Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 04 Tr. 11,2012 12:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas.O aš per Velykas jaučiausi blogai nes man kaklas skaudėjo.Ir dabar truputėli skauda bet nelabai stipriai.Ir galvos visai negalėjau pajudinti ir pasukinėti o dabar jau biški pakeliu aukštyn. O gydytoja sakė kad aš per stipriai mankštinausi.Bet vis tiek dažiau kiaušinius per Velykas irgi su svogūnų lukštais ir dar visokiom gėlytėm.Ir labai gražūs gavosi bet pamiršau nufotografuoti.Žiūrėk čia mano pati naujausia nuotrauka ką tik fotografavo mane prieš einant prie kompiuterio:D

Žinai aš buvau sugalvojęs kad iki vasaros išmoksiu vaikščioti bet dabar man atrodo kad aš dar nelabai greitai išmoksiu man dar net pastovėti nelabai vienam pačiam sekasi niekur neįsikibus.Bet kambaryje aš tai vaikštau va šitaip
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
RenataS

Prisijungė: 2012 03 11

PranešimasParašytas: 04 Tr. 11,2012 9:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk.Raso tau Patricijos mama,mes su dukrele jungiames prie tavo palaikymo komandos.Tu geras berniukas,tikras šaunuolis. Tiktai tikėk,ir bus viskas gerai,po trupuciuką,po truputį ir tu atsistosi ant kojyčių,ir vaiksciuosi. Mes linkime tau sveikatytės,stiprybės Smile
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 04 Tr. 11,2012 9:22 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nieko, Domantai, kai bus daugiau sveikatytės, ir vaikščiosi, ir bėgiosi. Aš irgi prieš daug metų po avarijos pusę metų pragulėjau, o paskui vaikščiojau su tokiu įrenginiu kaip tavo Smile.
O ką dabar skaitai?
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 04 Tr. 11,2012 11:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nepasiduok, daugiau treniruokis ir tu butinai vaiksciosi!
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 04 Kv. 12,2012 12:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantai, aš irgi pritariu Glorijos mamytei: daug treniruočių ir kojytės sustiprės.
Iki vasaros dar nemažai laiko! O tu gal dar nebuvai sakęs niekam iki kurios vasaros Laughing !!! Juokauju, aišku Smile
Sakei, kad per Velykas skaudėjo kakliuką- tikriausiai nuo mankštų Sad . Tikiuosi, jau geriau? Labai neskubėk, po truputį, po truputį ir būsi pasiruošęs nustebinti visus Smile
Atgal į viršų
lyra

Prisijungė: 2012 02 26

PranešimasParašytas: 04 Pen. 13,2012 11:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantai - sauniai tu vaikstai, nors ir pagalbos tau reikia, bet vistiek saunu!
Per Velykas sias buvau susirgusi kazkokiu virusu, tai labai auksta temperatura man buvo.Nors tiek gerai, kad siandien penktadienis ir nereikes jau darbe sedeti
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Št. 05,2012 5:41 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Koks progresas siandiena pas tave Domantuk? Papasakok mums. Man taip patinka tavo pasakojimai Smile
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Sk. 06,2012 10:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oho , ką pražiopsojom šaunuolis Domantuk , parašyk ką veiki Question Wink
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 5:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip laikaisi Domantuk?
Atgal į viršų
lyra

Prisijungė: 2012 02 26

PranešimasParašytas: 05 Antr. 22,2012 10:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Auuu Domantai, kur pradingai? Labai laukiame tavo istoriju. Pasiilgome taves Smile Exclamation
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 05 Tr. 23,2012 7:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk,kaip gyveni KU-KU,kur dingai? Ka gero veikineji,kokia knyga skaitai,ar jau baigesi mokykla siais metais? Kaip katyte padukele gyvena? O mes turim kate ir seska. Tik tas seskas namuose bosas jauciasi. Gainioja ta kate po visus namus,kad vargse kartais bijo net nuo spintos nulipt Very Happy Very Happy Very Happy
Papasakok kaip tu gyveni,ar jau suplanavai vasara,ka gero ruosiesi nuveikti,gal kur atostogu isvaziuosi? Laughing Laughing Laughing
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 05 Sk. 27,2012 3:52 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas aš niekur nebuvau dingęs. Very Happy kartais daug veikinėju o kartais visai neturiu ką veikti.Šiandien aš pavyzdžiui buvau baseine. Tik trenerės ten nebuvo kuri rodo kokius pratimus daryti vandenyje. bet man labai patiko kad ir nebuvo,tiesiog prisiplaukiojau kiek norėjau.O su trenere irgi smagu sportuoti baseine Smile va čia mano nuotrauką .

O aš dar kartais važiuoju pajodinėti. Žinai su kuo jodinėju?Ne su kokiu nors žirgu o su pačiu žirgyno direktoriumi poniu Figaro Very Happy Žinai kodėl jį direktoriu vadina? Nes jis visam žirgyne vienas ponis tėra tarp visų žirgų Very Happy Vieną kartą ėjau su juo į miškelį pasivaikščioti. Visas miškelis pakalnutėm kvepėjo. bet nespėjom prisiskinti nes Figaro labai greitai bėgo, o aptvare tai tingi vaikščioti ir dažnai sustoja.

O mokykla šiemet dar nepasibaigė. Bet po keturių dienų jau baigsis ir važiuosiu atostogauti į kaimą.Ir dar buvau su dviratininkais susitikęs.Linai ar tu jau žinai koki vardą išrinko tam triušiui kur darželyje palikęs buvo?Aš tai norėčiau sužinoti.O čia kai laukiau tų dviratininkų.

Aš dar kitą dieną parašysiu ką veiksiu vasarą nes dabar truputi pavargau rašyti.ATE.
Atgal į viršų
Kinete

Prisijungė: 2011 04 29

PranešimasParašytas: 05 Sk. 27,2012 4:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk, koks tu šaunuolis, kaip turiningai leidi laiką ir netinginiauji ! Smile Lauksime daugiau naujienų Smile
Atgal į viršų
Liuda

Prisijungė: 2011 02 02

PranešimasParašytas: 05 Sk. 27,2012 6:05 pm    Rašyti temą: dviratis Atsakyti su citata

Labas, Saunuoli,
Tu irgi dviratininkas, nes irgi du ratus vairuoji. Laikom kumscius, kad greiciau savo kojytem begiotum. Idejau Andriaus nuotrauka, jis siandien pagaliau su tikru dviratciu vazinejo. Jis vyresnis ,del to tave lenkia, o irgi nevaiksciojo.
O plaukioti tikriausiai labai smagu?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
gloriagnius

PranešimasParašytas: 05 Pir. 28,2012 7:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na saunuolis ,intensyviai treniruojiesi ir netgi jodineji. Tu butinai pasieksi tiksla. Kitaip ir buti negali! Laughing Surprised
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 4149

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume