|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 11 Sk. 20,2011 7:03 pm Rašyti temą: |
|
|
sveika mazute,
kaip jautiesi pries didziaja kelione?ar speji visus aplankyti ir sutvarkyti visus naminius reikaliukus pries isvaziuojant?nepamirsk,kad mes cia visi labai labai lauksim tavo zinuciu.kasdien gal ir esam egoistai,bet norim skaityti apie tave viska.visa dienotvarke. aisku,jei tik turesi laiko ir jegeliu.geros tau keliones,saulyte! ir kuo greitesnio sveikimo o kelionej tau dovanoju drauga,kad butu linksmiau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
JulijaR
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 125 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2011 9:17 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū labai visiems!
Agweta, jaučiuosi pakankamai gerai, jau beveik pasiruošusi ryt iškeliauti. Šiek tiek nerimauju, kaip ten Vokietijoje viskas bus, kaip bus atliekamos procedūros, bet, manau, kad viskas turėtų būti gerai. Nes hipertermija neduoda pašalinio poveikio, tai savijauta turėtų būti gera, apetitas irgi normalus, tikiuosi svorio priaugti... Stengsiuosi parašyti, kaip ten man sekasi, čia kasdien!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2011 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
Julija, laikau tave uz ranku mintyse kiekviena diena. Buk stipri ir drasi.
Kas tave lydes kelioneje? _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
JulijaR
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2011 9:47 am Rašyti temą: |
|
|
Dėkui.
Važiuosiu kartu su tėčiu.
| aaggnnee rašo: | Julija, laikau tave uz ranku mintyse kiekviena diena. Buk stipri ir drasi.
Kas tave lydes kelioneje? |
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2011 10:36 am Rašyti temą: |
|
|
Tu zinok, man jau metu daug daug daugiau negu tau, bet man su mano teciu visada buna drasiausia ir ramiausia. Tokie tie teciai.
Viena karta vaikystej buvau kiaurai nusilauzus ranka. Ir kol tetis veze mane ja gipsuot, tvarkyt, labai labai skaudejo. Tada jis mane ismokino vieno dalyko - reikia prideti delna prie tecio delno, ir skausmas dalinasi per puse. O teciai dideli, kantrus, jiems galima per delna daug daug skauda perleisti, ir dali nerimo, ir kitokiu baubu.
Viskas bus gerai, mieloji  _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
deimira
Prisijungė: 2008 09 29 Pranešimai: 31 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 11 Pir. 21,2011 11:37 am Rašyti temą: |
|
|
Sveika Julija tyliai skaitau tavo istorija,iš visos širdies palaikau tave,bei kartais pašnekam su VŠĄ vadove Daiva apie tave,žinau jog ir tu draugauji su mūsų vaikais širdukais,todėl visi mes tave labai palaikom,mylim,ir linkim daug daug sveikatytės iš tavo rankų skleidžiama kanklių muzika tiesiog užburianti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Antr. 22,2011 11:43 am Rašyti temą: |
|
|
| Julija, šiandien linkiu neaudringos jūros, kad nesuptų, nebanguotų! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 11 Antr. 22,2011 3:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykis mūsų stipruole šaunuole Mes visa širdimi palaikome tave  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 11 Antr. 22,2011 5:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Julija, kad saugiai pasiektum Vilties uostą!!!
Apkabinu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 11 Antr. 22,2011 5:51 pm Rašyti temą: |
|
|
| Palankaus tau permainu vejo! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
JulijaR
|
Parašytas: 11 Pen. 25,2011 5:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Dėkoju už linkėjimus! Kelionė praėjo sklandžiai, labai patiko plaukti keltu. Trečiadienį vakare jau buvom Hanoveryje, viešbutyje, o ketvirtadienį susipažinau su gydytoju. Paliko gerą įspūdį - labai šiltas žmogus. Jau tą pačią dieną pradėjo stiprinti mano organizmą: į veną lašino vitaminus, taip pat dar gavau kažkokią lašinę. Šiandien netikėtai vėl buvo užkilusi temperatūra (kažkur apie 39). Pirmadienį man atliks išsamius kraujo ir dar kažkokius specifinius tyrimus.
O Vokietijoj dabar prasidėjo Kalėdinės mugės, tai ryt poryt keliausim su tėčiu į centrą jų pasižiūrėti. Laukiu nesulaukiu.
Šiandienai tiek naujienų.
Paskutinį kartą redagavo JulijaR, 11 Št. 26,2011 1:33 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 11 Pen. 25,2011 6:36 pm Rašyti temą: |
|
|
dziaugiuosi uz tave,dziaugiuosi kartu su tavimi ir linkiu kuo geresniu gydymo rezultatu ir puikiu kelioniu po nuostabu miesta.kaledos stebuklu metas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 11 Sk. 27,2011 4:24 pm Rašyti temą: |
|
|
| Kaip sako-gera pradzia, puse darbo.Gyvenk tomis Kaledinemis nuotaikomis ,tai irgi pades tau kovoti toliau. Apkabinu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 11 Antr. 29,2011 5:10 pm Rašyti temą: |
|
|
| Julija, kaip Tu laikaisi? Kas naujo? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
JulijaR
|
Parašytas: 11 Antr. 29,2011 10:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikausi gerai - valgau, skausmų kokių nors nėra, temperatūros taip pat. Vakar ir šiandien buvau hipertermijos procedūroje. Reikia atsigulti ant vandens lovos ir išgulėti 2 valandas. Procedūra neskausminga, tik būna labai labai šilta, tuo metu mane be galo troškina. Per tas dvi valandas išgeriu kažkur 1,5 l vandens. Pirmadienį dar atliko kraujo tyrimą, kažkokį testą, kuris parodė, jog kepenys yra apnuodytos bei prastesnė situacija su virškinimo sistema. Bet gydytojas sako, jog viską atstatysim. Kaip supratau, kitą savaitę kažkurią dieną manęs laukia viso kūno hipertermija, o nuo pirmadienio iki penktadienio (kiekvieną darbo dieną) man bus daroma regioninė hipertermija.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|