Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Julija
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 37, 38, 39  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 11 Sk. 20,2011 7:03 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveika mazute,
kaip jautiesi pries didziaja kelione?ar speji visus aplankyti ir sutvarkyti visus naminius reikaliukus pries isvaziuojant?nepamirsk,kad mes cia visi labai labai lauksim tavo zinuciu.kasdien Wink gal ir esam egoistai,bet norim skaityti apie tave viska.visa dienotvarke. Shocked aisku,jei tik turesi laiko ir jegeliu.geros tau keliones,saulyte! Smile Smile ir kuo greitesnio sveikimo o kelionej tau dovanoju drauga,kad butu linksmiau Laughing Laughing
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
JulijaR

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 11 Pir. 21,2011 9:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ačiū labai visiems! Smile

Agweta, jaučiuosi pakankamai gerai, jau beveik pasiruošusi ryt iškeliauti. Smile Šiek tiek nerimauju, kaip ten Vokietijoje viskas bus, kaip bus atliekamos procedūros, bet, manau, kad viskas turėtų būti gerai. Nes hipertermija neduoda pašalinio poveikio, tai savijauta turėtų būti gera, apetitas irgi normalus, tikiuosi svorio priaugti... Very Happy Stengsiuosi parašyti, kaip ten man sekasi, čia kasdien! Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 11 Pir. 21,2011 9:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, laikau tave uz ranku mintyse kiekviena diena. Buk stipri ir drasi.
Kas tave lydes kelioneje?
JulijaR

PranešimasParašytas: 11 Pir. 21,2011 9:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėkui.
Važiuosiu kartu su tėčiu.

aaggnnee rašo:
Julija, laikau tave uz ranku mintyse kiekviena diena. Buk stipri ir drasi.
Kas tave lydes kelioneje?
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 11 Pir. 21,2011 10:36 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Smile Tu zinok, man jau metu daug daug daugiau negu tau, bet man su mano teciu visada buna drasiausia ir ramiausia. Tokie tie teciai.
Viena karta vaikystej buvau kiaurai nusilauzus ranka. Ir kol tetis veze mane ja gipsuot, tvarkyt, labai labai skaudejo. Tada jis mane ismokino vieno dalyko - reikia prideti delna prie tecio delno, ir skausmas dalinasi per puse. O teciai dideli, kantrus, jiems galima per delna daug daug skauda perleisti, ir dali nerimo, ir kitokiu baubu.
Viskas bus gerai, mieloji Wink
deimira

Prisijungė: 2008 09 29

PranešimasParašytas: 11 Pir. 21,2011 11:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveika Julija Very Happy tyliai skaitau tavo istorija,iš visos širdies palaikau tave,bei kartais pašnekam su VŠĄ vadove Daiva apie tave,žinau jog ir tu draugauji su mūsų vaikais širdukais,todėl visi mes tave labai palaikom,mylim,ir linkim daug daug sveikatytės Very Happy iš tavo rankų skleidžiama kanklių muzika tiesiog užburianti Embarassed
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 11 Antr. 22,2011 11:43 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, šiandien linkiu neaudringos jūros, kad nesuptų, nebanguotų!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 11 Antr. 22,2011 3:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laikykis mūsų stipruole šaunuole Exclamation Exclamation Exclamation Mes visa širdimi palaikome tave Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 11 Antr. 22,2011 5:49 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, kad saugiai pasiektum Vilties uostą!!!
Apkabinu Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 11 Antr. 22,2011 5:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Palankaus tau permainu vejo!
Atgal į viršų
JulijaR

PranešimasParašytas: 11 Pen. 25,2011 5:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėkoju už linkėjimus! Kelionė praėjo sklandžiai, labai patiko plaukti keltu. Smile Trečiadienį vakare jau buvom Hanoveryje, viešbutyje, o ketvirtadienį susipažinau su gydytoju. Paliko gerą įspūdį - labai šiltas žmogus. Jau tą pačią dieną pradėjo stiprinti mano organizmą: į veną lašino vitaminus, taip pat dar gavau kažkokią lašinę. Šiandien netikėtai vėl buvo užkilusi temperatūra (kažkur apie 39). Pirmadienį man atliks išsamius kraujo ir dar kažkokius specifinius tyrimus.

O Vokietijoj dabar prasidėjo Kalėdinės mugės, tai ryt poryt keliausim su tėčiu į centrą jų pasižiūrėti. Laukiu nesulaukiu. Very Happy

Šiandienai tiek naujienų.

Paskutinį kartą redagavo JulijaR, 11 Št. 26,2011 1:33 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 11 Pen. 25,2011 6:36 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Very Happy Very Happy Very Happy dziaugiuosi uz tave,dziaugiuosi kartu su tavimi ir linkiu kuo geresniu gydymo rezultatu ir puikiu kelioniu po nuostabu miesta.kaledos stebuklu metas Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 11 Sk. 27,2011 4:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip sako-gera pradzia, puse darbo.Gyvenk tomis Kaledinemis nuotaikomis ,tai irgi pades tau kovoti toliau. Apkabinu!
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 11 Antr. 29,2011 5:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, kaip Tu laikaisi? Kas naujo?
Atgal į viršų
JulijaR

PranešimasParašytas: 11 Antr. 29,2011 10:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Laikausi gerai - valgau, skausmų kokių nors nėra, temperatūros taip pat. Vakar ir šiandien buvau hipertermijos procedūroje. Reikia atsigulti ant vandens lovos ir išgulėti 2 valandas. Procedūra neskausminga, tik būna labai labai šilta, tuo metu mane be galo troškina. Per tas dvi valandas išgeriu kažkur 1,5 l vandens. Pirmadienį dar atliko kraujo tyrimą, kažkokį testą, kuris parodė, jog kepenys yra apnuodytos bei prastesnė situacija su virškinimo sistema. Bet gydytojas sako, jog viską atstatysim. Kaip supratau, kitą savaitę kažkurią dieną manęs laukia viso kūno hipertermija, o nuo pirmadienio iki penktadienio (kiekvieną darbo dieną) man bus daroma regioninė hipertermija. Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 37, 38, 39  Toliau
Puslapis 2339

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume