|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Nina
Prisijungė: 2008 12 07 Pranešimai: 7 Miestas: Plunge
|
Parašytas: 12 Sk. 07,2008 7:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, aš savo angeliuko - saulutės mama. Mūsų žvaigždutė jau keturis mėnesius mus saugo iš aukštai. Turėjo praeit tiek laiko,kad galėčiau vėl prieit prie kompiuterio ir prisijungti čia. Be galo dėkinga mielai Editai, kuri paskutines dienas,kai sužinojo apie mūsų bėdas,pagelbėjo mums. Tikiuosi, pabendrauti su Angeliukų mamomis. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 12 Pir. 08,2008 9:59 am Rašyti temą: |
|
|
Nina rašo: | Sveiki, aš savo angeliuko - saulutės mama. Mūsų žvaigždutė jau keturis mėnesius mus saugo iš aukštai. Turėjo praeit tiek laiko,kad galėčiau vėl prieit prie kompiuterio ir prisijungti čia. Be galo dėkinga mielai Editai, kuri paskutines dienas,kai sužinojo apie mūsų bėdas,pagelbėjo mums. Tikiuosi, pabendrauti su Angeliukų mamomis. |
Prisijunkit prie mūsų - angelėlių kambariokų - 14d. (sekmadienį) 11 val. Rugutės namučiuose |
|
Atgal į viršų |
|
|
simonA
Prisijungė: 2009 01 12 Pranešimai: 1 Miestas: radviliskis-airija
|
Parašytas: 01 Pir. 12,2009 7:51 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki as esu simona,radau si puslapi supermamu forume ir mane labai sujaudino sis puslapis,labai noreciau padeti visiem vaikuciam,bet neturiu is ko,patys su vyru ir sunum (1,5m) neturim kur gyventi ir is ko...bet vis pasvajoju jei kada turesiu pinigu butinai padesiu...siuo metu galiu buti tik kraujo donore,mano grupe 0-... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 13,2009 4:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Simona, nesakykit "tik" Donorystė - labai svarbu |
|
Atgal į viršų |
|
|
deimira
Prisijungė: 2008 09 29 Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Sk. 22,2009 10:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,mano vardas Deimante,mane taip pat yra stipriai palietes sis puslapis. Nors ir nepazystu Editos,bet zinau kokia turi ji nepaprastai didele sirdi,lb mazai tokiu zmoniu kaip ji. Lb noreciau aplankyt mazuosius kovotojus,bet stinga drasos,bijau kad iskysiu,jiem juk reik sypsena ir dziaugsma dalint,o ne asaras |
|
Atgal į viršų |
|
|
Karolis Petryla
Prisijungė: 2009 03 04 Pranešimai: 3
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 10:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, geros sielos zmones. Stiprybes visiems. As esu Karolis, labai malonu pamatyti, kad yra tiek daug puikiu zmoniu, kurie padeda. Rasau cia pirma karta. Noreciau prisideti kuo tik galeciau. Taip pat noreciau pamatyti mazuosius kovotojus, jiems padeti, padovanoti sypsni. Deja mano daktare neleido tapti donoru, nes turejau seniau svaigimu galvos Bet jei tik reiks kokios pagalbos, organizavimo, asmenines, visada kreipkites, kaip isgalesiu taip stengsiuos padeti. Sekmes! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Rutka
Prisijungė: 2008 05 24 Pranešimai: 1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Tr. 04,2009 11:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas
Kažkaip mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau, kad reikia ir man prisistatyti
Taigi, esu Rūta :] antro kurso studentė. Seniai skaitau šitą puslapį, buvau atvykusi duoti kraujo, bet vis norėčiau aktyviau įsitraukti į veiklą. Tik nežinau kaip
Arbatos priimsit kada? |
|
Atgal į viršų |
|
|
nijolegud
Prisijungė: 2009 03 23 Pranešimai: 2
|
Parašytas: 03 Sk. 29,2009 10:24 pm Rašyti temą: naujokai |
|
|
Sveiki, prisijungiau, tik pries savaite, todel dar lengvai "grybauju".
Esu Nijole, 36 m, is Klaipedos, angelelio Viltes mama. Ji jau beveik 5 metai kaip lanko tik sapnuose, bet paliko tiek daug neikainojamu pamokeliu mums cia likusiems, kad visas pasaulis visai netoks atrodo.....Vertybes kitos, o pasaulis toks pats. Sunku ir pritapti |
|
Atgal į viršų |
|
|
irinju
Prisijungė: 2009 11 05 Pranešimai: 5 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 11 Kv. 05,2009 12:52 pm Rašyti temą: |
|
|
esu irena is vilniaus apie si foruma suzinojau perskaiciusi mamos foruma po savo sunelio laiduotuviu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Limour
Prisijungė: 2009 12 08 Pranešimai: 4 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 12 Antr. 08,2009 12:55 am Rašyti temą: Limour |
|
|
Labas vakarėlis,
Ateidama pas Jus į svečius, tariu trumputį Labas. Mergaitės netekau ne dėl onkologinės ligos, bet labai tikiuosi, kad ir mane priimsite ... ji gimė su sudėtinga širdies yda, kuri leido gyventi tik 8 mėnesius... dar viskas labai šviežia, net mėnesio nėra nuo to laiko, kai Jai ištarėm Sudie, tačiau negaliu sau leisti labai palūžti, nes pažadėjau mažylei, kad neverksiu ir neliūdėsiu... pažadėjau Jai, kad mes su tėveliu ir sesutėmis būsime laimingi... _________________
Rūta-Angelėlis, 2009.03.20-2009.11.16
Kiti vaikai: Urtė, 2006.04.27,
Agnė (Rūtos sesė dvynė), 2009.03.20 |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 12 Antr. 08,2009 8:12 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki - ar ne jūsų šviesią šeimą galėjau matyti prieš porą savaičių Palangoje? Apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
GiedreJ
Prisijungė: 2009 12 26 Pranešimai: 12
|
Parašytas: 12 Št. 26,2009 6:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras Nusprendžiau ir aš prisistatyti Esu Giedrė iš Kauno, pirmo kurso medicinos studentė. Šį puslapį, forumą skaitau, vaikučių istorijomis gyvenu, maldas siunčiu jau antri metai, bet vis nesiryžau parašyti..
Buvau jau su Edita susitikusi, tikra tiesa, nuostabus žmogus, nepailstantis, nepavargstantis rūpintis ir dalinti šilumą, šypseną.. Ačiū Jums, kad mane priėmėt
Džiaugčiausi, jei galėčiau kažkuo padėti.. Labai norėčiau pabendrauti su Didžiaisiais Kovotojais, padovanoti jiems juoką, džiaugsmą Esu su jumis, ir būčiau labai laiminga, jei mane priimtumėte į savo didelę, nuostabią šeimą |
|
Atgal į viršų |
|
|
coliuke
Prisijungė: 2011 09 19 Pranešimai: 7
|
Parašytas: 09 Antr. 20,2011 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
na prisistatysiu ir as-esu Edita,is vilniaus...cia beveik uzsuku kiekviena diena,negaliu atsistebeti cia tvyrancia meile,siluma,demesiu vienu kitiems...auginu sveika dukryte,bet via sirdim linkiu viiems ligoniukams sveikatos,o ju teveliams stiprybes ir istvermes..pati daviau kraujo negimingu kaulo ciulpu donorystei,ir taip noreciau,kad kada nors kam nors galeciau padeti..jei kam reikia kokios pagalbos,kreipkites,kuo galesiu,tuo padesiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
RutaP
Prisijungė: 2009 09 06 Pranešimai: 13 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Sk. 04,2011 8:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš esu Rūta,iš Vilniaus.Jau nemažai metų skaitau puslapį-tik pasireiškiu nedažnai... Esu visom keturiom už visokeriopą pagalbą sergantiems.Esu negiminingų kaulų čiulpų donorų registre,nuo 17 metų esu kraujo donore Džiaugiuosi,jei pavyksta kam nors pagelbėti ((: |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|