|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Ginte
Prisijungė: 2007 10 19 Pranešimai: 54
|
Parašytas: 09 Kv. 15,2011 8:51 am Rašyti temą: |
|
|
Šiandien visos šypsenos skrieja Domiukui
Su gimtadieniu,
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 09 Kv. 15,2011 4:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Prieš aštuonerius metus ši diena buvo saulėta, kaip šiandien prisimenu... Mano dukryte, mano bumbuliuk, myliu Tave kasdien ir kiekvieną minutę... Dabar Tu esi vyresnioji sesutė... turėsi daugiau darbelio - saugoti ne tik mudu su tėveliu, bet mažajį broliuką Stipriai ilgiuosi ir vis pasvajoju kaip smagu jums būtų augti kartu... Ačiū, kad buvai mūsų gyvenime, kad tiek mus visko išmokei... Myliu, ilgiuosi ir tikiu, kad esi laiminga sėdėdama Dievuliui ant kelių... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Pen. 16,2011 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Agne, atrodo, kad vėl trūksta žodžių...... Plačiai šypsausi...Sveikinu Domutės tėvelius...Stebuklinga Dominykos gimimo diena... ) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 10:46 am Rašyti temą: |
|
|
Apsilankau čia kartais ir mintimis pabūnu su Tavo mažute, Agnyt. _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 3:27 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip augat? Kaip maziuliukas? koki vardeli idejot? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 5:07 pm Rašyti temą: |
|
|
aaggnnee rašo: | Apsilankau čia kartais ir mintimis pabūnu su Tavo mažute, Agnyt. |
Jūs net neįsivaizduojat kaip gera rasti tokius žodžius čia, kur Dominykos atminimas... Šypsausi... Ačiū, kad esat šalia... kad nepamirštat... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 10 Pir. 24,2011 5:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Audrone rašo: | Kaip augat? Kaip maziuliukas? koki vardeli idejot? |
Ačiū, Audrone, augam gerai ir greitai dienos bėga septinmyliais žingsniais... Dominykos broliukas vardu Rapolas, iš hebrajų kalbos išverstas ir sulietuvintas reiškia - Dievas gydo... ir ištiesų galiu paliudyt, Dievas tikrai gydo...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 8:38 am Rašyti temą: |
|
|
gera skaityt, mieloji. ir gera džiaugtis už Jus. o šiandien ypatingai. apkabinu Tave Tavo dienoje. šypsokis, nes Tau tai labai tinka dalinkis, nes Tavo žodžiai mane augina (tikiu, kad ne mane vieną). būk laiminga gydančio Dievo globoj. buskis diiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 10:36 am Rašyti temą: |
|
|
jurgituute rašo: | gera skaityt, mieloji. ir gera džiaugtis už Jus. o šiandien ypatingai. apkabinu Tave Tavo dienoje. šypsokis, nes Tau tai labai tinka dalinkis, nes Tavo žodžiai mane augina (tikiu, kad ne mane vieną). būk laiminga gydančio Dievo globoj. buskis diiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelis  |
Ačiū, mieloji, mano gyvenimo ir tikėjimo bendrakeleive  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 10:45 am Rašyti temą: |
|
|
Šiandien dėkoju Dievui už tris brangiausias dovanas mano gyvenime - vieną einančią kartu su manimi per gyvenimą 11 metų, kitą nukritusią kaip žvaigždę iš dangaus prieš gerą mėnesį ir trečią - Danguje, bet visada jaučiamą esančią šalia manęs... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Antr. 25,2011 3:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir vėl metų ratui apsisukus, dar vieną rudai rudenišką dieną gera pasveikinti Tave, Agnyte, su gimimo diena
O linkiu šįsyk sveikatos...Su kaupu!!!
Aukit sveikučiai, svajokit, glausdami prie širdies ir saugodami širdyje visas brangiausias gyvenimo dovanas...
Sėkmės, Domutės ir Rapoliuko mamyte! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 11 Antr. 01,2011 5:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Miela Dominyka ,tu jau vyresnioji sesytė , saugok broliuką ir savo tėvelius ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 11 Antr. 01,2011 7:39 pm Rašyti temą: |
|
|
ingrida rašo: | Ir vėl metų ratui apsisukus, dar vieną rudai rudenišką dieną gera pasveikinti Tave, Agnyte, su gimimo diena
O linkiu šįsyk sveikatos...Su kaupu!!!
Aukit sveikučiai, svajokit, glausdami prie širdies ir saugodami širdyje visas brangiausias gyvenimo dovanas...
Sėkmės, Domutės ir Rapoliuko mamyte! |
Ačiū Šiom dienom kažkaip toptelėjo mintis, kad esu dviejų vaikelių mama, tik vienas Danguje, o kitas - ant žemės... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 12 Tr. 07,2011 9:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš ir vėl, Adventui atėjus, gaunu laiškus iš Angelo sargo Noriu su jumis pasidalinti kai kuriomis mintimis...
"...tai, kas atrodo kliuvinys, tampa gyvenimu, tai, kas atrodo kliūtis, tampa durimis, tai, kas atrodo kliūvantis akmuo, tampa kertiniu akmeniu..." |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
|
Parašytas: 12 Pen. 09,2011 4:59 pm Rašyti temą: |
|
|
"Kai apims nuovargis, susigūžk Dievo širdyje, kuri yra Tavo namai. Viliuosi čia sutikti Tave.
Tavo Angelas sargas" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|