaliu neturiu . |
|
Atgal į viršų |
|
|
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 05 Sk. 13,2012 2:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės.Gegužės mėnesį aš atostogauju,todėl šio mėnesio visi savaitgaliai laisvi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 05 Pir. 14,2012 8:20 am Rašyti temą: |
|
|
nu tai ką, mergaitės, - jei norim susitikt Vilniuje, lieka tik ateinantis savaitgalis (gegužės 19-20d), o kaip pati Marija galės, žinosiu tik šį vakarą. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|