Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2012 12:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas.O aš per Velykas jaučiausi blogai nes man kaklas skaudėjo.Ir dabar truputėli skauda bet nelabai stipriai.Ir galvos visai negalėjau pajudinti ir pasukinėti o dabar jau biški pakeliu aukštyn. O gydytoja sakė kad aš per stipriai mankštinausi.Bet vis tiek dažiau kiaušinius per Velykas irgi su svogūnų lukštais ir dar visokiom gėlytėm.Ir labai gražūs gavosi bet pamiršau nufotografuoti.Žiūrėk čia mano pati naujausia nuotrauka ką tik fotografavo mane prieš einant prie kompiuterio:D
Žinai aš buvau sugalvojęs kad iki vasaros išmoksiu vaikščioti bet dabar man atrodo kad aš dar nelabai greitai išmoksiu man dar net pastovėti nelabai vienam pačiam sekasi niekur neįsikibus.Bet kambaryje aš tai vaikštau va šitaip
![](http://img94.imageshack.us/img94/5471/suratais.jpg) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
RenataS
Prisijungė: 2012 03 11 Pranešimai: 34 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2012 9:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk.Raso tau Patricijos mama,mes su dukrele jungiames prie tavo palaikymo komandos.Tu geras berniukas,tikras šaunuolis. Tiktai tikėk,ir bus viskas gerai,po trupuciuką,po truputį ir tu atsistosi ant kojyčių,ir vaiksciuosi. Mes linkime tau sveikatytės,stiprybės ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2012 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Nieko, Domantai, kai bus daugiau sveikatytės, ir vaikščiosi, ir bėgiosi. Aš irgi prieš daug metų po avarijos pusę metų pragulėjau, o paskui vaikščiojau su tokiu įrenginiu kaip tavo .
O ką dabar skaitai? |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 04 Tr. 11,2012 11:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Nepasiduok, daugiau treniruokis ir tu butinai vaiksciosi! |
|
Atgal į viršų |
|
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 04 Kv. 12,2012 12:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, aš irgi pritariu Glorijos mamytei: daug treniruočių ir kojytės sustiprės.
Iki vasaros dar nemažai laiko! O tu gal dar nebuvai sakęs niekam iki kurios vasaros !!! Juokauju, aišku
Sakei, kad per Velykas skaudėjo kakliuką- tikriausiai nuo mankštų . Tikiuosi, jau geriau? Labai neskubėk, po truputį, po truputį ir būsi pasiruošęs nustebinti visus ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
lyra
Prisijungė: 2012 02 26 Pranešimai: 47 Miestas: London
|
Parašytas: 04 Pen. 13,2012 11:41 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantai - sauniai tu vaikstai, nors ir pagalbos tau reikia, bet vistiek saunu!
Per Velykas sias buvau susirgusi kazkokiu virusu, tai labai auksta temperatura man buvo.Nors tiek gerai, kad siandien penktadienis ir nereikes jau darbe sedeti |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Št. 05,2012 5:41 am Rašyti temą: |
|
|
Koks progresas siandiena pas tave Domantuk? Papasakok mums. Man taip patinka tavo pasakojimai ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Sk. 06,2012 10:47 am Rašyti temą: |
|
|
Oho , ką pražiopsojom šaunuolis Domantuk , parašyk ką veiki ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 5:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip laikaisi Domantuk? |
|
Atgal į viršų |
|
lyra
Prisijungė: 2012 02 26 Pranešimai: 47 Miestas: London
|
Parašytas: 05 Antr. 22,2012 10:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Auuu Domantai, kur pradingai? Labai laukiame tavo istoriju. Pasiilgome taves ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Tr. 23,2012 7:29 am Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,kaip gyveni KU-KU,kur dingai? Ka gero veikineji,kokia knyga skaitai,ar jau baigesi mokykla siais metais? Kaip katyte padukele gyvena? O mes turim kate ir seska. Tik tas seskas namuose bosas jauciasi. Gainioja ta kate po visus namus,kad vargse kartais bijo net nuo spintos nulipt
Papasakok kaip tu gyveni,ar jau suplanavai vasara,ka gero ruosiesi nuveikti,gal kur atostogu isvaziuosi? ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 05 Sk. 27,2012 3:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas aš niekur nebuvau dingęs. kartais daug veikinėju o kartais visai neturiu ką veikti.Šiandien aš pavyzdžiui buvau baseine. Tik trenerės ten nebuvo kuri rodo kokius pratimus daryti vandenyje. bet man labai patiko kad ir nebuvo,tiesiog prisiplaukiojau kiek norėjau.O su trenere irgi smagu sportuoti baseine va čia mano nuotrauką .
O aš dar kartais važiuoju pajodinėti. Žinai su kuo jodinėju?Ne su kokiu nors žirgu o su pačiu žirgyno direktoriumi poniu Figaro Žinai kodėl jį direktoriu vadina? Nes jis visam žirgyne vienas ponis tėra tarp visų žirgų Vieną kartą ėjau su juo į miškelį pasivaikščioti. Visas miškelis pakalnutėm kvepėjo. bet nespėjom prisiskinti nes Figaro labai greitai bėgo, o aptvare tai tingi vaikščioti ir dažnai sustoja.
O mokykla šiemet dar nepasibaigė. Bet po keturių dienų jau baigsis ir važiuosiu atostogauti į kaimą.Ir dar buvau su dviratininkais susitikęs.Linai ar tu jau žinai koki vardą išrinko tam triušiui kur darželyje palikęs buvo?Aš tai norėčiau sužinoti.O čia kai laukiau tų dviratininkų.
Aš dar kitą dieną parašysiu ką veiksiu vasarą nes dabar truputi pavargau rašyti.ATE. |
|
Atgal į viršų |
|
Kinete
Prisijungė: 2011 04 29 Pranešimai: 183
|
Parašytas: 05 Sk. 27,2012 4:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, koks tu šaunuolis, kaip turiningai leidi laiką ir netinginiauji ! Lauksime daugiau naujienų ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 05 Sk. 27,2012 6:05 pm Rašyti temą: dviratis |
|
|
Labas, Saunuoli,
Tu irgi dviratininkas, nes irgi du ratus vairuoji. Laikom kumscius, kad greiciau savo kojytem begiotum. Idejau Andriaus nuotrauka, jis siandien pagaliau su tikru dviratciu vazinejo. Jis vyresnis ,del to tave lenkia, o irgi nevaiksciojo.
O plaukioti tikriausiai labai smagu? |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Pir. 28,2012 7:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Na saunuolis ,intensyviai treniruojiesi ir netgi jodineji. Tu butinai pasieksi tiksla. Kitaip ir buti negali! ![Surprised](images/smiles/icon_surprised.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|